Voodoo Vibes

Je kent het wel, voodoo. Lekker spelden prikken in poppen en dan hopen dat de desbetreffende persoon er wat van voelt. Er valt hier echter niet mee te spotten en vooral niet als het gedaan wordt door inheemse stammen, zoals bij de Voodoo Vibes. Online gokken heeft weer een goudhaantje in handen met deze prachtige video slot, waarbij jij samen met de inheemse stam lekker gaat voodoo-en. Dit alles gebeurt op de vijf rollen van de Voodoo Vibes en hier krijg je de beschikking over 25 winlijnen. Uiteraard zijn de Wild symbolen ook weer van de partij en heeft de Voodoo Vibes ook nog een spannend bonusspel.

Voodoo Vibes Youtube Video

Voodoo Vibes layout

Je ziet gelijk dat de Voodoo Vibes zijn inspiratie haalt ui de inheemse stammen en hun rare voodoo gewoontes. Het spel speelt zich af bij één van deze stammen midden in de jungle. De hut van de voodoo master is te zien op de achtergrond en aan beide kanten van deze hut branden fakkels. Om het allemaal nog spannender te maken, hoor je op de achtergrond allerlei enge geluiden. Van insecten tot raar gefluister. Het spel van de Voodoo Vibes wordt gespeeld op de centraal geplaatste vijf rollen. Hier moet je winnende combinaties van symbolen op zien te maken. Om je te helpen heeft de Voodoo Vibes 25 winlijnen, net als de Hot City.

Aan de zijkanten van de vijf rollen zie je allemaal cijfers die deze 25 winlijnen vertegenwoordigen. Als je met je muis op 1 van deze cijfers gaat staan, dan zie je ook gelijk hoe de winlijnen lopen. De symbolen waarmee je gaat proberen winnende combinaties te maken, zijn ook allemaal vormgegeven volgens het voodoo thema. Je ziet allerlei rare tekens, toverdrankjes, voodoo poppen en kippen die geofferd worden voor jouw prijzen. Helemaal aan de onderkant van deze online video slot zie je het control panel. Hier kan je de verschillende instellingen veranderen en alles helemaal naar wens instellen.

Voodoo Vibes basisspel

De middelste vijf rollen worden gebruikt voor het basisspel van de Voodoo Vibes en hier ga je dan ook proberen mooie prijzen te winnen. Dit doe je met behulp van de 25 winlijnen die aanwezig zijn. Uiteraard kan je helemaal zelf bepalen of je ze allemaal wilt gebruiken. Door in het control panel van de Voodoo Vibes op het knopje “inzetlijnen” te klikken, kies je het aantal winlijnen. Het is echter wel verstandig om meerdere winlijnen te activeren, omdat je meer kans maakt op prijzen bij meerdere winlijnen. Hier moet natuurlijk wel wat tegenover staan en dat is dan ook zo. Je hebt namelijk een minimale inzet van 1 munt per winlijn en dat betekent dat je bij alle 25 winlijnen een inzet hebt van 25 munten.

Maar dan krijg je wel de kans op heel veel prijzen. Wil je kans maken op hogere prijzen op de Voodoo Vibes, dan kan je het inzetniveau verhogen. Normaal gesproken staat dit niveau op 1 en dat houdt in dat je 1 munt per winlijn inzet en dat elke prijs 1x uitbetaald wordt. Het inzetniveau kan je verhogen tot niveau 4 en op dat niveau zet je vier munten per winlijn. Hierdoor wordt je inzet natuurlijk veel hoger, maar doordat de Voodoo Vibes elke prijs dan ook 4 keer uitbetaald, heb je die inzet er ook zo weer uit. Als laatste kan je nog de muntwaarde bepalen van elke munt die je inzet en wint. De muntwaardes op de Voodoo Vibes variëren van 0,01 cent tot 0,50 cent. Op die manier valt er voor iedereen wel een manier te vinden om op de Voodoo Vibes te spelen en hoef je dus niet bakken met geld hebben, afgaande op de minimale inzet van 0,01 cent.

Maar het is raadzaam om een goede tussenweg te vinden, want er valt genoeg te winnen en een te lage muntwaarde is dan natuurlijk zonde. De rare tekens in het Voodoo Vibes spel komen het meeste voor en daarom zijn de prijzen ook wat lager, maar toch ook alweer snel 100 munten. De hoogste prijzen win je met de verschillende voodoo symbolen en die prijzen kunnen oplopen tot wel 500 munten. Voor deze prachtige prijs moet je wel vijf doodskop met kaars symbolen krijgen op 1 winlijn van de Voodoo Vibes. Naast de bekende Wild en Scatter symbolen heeft de Voodoo Vibes natuurlijk ook nog het spannende bonusspel.

Voodoo Vibes bonusspel

Zoals bij zoveel online video slots past het bonusspel perfect bij het gekozen thema. Dat was zo bij Mystery at the Mansion en zo is het natuurlijk ook weer bij de Voodoo Vibes. Maar voordat je dit waanzinnige spel kan spelen, moet je wel eerst in dit bonusspel terecht zien te komen. Dit is eigenlijk heel makkelijk, want je hoeft alleen maar 3 bonussymbolen op 1 winlijn krijgen. Als je dit lukt, dan kom je in het bonusspel van de Voodoo Vibes. Hierbij kom je in de tent van de voodoo master terecht en zie je op drie planken allemaal verschillende voodoo poppen staan. De bedoeling van het bonusspel is dat je spelden gaat prikken in de verschillende voodoo poppen. Als je goed prikt, dan win je een mooie prijs. Deze prijzen kunnen al heel snel oplopen tot wel 250 munten en meer. Het bonusspel van de Voodoo Vibes is pas afgelopen als je in een voodoo pop prikt en er geen munten uitkomen. Op dat moment ga je weer terug naar het basisspel van de Voodoo Vibes waar ook genoeg te verdienen is!

Online gokken heeft met de Voodoo Vibes een unieke video slot in het assortiment die dankzij de vele win manieren en spellen nooit zal gaan vervelen.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren