Viking’s Treasure

De verhalen van de plundertochten van de vikingen door Europa zijn bij iedereen wel bekend. Dat ze daarbij veel schatten buit gemaakt hebben ook. Nu biedt online gokken jou de kans om deze schatten te winnen op de video slot Viking’s Treasure. Op deze prachtige online video slot krijg je de kans op mooie prijzen door te spelen op vijf rollen en maar liefst 15 winlijnen!

Viking’s Treasure Video op Youtube

Viking’s Treasure layout

Het is natuurlijk niet altijd nodig om een video slot een hele uitgebreide grafische layout te geven, zoals bij de Ghost Pirates. Soms is doeltreffendheid alles wat je nodig hebt en dat is ook wat ze gedaan hebben bij de layout van de Viking’s Treasure. Het is allemaal heel simpel gehouden, maar daardoor ook zeer overzichtelijk. De rollen staan lekker duidelijk in het midden en je wordt niet afgeleid door andere dingen. Links van de eerste rol en rechts van de laatste rol zijn allemaal verschillende nummertjes te zien. Deze staan voor de 15 winlijnen die de Viking’s Treasure heeft. Al deze nummers hebben ook een andere kleur om het zo duidelijk mogelijk te maken. Als je met je muis op één van deze nummertjes gaat staan, dan zie je ook gelijk hoe deze winlijn loopt. Maar niet alles is simpel en saai gehouden. De symbolen waarmee je de winnende combinaties gaat maken en dus ook de prijzen mee gaat verdienen, zien er wel mooi uit. Ze passen ook compleet in het viking thema van de Viking’s Treasure. Je hebt namelijk de bekende Viking boot, bijl en natuurlijk de Viking helm. Natuurlijk zijn er nog veel meer symbolen om jou mooie prijzen te leveren. Helemaal aan de onderkant van je scherm zie je de verschillende knoppen van het control panel. In het control panel van de Viking’s Treasure kan je alles helemaal naar eigen wens instellen.

Viking’s Treasure spel

Het spel van de Viking’s Treasure wordt altijd gespeeld op de middelste vijf rollen. Het maakt helemaal niet uit of je heel veel geld of heel weinig geld inzet. Dit gaat echter niet op voor de winlijnen. In totaal heeft de Viking’s Treasure 15 winlijnen, net zoals de Piggy Riches. Deze 15 winlijnen zijn vrij om te gebruiken en de speler zelf mag bepalen hoeveel hij of zij er wilt gebruiken. Het is echter wel zo dat de kans op mooie prijzen vele malen groter zijn als je meer winlijnen gebruikt. Je kan het aantal winlijnen veranderen in het eerder genoemde control panel. In dit control panel kan je ook nog het inzetniveau en de muntwaarde van de Viking’s Treasure veranderen. We gaan het nu eerst hebben over de winlijnen. Je kan het aantal winlijnen veranderen door op het knopje inzetlijnen te klikken. Een andere manier is door op het cijfer van het gewenste aantal winlijnen te klikken naast de rollen. Dus wil je 10 winlijnen, dan kan je op het cijfertje 10 klikken en worden de 10 winlijnen van de Viking’s Treasure geactiveerd.

Zoals we al zeiden maak je meer kans op prijzen als je meer winlijnen “aan” hebt staan. Hier staat natuurlijk wel een prijs(je) tegenover. Het is namelijk zo dat je minimaal 1 munt per winlijn inzet. Hierdoor heb je, als je alle 15 winlijnen gebruikt, een minimale inzet van 15 munten. Dit is echter ook nog omhoog te krijgen door het inzetniveau te verhogen. Standaard staat dit niveau namelijk op 1 en dat wilt zeggen dat je 1 munt per winlijn inzet, maar ook dat elke prijs maar 1 keer uitbetaald wordt. Het inzetniveau op de Viking’s Treasure kan verhoogd worden tot niveau 5 net zoals op de Alien Robots. Vanaf dat moment bedraagt de inzet vijf munten per winlijn, maar – veel en véél belangrijker – wordt elke prijs 5 keer uitgekeerd. Hierdoor kan je in één keer heel veel munten winnen. Deze munten moeten natuurlijk nog wel een waarde hebben. Deze waarde kan je instellen door de muntwaarde te bepalen. De muntwaarde van de Viking’s Treasure kan ingesteld worden vanaf 0,01 cent tot 0,50 cent en geldt voor elke munt die je inzet en wint. En er vallen genoeg munten te winnen! Er zijn natuurlijk de veel voorkomende symbolen en zoals je misschien al gewend bent, liggen de prijzen hiervoor iets lager.

Toch keert de Viking’s Treasure voor deze symbolen prijzen uit tot wel 150 munten. Maar het doet vast niet verbazen dat de prijzen voor de Viking symbolen veel hoger liggen. Krijg je bijvoorbeeld vijf Viking boten op één van de 15 winlijnen, dan win je een prijs ter waarde van 1.000 munten. De Wild symbolen, te herkennen aan een hoofd van een Viking, helpen je een handje om deze mooie combinaties te maken. En wanneer je een winnende combinatie maakt door middel van zo’n Wild symbool, dan wordt die prijs ook nog een keer verdubbeld. Dat is natuurlijk leuk winnen en dat was ook nog niet alles. Want met de Scatter symbolen kan je gratis spins verdienen en tijdens deze gratis spins worden alle prijzen die je wint 3 keer uitbetaald.

De Viking’s Treasure mag dan misschien niet de allermooiste video slot zijn op online gokken, toch speelt deze video slot heerlijk. Door zijn simpelheid is de Viking’s Treasure voor iedereen toegankelijk en daarbij valt er ook nog eens genoeg te winnen!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren