Trolls

Online gokken heeft meerdere lucratieve video slots en de Trolls behoort zeker aan dat rijtje toe. Bij het horen van de naam zal je niet gelijk denken aan veel geld winnen, zoals je bijvoorbeeld bij de Mega Fortune wel gelijk doet. Toch is het zo dat je bijna € 150.000 kan winnen met maar 1 draai!!

Trolls video slot op Youtube

Trolls layout

Iedereen weet natuurlijk dat trollen niet bestaan en dat het allemaal een fantasie verhaal is. Om die reden is de Trolls ook gesitueerd in een sprookjes bos. Ondanks dat de sfeer een beetje duister overkomt, ziet het er allemaal ook heel leuk uit. Als je wel eens gekampeerd hebt, dan herken je de verschillende beestjes die je toen waarschijnlijk ook ‘s nachts gehoord hebt. De Trolls heeft een goede sfeer en het spel wordt gespeeld op de vijf rollen die in het midden van het scherm te zien zijn. Net als bij andere video slot, zoals de Arabian Nights, zie je aan beide zijkanten verschillende cijfertjes. Deze zijn bij de Trolls weergegeven op twee dikke boomstammen en geven de verschillende winlijnen van de Trolls weer. In totaal heeft deze ideal video slot 20 winlijnen en wanneer je over een cijfertje heengaat, dan zie je precies hoe deze winlijn loopt. Deze winlijnen lopen niet allemaal horizontaal, maar ook kris kras over de vijf rollen. Hierdoor maak je nog meer kans om te winnen. Helemaal onderaan zijn een aantal verschillende knoppen te zien. Deze knoppen behoren toe tot het control panel van de Trolls en middels deze knoppen kan je de Trolls helemaal naar wens instellen.

Trolls Spel

We hebben net al verteld dat de Trolls een goed neergezette sfeer heeft en dat je het spel speelt op de vijf rollen. Het is nu belangrijk om de video slot precies zo in te stellen zodat jij fijn kan spelen. Het is namelijk niet leuk als je in één keer al je geld kwijt bent! Om die reden gaan we nu kijken naar het control panel van de Trolls. Hier kan je de muntwaarde, het inzetniveau en het aantal winlijnen bepalen. Om te beginnen kijken we naar het aantal winlijnen. In feite is het heel simpel, je hebt in totaal 20 winlijnen en je kan zelf bepalen hoeveel je er wilt. Maar er zit wel wat meer aan verbonden dan je denkt. Als eerste is het handig om te weten dat je meer wint als je meer winlijnen inzet en dat je ook meer gaat inzetten als je meer winlijnen kiest. Dit komt omdat je minimaal 1 munt per winlijn inzet. Deze inzet kan je ook nog verhogen door het inzetniveau (een andere instelling) te verhogen. Wanneer je begint met spelen op de Trolls, dan staat dit niveau op 1. Dit houdt in dat je 1 munt per winlijn inzet en dat elke prijs 1x uitbetaald wordt.

Dit niveau kan je ophogen tot een maximum van 4, en dan zet je 4 munten per winlijn in en wordt elke prijs vermenigvuldigd met 4. Een hoger niveau is dus zeker een goede optie om hogere prijzen te winnen. Als laatste de muntwaarde. Deze bepaalt hoeveel geld je nu eigenlijk gaat inzetten en gaat winnen. Want hier bepaal je hoeveel elke ingezette en elke gewonnen munt waard is. Je kan de muntwaarde veranderen tussen de 0,01 cent en de 0,50 cent. Het leuke van de Trolls is dat je hem ook eerst gratis kan uitproberen. Op die manier kom je precies te weten hoe de Trolls werkt en of deze video slot iets voor jou is. Wij adviseren om ongeveer 10 minuten te oefenen en dan echt te gaan spelen. Is de video slot toch niks voor jou, dan heeft online gokken vast wel een andere video slot die bij je past!

Trolls Slot symbolen

Maar nu eerst de Trolls. Er valt namelijk genoeg te winnen op deze spannende video slot van Netent. Er zijn een aantal symbolen die redelijk vaak voorkomen en de prijzen die je hiervoor wint zijn daardoor ook iets lager. Zo heb je bijvoorbeeld de “10” symbolen en wanneer je er hier drie van krijgt op 1 winlijn, dan win je 2 munten. Maar doordat deze symbolen vaak voorkomen, is de kans dat je deze prijs vaker wint ook heel groot. De hoogst haalbare prijs is 10.000 munten. Deze krijg je wanneer je vijf Wild symbolen te verzamelen. Naast deze fantastische prijs, kunnen Wild symbolen natuurlijk ook de vorm van elk ander symbool aannemen en zo winnende combinaties maken! Als toetje heeft de Trolls ook nog Golden Wild symbolen, net als de Dragon Island Video Slot. Deze Golden Wild symbolen werken hetzelfde als de gewone Wild symbolen, maar hebben toch een extraatje! Want wanneer je een winnende combinatie op de Trolls maakt en dat doet met een Golden Wild symbool…..dan wordt je prijs vermenigvuldigd met 4! Op deze manier kan tot wel 120.000 munten per draai winnen op de Trolls!

We kunnen daarom wel zeggen dat de Trolls behoort tot één van de toppers van online gokken!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren