Jack Hammer nu ook als favoriete videoslot

by gokken

Het gokken op online video slots is een enorme hit over de hele wereld. Het is dan ook een ervaring die je mee moet maken, het spelen van video slots kan in alle verschillende kleuren en thema’s. Het aantal slots dat je bij de online casino aanbieders kunt vinden is heel erg groot. Tussen al deze slots is er toch een slot dat er zeker wel uitblinkt, en dat het is de Jack hammer slot. Dit spel was dan ook niet voor niets in 2010 uitgeroepen tot het beste video slot, door Netent. Het is dan ook een unieke ervaring om dit spel te spelen. Nu zal je je misschien afvragen waarom dit slot zo enorm populair is, en hoe het dan precies werkt. Nou dit gaan we allemaal met je bespreken in het volgende artikel.

De Jack hammer slot heeft een fantastische uitstraling, en het thema dat erbij hoort is uiteraard ook geweldig. En als je van stripverhalen en cartoons houdt, dan is het Jack hammer slot al helemaal een slot om te spelen. De naam Jack hammer is afkomstig van de strip, die in het slot verwerkt zit. Het is een detective die een gemene schurk probeert te vangen om zo de stad te kunnen redden. De stijl van het spel, is te vergelijk met de oude Amerikaanse strips. Ze bevatten dus o.a. detective Jack hammer uiteraard, Evill Dr. Wüten, een vrouw, de kranten headlines en voorwerpen zoals een flesje met een oranje gif erin. Al de plaatjes hebben hun eigen waarde, en al deze waarde kun je terug vinden bij het spel zelf. Dit is altijd verstandig om van te voren te bekijken, zodat je weet welke plaatjes je welke prijzen opleveren. Natuurlijk is er de mogelijkheid om het spel eerst gratis uit te proberen, maar doe dit niet te lang. Want het spel is zo leuk dat je niet in de gaten hebt hoe lang je al aan het spelen bent, en het zou zonde zijn als alle punten die je wint niet echt voor jou zijn, terwijl je in die tijd al voor echt geld had kunnen spelen.

Ook heeft de Jack hammer een belangrijk onderdeel, namelijk de sticky win functie. Deze zorgt ervoor dat wanneer je een winnende combinatie hebt deze blijft hangen, en de andere symbolen verder zullen spinnen tot er nog meer winst uit te halen valt. En iedere keer als je de sticky win functie speelt, zullen er ook geen spins van je tegoed af gaan. Je kunt dus nog meer punten scoren zonder dat er iets van je tegoed af gaat. En het kan zelfs voorkomen dat je hele scherm vol zit met winnende combinaties, en je snapt zelf natuurlijk wel hoeveel winst je daarmee kunt behalen.

Naast het spelen van bijzonder mooie video slots is het online natuurlijk ook de moeite waard om te gokken op een leuke sport. En een bijzondere sport om te spelen is het gokken op waterpolo, dit is een sport die in Nederland niet zo veel gespeeld wordt, omdat er weinig mogelijkheden voor zijn, maar de vraag naar deze sport is wel steeds groter. Vandaar ook leuk om te weten dat het tegenwoordig mogelijk is om online op deze waanzinnige sport te gokken.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren