Wild Witches

Online gokken heeft weer een nieuwe video slot van Netent en deze neemt je mee op reis naar de magische en spannende wereld van heksen en hekserij. De Wild Witches biedt je de kans op mooie prijzen door je de beschikking te geven over vijf rollen en 20 winlijnen.

Wild Witches

Wild Witches layout

De naam van de Wild Witches geeft eigenlijk al aan hoe spannend deze video slot is, maar de vormgeving benadrukt dit nog meer. De vijf rollen zijn centraal geplaatst met op de achtergrond een heksenbos en een spannend muziekje. Om de vijf rollen van elkaar te scheiden, staan er houten palen met een klimop tussen elke rol. De Wilt Witches heeft 20 winlijnen en daarom staan er aan beide zijkanten van de vijf rollen ook 20 cijfertjes. Hier kan je precies zien hoe de winlijnen lopen, want wanneer je met je muis op een cijfer gaat staan, komt de bijbehorende winlijn tevoorschijn.

Als je goed kijkt dan zie je ook dat de winlijnen kris kras over de vijf rollen heen lopen en niet alleen maar horizontaal. De winlijnen worden trouwens wel gewoon van links naar rechts afgelezen. Als we naar de onderkant kijken, dan zien we daar verschillende knopjes. Deze knopjes behoren allemaal toe aan het control panel van de WIld Witches. Net zoals bij de Jungle Games kan je hier de video slot helemaal naar jouw wensen aanpassen en de Wild Witches spelen zoals jij wilt!

Wild Witches spelomgeving

Het is daarom ook heel belangrijk om eerst te weten hoe het control panel werkt, voordat je begint met spelen op de Wild Witches. In het control panel kan je namelijk instellen hoe je het spel wilt spelen en hoeveel geld je wilt inzetten. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, zullen we nu vertellen. We beginnen met de winlijnen van de Wild Witches. In totaal heeft deze video slot 20 winlijnen en jij kan zelf bepalen hoeveel je er wilt gebruiken. Daarbij geldt wel de regel dat je meer kans maakt op prijzen, als je meer winlijnen inzet. Maar dan zal je inzet ook hoger worden, aangezien je minimaal 1 munt per winlijn inzet. Wanneer je alle 20 winlijnen van de Wild Witches gaat gebruiken, dan zet je 20 munten in. Als je een nog hogere inzet wilt, dan is dat mogelijk door het inzetniveau (de tweede instelling) te verhogen. Als je de Wild Witches opstart, dan staat dit altijd op niveau 1. Je zet dan 1 munt per winlijn en elke prijs die je wint wordt 1x uitbetaald.

Dit laatste is ook de reden om dit niveau op te hogen, want het inzetniveau werkt als een vermenigvuldiger. Het niveau is op te hogen tot niveau 4. Vanaf dat moment ga je 4 munten per winlijn inzetten en bij 20 winlijnen betekent dit dat je dan 80 munten per draai inzet. Dit zijn natuurlijk een heleboel munten, maar daar geeft de Wild Witches je ook iets voor terug. Elke prijs die je dan namelijk wint, wordt vier keer uitbetaald. Op die manier kunnen prijzen heel hoog oplopen. De laatste instelling is het kiezen van de muntwaarde. Deze muntwaarde geeft weer hoeveel elke munt op de Wild Witches waard is en geldt daarom ook voor elke munt die je inzet en wint. Kies dus een passende muntwaarde. Een lage muntwaarde betekent een lage inzet, maar ook een lage winst en voor een hoge muntwaarde geldt natuurlijk dat je veel inzet, maar ook heel veel kan winnen. De laagste muntwaarde is 0,01 cent en de hoogste is 1 euro.

Oefenen op de Wild Witches

Op deze manier is er voor iedereen een waarde en is het spel van de Wild Witches voor iedereen leuk! Wil je eerst weten hoe de Wild Witches werkt, dan kan je eerst gratis oefenen, net zoals op de Tales of Krakow. Wij raden aan om ongeveer 10 minuutjes te oefenen en daarna echt te gaan spelen. Snap je de Wild Witches dan nog niet of vind je hem niet leuk, dan kan je altijd een andere video slot op online gokken kiezen. We gaan nu kijken naar de mooie prijzen die je kan winnen op de Wild Witches en deze liegen er zeker niet om. Zo kan je prijzen winnen die kunnen oplopen tot wel 10.000 munten. Deze prijzen staan in de paytable en zijn allemaal gebaseerd op inzetniveau 1. Dat betekent dat de laatstgenoemde prijs op niveau 4 goed is voor 40.000 munten! Als dat niet lekker binnenlopen is?! Om deze prijs te krijgen op de Wild Witches, moet je vijf Wild symbolen op een winlijn krijgen.

Uiteraard werken de Wild symbolen ook als jokers en helpen je hierbij om mooie prijzen te winnen. Daarnaast heeft de Wild Witches ook nog de Scatter symbolen voor gratis spins en er is zelfs een Witchy WIld symbool aanwezig. Dit speciale symbool komt alleen voor op de derde rol en werkt precies hetzelfde als de andere Wild symbolen alleen hebben ze 1 groot verschil. Elke prijs die je namelijk wint dankzij de Witchy Wild, wordt vermenigvuldigd met 4! Hierdoor kan je veel geld winnen aangezien je voor de meest voorkomende symbolen ook al snel 150 munten wint en voor bijvoorbeeld vijf heksen symbolen alweer 750 munten!

De Wild Witches is een mooie en spannende online video slot die dankzij de theoretische uitbetaling van 96,2% een topper is op online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren