Haal de lente alvast in huis met Flowers slot

by Nadia

Het duurt nog wel even voor dat het lente is, buiten is het nog volop winter en is het grijs en koud. In je achtertuin kom  voornamelijk dorre bladeren en takken tegen, waardoor een cocktail in de zon alweer eeuwen geleden lijkt. Toch kun je zelf een beetje de lente in huis halen door een vrolijk en fleurig slot online te spelen, namelijk de Flowers video slot. Tijdens het spelen op de Netent video slot Flowers kun je erg veel punten winnen, waardoor het dus ook nog eens een zeer populair slot is. Door de aanwezigheid van 5 rollen, 30 winlijnen en speciale features zoals Wild symbolen en free spins maak je heel veel kans op mooie prijzen.

Flowers video slot

De Flowers video slot haalt werkelijk de zon in huis, en we weten allemaal dat de zon een positieve invloed heeft op mensen en zo dus ook op je spel. Bloemen, en die zijn er genoeg in dit slot, maken veel mensen vrolijk, al zeker een grote bloementuin zoals in Flowers slot. De aanwezigheid van de vrolijke geluiden van vogels en krekels op de achtergrond maken het spel helemaal compleet. Maar naast bloemen en rustgevende geluiden maken natuurlijk ook mooie prijzen mensen vrolijk, en ook deze zijn genoeg aanwezig in dit slot. Je scherm bestaat uit een soort van houten frame met daarboven het logo van de Flowers, wat natuurlijk een logo is met veel vrolijke kleuren net zoals de bloemen in het spel.

Aan de zijkant van het houten frame kun je de winlijnen terug vinden, de winlijnen hangen in kleine emmertjes aan haakjes langs je scherm. Dit alles past natuurlijk prima bij het thema van het spel, namelijk vrolijke bloemen.

Verschillende prijzen

Wanneer je meer wil weten over de verschillende prijzen die je kunt winnen in dit spel dan is het misschien verstandig om de paytable eens te bekijken. Deze kun je links boven het control panel terug vinden, wanneer je wel eens vaker online slots hebt gespeeld is dit simpel te vinden. Wanneer je weet wat je kunt winnen, is het spelen op de Flowers slot meteen een stuk aantrekkelijker. Al helemaal al je je bedenkt dat dit spel een uitbetalingspercentage van 96,3% heeft, waardoor het dus zeker de moeite waard is om te spelen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren