Kraken van secret code, of toch je geld op een honden races inzetten

by gokken

Op het internet is tegenwoordig alles mogelijk. Er is ruimte voor ontspanning op alle mogelijke manieren, of je nu van het spelen van spellen houdt of toch meer van de combinatie van gokken en dieren houdt. In dit artikel vertellen we je meer over een veel gespeeld spannende video slot, en over de mogelijkheden tot je geld inzetten op een hondenrace. Misschien spreekt het je beide niet aan, en speel je meestal andere gokspelletjes online. Toch kan ik zeggen dat het de moeite waard is om te proberen, je zult versteld staan van hoe leuk het namelijk kan zijn.

De geheimzinnige en vooral zeer winstgevende video slot die we met je gaan bespreken is de Secret Code. Op het moment dat je deze opstart doet hij je denken aan de film Da Vinci Code. Op de vijf rollen vind je symbolen met speciale codes en speciale tekens. Maar ook engelen en duivels spelen een grote rol in dit geweldige video slot. Je speelt dus op vijf rollen en hebt maar liefst twintig winlijnen tot je beschikking. Uiteraard kun je zelf kiezen met hoeveel winlijnen je wilt gaan spelen, ook kun je kiezen uit de inzetniveaus 1 t/m 5. De Secret Code video slot beschikt ook over wild symbolen, gratis spins en scatter symbolen. Wanneer je bij dit videoslot 1 euro per winlijn zou inzetten dan kun je maximaal 500.000 euro winnen! En dat is natuurlijk een hoop geld om te winnen op een videoslot, wel moet ik erbij zeggen dat 1 euro per winlijn dus ook meteen de maximale inzet per pijn is.

Wil je graag voor de maximum inzet gaan spelen, dan is dat bij dit videoslot gemakkelijk te realiseren. Het enige wat je daar namelijk voor hoeft te doen is op de knop max. inzet klikken. De computer zorgt er dan voor dat je op het maximaal aantal inzetlijnen speelt, en op het hoogste inzetniveau met de muntwaarde die vooraf door jou is ingesteld. Secret Code is een videoslot met veel mogelijkheden, durf jij een poging te wagen? Kom dan nu naar het Polder Casino en probeer het gratis uit.

We zouden het ook over iets heel anders hebben, namelijk het gokken op honden. Veel mensen denken dat dit niet legaal is, of niet toegestaan is maar gokken op honden via een online account bij een wedkantoor is volledig legaal en toegestaan door de Europese wetgeving. Het wedden op honden via internet vindt voornamelijk plaats op hondenraces die worden verlopen in de UK en Ierland. De hondensoort die hiervoor gebruikt wordt zijn bijna altijd Greyhound honden, deze worden speciaal gefokt en getraind om deel te nemen aan de races, net zoals bij paardenraces het geval is. Het wedden op deze honden kan je veel geld opleveren, en het is natuurlijk extra spannend omdat het lot niet in je eigen handen ligt, maar in de snelheid van een hond.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren