Hoeveel geluk heb je nodig om te winnen met gokken?

by gokken

Wat een moeilijke vraag. Het lijkt zo simpel maar toch is het niet zo gemakkelijk om hier een simpel antwoord op te geven. Voor de mensen die nog slapen of die de titel niet hebben gelezen, de vraag is hoeveel geluk heb je nodig om te winnen met gokken. Nou dat is een verschillend iets en het is geen vast feit wat je zomaar snel in een formule kan stoppen en daarmee een kant en klaar antwoord hebt. Het ligt aan verschillende factoren die allemaal met elkaar te maken hebben en toch elkaar soms tegen kunnen werken. Ja want zelfs in het wereldje van het gokken zijn er bepaalde elementen nodig wil je tot een goede en winstgevende situatie komen waar je in kan blijven zitten. Een zogenaamde “in the zone” situatie waarbij je de hele tijd enorm goed kan presteren of het nu sport is of een ander iets, het is allemaal denkbaar en gangbaar en zodoende in the zone. Je zit dan in een zone of stuk waarbij je alles gelijk door laat gaan en eigenlijk niet meer hoeft te denken wat je doet.

Je kunt nu eigenlijk meteen na de eerste vraag meteen een andere vraag er achteraan gooien (mits je de alinea hierboven goed hebt gelezen). Hoe kom je in de zone? Is er een bepaald iets voor nodig om daar te geraken? Of is het maar zweverige onzin? Neen weldegelijk is het mogelijk om daar te komen, vraag is alleen hoe. Het antwoord is even simpel. We nemen als voorbeeld dat je wilt live gokken online en dat je in feite niet meer na wilt denken over wat nu de goede beslissingen zijn om te nemen. En dan zo goed dat het meerendeel van de tijd jou dat geld oplevert. Het antwoord is gewoon oefenen. Je moet oefenen en oefenen en enorm veel tijd steken in het spel waar je je goed bij voelt, bij het live gedeelte is dat dan blackjack, roulette of punto banco (baccarat). Hoe meer je je daarbij “thuis” voelt hoe beter. Hoe beter je je de regels kent des te minder verlies je “rekenkracht” van je hersenen die je juist nodig hebt om in the zone te komen. Natuurlijk is het kennen van de regels van het spel, bijvoorbeeld het baccarat spelen niet alleen heel erg belangrijk maar het is ook nog niet eens het enige wat je moet kennen.

Het volgend punt wat je dan ook moet kennen is of zijn de taktieken en een goede berekenbare en vertrouwde strategie. Want zonder die twee kom je gewoon niet verder dan sporadisch wat winnen waarbij geluk de bovenhand heeft en de boventoon voert. Het is juist de bedoeling dat je boven het geluk uitstijgt. Natuurlijk blijven de gokspellen kansspelen en heeft het wel degelijk met geluk te maken, maar toch kun je een deel “afsnijden” als het ware door enorm veel kennis te hebben van het spel om zodoende beter te spelen en meer te winnen. Met andere woorden je krijgt op die manier een stabieler spel wat jou op termijn weer hartstikke veel geld op kan leveren. Conclusie, hoeveel gelukg heb je nodig om te winnen met gokken? Het antwoord in het kort is, wel wat omdat het een kansspel is maar het belangrijkst is het kennen van de regels en een goede taktiek en strategie.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren