Kom en claim free spins op de Wolf Club slot

by Nadia

Vandaag kun je net zoals iedere andere zondag van de week gebruik maken van een waanzinnige Mysteryspins aanbieding waarbij je free spins kunt krijgen op en exclusief Netent slot. Hoeveel free spins je kunt krijgen blijft nog even een geheim, een geheim waar je als speler zelf achter dient te komen. Zoals we al zeiden kun je de free spins die je op zondag 10 september 2017 kunt krijgen gebruiken op een exclusief Netent slot, namelijk de nieuwe video slot Wolf Club. Log deze zondag snel in op je spelers account en wanneer jij in de afgelopen 30 dagen nog voor echt geld hebt gespeeld kun je vandaag dus rekenen op heel veel free spins, te gebruiken op de Wolf Club video slot, een spel vol verschillende bonus features.

Exclusieve Wolf Club slot

Netent houdt wat dat betreft wel van exclusieve slots, ook dit keer komen ze namelijk wederom met een geweldig slot genaamd Wolf Club slot. Zoals je aan het plaatje in deze tekst al kunt zien draait dit slot om een schattig wolvenjong waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Het kleine wolfje gaat op zoek naar nieuwe vriendjes en vindt deze in de rollen van de Wolf Club slot. Iedere keer wanneer hij een nieuw vriendje ontdekt wordt hij helemaal blij. Niet alleen het wolfje maar ook de vriendjes, de uil, de lynx, de eland en de beer worden vrolijk van zijn aanwezigheid. Al die vrolijkheid maakt de Wolf Club slot dan ook een slot met een vrolijk en vriendelijk uiterlijk.

Het uiterlijk van het slot neemt je ook mee naar de volgende seizoenen waar sommige van ons nog lang niet klaar voor zijn en andere juist naar uitkijken, namelijk de koude winter. Mocht je nou niet van de kou houden maar ben je wel een dierenvriend, ook dan zal je de Wolf Club video slot erg leuk vinden om te spelen. Zelfs wanneer je eigenlijk niet van de winter houdt, en niet echt dol bent op dieren kun je alsnog genieten van dit slot, als online casino speler ben je namelijk meestal wel dol op mooie prijzen en daar kun je zeker wel kans op maken tijdens het spelen van de Wolf Club slot.

Regels om te onthouden:

  • Je kunt alleen gebruik maken van deze free spins Mysteryspins op zondag 10 september 2017
  • Je maakt kans op free spins wanneer je als actieve speler in de afgelopen dertig dagen nog voor echt geld hebt gespeeld
  • Wanneer je recht hebt op de free spins zullen deze na inloggen automatisch aan je worden uitgekeerd
  • De free spins van zondag 10 september 2017 kunnen alleen worden gebruikt op de nieuwe Netent video slot Wolf Club

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren