Laat je betoveren door Spellcast

by gokken

In dit geweldige video slot zie je kastelen en tovenaars voorbij komen. En niet laat deze tovenaar zien wat hij allemaal in huis heeft, maar ook kan hij veel geld laten rollen. Magische drankjes en toverstokjes maken allemaal deel uit van dit geweldige slot. Dit geweldige video slot beschikt over vijf rollen en twintig verschillende winlijnen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk winnende combinaties op dezelfde winlijn te krijgen. Natuurlijk geldt hoe hoger het aantal winlijnen, hoe hoger de uitbetaling zal zijn. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de verschillende bonussen en bestaat er een jackpot voor de maximale score, met een tweede, kleinere jackpot voor de op één na beste score.

De Spellcast vide slot maakt gebruik van 14 verschillende symbolen. Van spreukenboek tot magische drankjes, alles wat met tovenaars te maken heeft vind je in dit slot. Het winnende symbool is in dit geval dan ook de Wizard. Dit is het Wild symbool van dit slot, wat betekent dat je deze in kan zetten tegen elk ander symbool zodat je een winnende combinatie kunt krijgen. Daarnaast heb je de Crystal Ball, dit is het enige symbool dat niet kan worden ingezet door de Wild Wizard. Wanneer je je twee of meer Cristall Ball symbolen draait in een beurt, zal je een bedrag winnen dat berekend wordt door de verdubbelaar te vermenigvuldigen met het bedrag van de originele inzet. Wanneer dit symbool zelfs drie, vier of vijf keer voorkomt in een draai, dan ontvang je gratis spins. En win je tijdens zo een gratis draai iets, dan zal het gewonnen bedrag met drie worden vermenigvuldigd. Dit betekent dat de gratis spins een zeer hoge uitkering kunnen opleveren wanneer er een winnende combinatie mee wordt gedraaid.

Het hoogste dat je kunt winnen bij de Spellcast video slot is 10.000 munten, en deze worden uitgekeerd wanneer je vijf Wizard symbolen hebt in een geselecteerde winlijn. En deze jackpot wordt vermenigvuldigd met het gekozen level en daarnaast ook nog eens met de gratis spins verdubbelaard, wanneer de winnende draai een free spin was.

Genoeg te winnen dus met dit betoverende spel, iets waar je ook veel geld mee kunt verdienen is het gokken op bepaalde sport. Nou denk de meeste mensen meteen aan het gokken op voetbalwedstrijden, maar je kunt ook gokken op sporten zoals tennis, basketbal of gokken op ijshockey. Het gokken op deze sport is een waanzinnige beleving, en uiteraard kun je er ook nog eens enorm veel geld mee verdienen. IJshockey is ontstaan in het jaar 1763, in dat jaar veroverde Engeland Canada op Frankrijk. Daar werd toen het hockey van Engeland gecombineerd met de fysieke sport lacrosse wat daar door de lokale bewoners werd beoefend. En dit alles gebeurde in de Canadese stad Montreal, daarom zegt men dat Montreal de grondlegger van deze sport is. En nu kun jij dus vanuit je luie stoel een gokje wagen op de uitslagen van deze geweldige sport.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren