Hockey mooi gokalternatief

by admin

De meeste mensen kennen hockey spel wel en vaak wordt het in een zin genoemd met kakkers of Fatima de Moreiro nog wat. Waar ze aan de aandere kant van de oceaan hockey als naam voor ijshockey hebben, hebben wij voor ijshockey, inderdaad, het woordje ijs er voor. Zij noemen het hockey grass- of field hockey. Dat is een beetje het verschil tussen ons twee. Maar goed, we hebben het natuurlijk over het spelen van gokspellen op deze website en daarom gaan we nu wat dieper in op het onderwerp gokken op hockey of het wedden op deze sport. Doordat het hockey qua bekendheid groter en bekender begint te worden vinden wij het toch belangrijk om hier wat meer informatie over te geven, want als het bekender wordt betekent het niet alleen meer spelers en gokkers, maar ook nog eens een veel grotere prijzenpot voor als je hier op dit spel wilt gaan wedden.

Er zijn meerdere plekken waar je een gokje kan wagen aan het hockey spel maar er is eigenlijk maar een aanbieder die betrouwbaar is, veilig is en ook nog eens heel erg goed uitbetaald. We hebben het dan over Unibet. Je ziet ze vaak voorbij komen op sportevenementen en zodoende is het zo dat dit bedrijf enorm hard is gegroeid op het gebied van online casino’s en natuurlijk alle gokspellen die te maken hebben met wedden op de bekende en grotere sporten zoals voetbal, tennis, schaatsen, formule 1 maar dus ook op hockey. Goed bij het hockey spel heb je een bal en die moet je in de goal van de tegenpartij slaan met een stick. Die stick is recht maar heeft een kromming en op die kromming heb je een kant die bol is en een kant die plat is, en daar sla je natuurlijk de bal mee.

Even tussendoor, als je dit helemaal niks vindt, dan kun je natuurlijk een ander gokspel proberen zoals roulette, video slots of het spannende live blackjack. Het is exact hetzelfde als het spelen van blackjack maar dan net iets anders. Want nu is het allemaal niet digitaal en getekend maar is het live en kun je een dealer of croupier direct zien via de webcam, live dus. Je ziet op je computer scherm het beeld van een dealer die de kaarten uitdeelt. Mocht je trouwens een flinke twijfel hebben of het echt live is dan kun je op een tv achter de croupier of dealer een live uitzending van CNN zien. Als je dan zelf de televisie aanzet zul je zien dat er hetzelfde bij hem draait als bij jou. Goed, terug naar het hockey spel, je kan dus een gokje wagen op een van de wedstrijden of toernooien. Je moet dan raden wie er wint of wie er met de beker vandoor gaat. Als je er een beetje verstand van hebt zul je zien dat je meer zult winnen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren