Jungle games of toch Tour de France

by gokken

Ben je toe aan iets nieuws, en ben je wel in voor een spannende uitdaging dan zijn er online gelukkig genoeg leuke en spannende spellen te vinden. Tegenwoordig kun je online alle soorten gokspellen vinden die je je maar kunt bedenken. Zo kun je eigenlijk alle spellen die je in de gokhallen, casino’s, en zelfs gokspellen die je bij de sigarenboer koopt, online spelen. En het mooie eraan is, dat je de meeste spellen ook nog eens eerst gratis uit kunt proberen. Dus ben je er nog niet uit wat je liever speelt, kijk dan eens of er een gratis versie van bestaat, zodat je zeker weet dat je je geld goed besteed.

Een van de wilde en spannende spellen die online te spelen is, is de jungle games video slot. Het is een vrolijk slot, dat je speelt met verschillende jungle dieren op maar liefst vijf rollen, en 20 winlijnen. OP de achtergrond hoor je de geluiden van de jungle, zo hoor je bijvoorbeeld de krekels en nog meer jungle geluiden. Aan beide zijkanten van het scherm vindt je een boom, waar de nummers van de winlijnen op terug te vinden zijn. En deze winlijnen zorgen voor genoeg kansen om mooie prijzen te winnen.

Waarom het spel jungle games heet, is ook duidelijk als je naar de dieren plaatjes in het spel kijkt. Alle dieren in dit grappige slot, oefenen een sport uit, zo speelt de neushoorn bijvoorbeeld ping pong en heb je ook een basketbal spelende giraffe. Zo is het dus een soort van dieren spelen, en onderaan in het scherm vind je in plaats van een normale draai knop, drie djembees. Het spel geeft je dan ook echt het idee in de jungle aanwezig te zijn. En de jungle dieren maken het slot alleen maar gezelliger. Nog mooier aan de jungle games is dat je ook mooie prijzen kunt winnen.

Zo kun je voor de boksende leeuw een prijs winnen van maar liefst 1000 munten, als je er vijf van op 1 winlijn krijgt. En om je nog eens een handje te helpen, heeft dit geweldige slot ook nog eens WILD symbolen. Deze kun je inzetten als joker, om zo de winkansen nog groter te maken. Ook zijn er gratis spins te winnen, deze zorgen er voor dat je mooie prijzen kunt winnen zonder dat het je ook maar een cent kost. Al met al is dit dieren olympische spelen spel, erg spannend en grappig, en daar bovenop kan het je nog mooie prijzen opleveren.

Hou je nou meer van gokken op echte sportwedstrijden, dan is zelfs dit online mogelijk. Zo is er de afgelopen weken enorm veel gegokt op de uitslagen van de Tour de France. Gokken op wielrennen is dan ook enorm populair, vooral in de periode van de grote wedstrijden. En zo zijn er nog tal van sporten waar je online op kunt gokken. De keuze is aan jou welke het gaat worden, maar je kunt het natuurlijk ook allemaal eens proberen!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren