Klaver uitdaging met kans op 5000 euro cash!

by Nadia

Wil jij deze dagen even aan de hitte ontsnappen en daarbij ook nog eens kans maken op enorme prijzen? Dan kun je het beste heerlijk thuis blijven en een bezoekje brengen aan het Klaver Casino. Zij beschikken namelijk weer over een geweldige EGT Klaver uitdaging waarmee je deze week een klapper van een prijs kunt winnen. Speel jij namelijk deze week tussen 19 juli 2016 en 25 juli 2016 op de video slot Gold Dust dan kun je kans maken op een extra prijs van maar liefst 5000 euro boven op je reguliere prijs! Nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten hoe je hierop kans kunt maken. Heel simpel, log in op je Klaver account en open de EGT video slot Gold Dust en speel dit geweldige slot voor echt geld. Zodra je een hele winlijn vol hebt staan met Wild symbolen kun jij de winnaar zijn van die 5000 euro extra! Doordat de video slot Gold Dust sowieso al beschikt over twintig winlijnen en verschillende speciale features zoals vermenigvuldigers, is de vidoe slot zelfs zonder dat je kans maakt op deze geweldige uitdaging prijs een topper om te spelen.

Hoe maak je kans op deze prijs

Naast de 5000 euro die je kunt winnen kun je ook nog een bedrag van 500 euro winnen. Tijdens deze Klaver uitdaging hebben ze er voor gezorgd dat er een verschil is tussen de winsten voor de spelers met een lage inzet en de spelers met een hogere inzet. Zo kun je kans maken op een prijs van 500 euro wanneer je speelt met een inzet tussen 0.20 cent en 4 euro, en maak je kans op de hoofdprijs van 5000 euro wanneer je speelt met een inzet van 5 euro of meer. Op onderstaand plaatje kun je precies zien welke prijs bij welke inzet hoort. Doordat het verschil tussen deze twee prijzen vrij groot is (de hoofdprijs is 10 keer zoveel), kun je deze week misschien overwegen om op zijn minst 1 keer te spelen met een inzet van minimaal 5 euro. Wie weet ben je uiteindelijk wel een van de gelukkige winnaars!

KLVC-Challenge-Gold-Dust-600x222-ENG

Doordat je deze enorme extra prijzen ook kunt winnen tijdens de  free spins modus, is de kans op winst erg hoog. Ook tijdens deze speciale feature zijn er namelijk Wild symbolen beschikbaar. De free spins modus wordt gespeeld met dezelfde inzet waarmee je de free spins gewonnen hebt.

Vijf Wilds op 1 winlijn en dan?

Zodra jij er dus in slaagt om 5 Wild symbolen op een winlijn te hebben staan is een van bovenstaande prijzen van jou. Maar hoe claim je deze prijs, aangezien deze niet automatisch aan je saldo wordt toegevoegd? Net zoals altijd tijdens de Klaver uitdaging kun je of een foto of een printscreen maken van je scherm en deze versturen naar de klantenservice. Indien het je niet gelukt is om een foto of printscreen te maken dan kun je hen ook gewoon het tijdstip van je winst doorgeven, en kunnen zij je winst terug zoeken in je geschiedenis. Eenmaal gecontroleerd en bevestigd, zal de prijs zo snel mogelijk op je account worden bijgeschreven in cash bonus!

 

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren