Victorious

Zoals de naam al doet vermoeden, moet je als overwinnaar uit deze video slot komen. En dat is zeker geen onbegonnen werk op de Victorious, want met vijf rollen kan je veel winnen! Sterker nog, de Victorious heeft dankzij deze rollen, de gratis spins en de Wild symbolen, maar liefst 243 winstmanieren! Een goede reden om de Victorious eens uit te proberen.

Victorious video slot op Youtube

Victorious vormgeving

Start de Victrorious op en je ziet meteen waarop deze video slot gebaseerd is. Je wordt mee teruggenomen naar het Romeinse tijdperk en dat is goed terug te zien. De Victorious is met namen geïnspireerd op het oorlogvoeren van de Romeinen en dat is terug te zien in de layout en de symbolen. In het midden van het scherm zie je de vijf rollen waarmee je het spel van de Victorious gaat spelen. Maar wat je niet ziet zijn de winlijnen. De Victorious heeft, anders dan andere online video slots, geen winlijnen. Dat is natuurlijk een beetje raar, want hoe kan je dan winnende combinaties maken en prijzen winnen?

Dat zullen we zometeen vertellen, wel verklappen we nu alvast dat de Victorious maar liefst 243 winstmanieren heeft! Er is dus genoeg kans om te winnen. Op de achtergrond van de vijf rollen zie je het oorlog voeren van de Romeinen. De Romeinse krijgers zijn aanwezig met helmen, zwaarden en schilden. Ook het symbool dat het legioen van het Romeinse leger symboliseert is aanwezig, namelijk de Romeinse adelaar. Het control panel van de Victorious is aan de onderkant van de video slot geplaatst en staat tussen twee Romeinse pilaren in. In dit control panel kan je, geheel in stijl, de instellingen van de Victorious wijzigen. Op deze manier speel je altijd zoals jij dat wilt.

Victorious basisspel

Het control panel van de Victorious werkt in principe hetzelfde als op andere ideal video slots, alleen kan je hier niet het aantal winlijnen instellen. Dit komt natuurlijk doordat de Victorious geen winlijnen heeft. Maar door de 243 winmanieren kan je alsnog heel veel prijzen winnen! Hoe dit werkt? Eigenlijk is het nog makkelijker winnende combinaties te maken op de Victorious dan op andere online video slots. Het maakt namelijk niet uit waar een symbool komt, zolang de symbolen van links naar rechts op de vijf rollen verschijnen. Het werkt dus heel simpel. Krijg je hetzelfde symbool op de 1e, 2e en 3e rol van de Victorious, dan win je een prijs. Maar wanneer dit gebeurt op bijvoorbeeld de 1e, 3e en 4e rol, dan win je geen prijs omdat er een rol tussen zit (de 2e) waar het symbool niet op staat.

Dus de winlijnen kan je niet instellen, maar de muntwaarde en het inzetniveau wel. We beginnen met het inzetniveau op de Victorious. Deze staat als je begint met spelen altijd op niveau 1. Op dat niveau zet je minimaal 25 munten in, maar dit niveau kan je ook verhogen. Het maximale niveau waarop je de Victorious kan zetten is niveau 10. Hierdoor speel je per draai voor 250 munten, wat natuurlijk best veel is. Maar doordat de winsten ook x10 uitgekeerd worden, heb je ook veel meer kans op grotere prijzen. En daarbij komt ook dat je zelf kan bepalen hoeveel elke munt waard is. Dit doe je door de muntwaarde van de Victorious te bepalen. Je kan kiezen uit een scala van mogelijkheden variërend van 0,01 cent tot 0,50 cent. Op die manier kan je met veel munten spelen, zonder dat het je gelijk veel geld kost. Maar kies niet een te lage muntwaarde, want elke munt die je wint heeft ook deze muntwaarde! Het is dus verstandig om een goede muntwaarde te kiezen als je leuke prijzen wilt winnen.

Want de Victorious geeft leuke prijzen weg. Je wilt zelfs al een prijs als je 2 dezelfde symbolen krijgt. Je moet dan twee ‘negen’ of twee ‘tien’ symbolen krijgen en dan krijg je 3 munten. Dit lijkt misschien weinig, maar door de 243 winmanieren is de kans heel groot dat deze prijs vaak valt. En krijg je vijf van deze symbolen op de vijf rollen, dan is de prijs alweer 80 munten. De symbolen die we zojuist hebben beschreven zijn veel voorkomende symbolen. De andere symbolen van de Victorious komen minder vaak voor en daardoor kan je hier hogere prijzen mee winnen. Je wint bijvoorbeeld 1.500 munten als je vijf Romeinse keizers krijgt! Zoals een goede video slot beaamt, heeft ook de Victorious de zogenaamde Wild symbolen. Deze symbolen kunnen elk ander symbool vervangen en zo winnende combinaties maken. In feite zijn het de jokers van het Victorious spel. Daarnaast kan je via de Scatter symbolen gratis spins verdienen en zo nog meer prijzen winnen!

Je ziet zo wel dat de Victorious genoeg mogelijkheden heeft om prijzen te winnen en mede door zijn 243 winstmanieren is dit een video slot die je gespeeld moet hebben.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren