Tiki Wonders

Deze video slot is één van de broertjes van de “Wonders” online video slots en heeft daarom heeft ook deze video slot 2 progressieve jackpots. En dankzij het relaxte thema van de Tiki Wonders is het heerlijk spelen. Het spel van de Tiki Wonders speelt zich af op een tropisch eiland en wordt gespeeld op vijf rollen. Je krijgt hier 30 winlijnen bij om winnende combinaties te maken en veel geld te winnen!

Tiki Wonders op Youtube

Tiki Wonders layout en vormgeving

De Tiki Wonders neemt je mee naar een tropisch eiland. Naar de wereld van surfen, zwemmen en relaxen. Dat zie je ook in alles terug. De vijf rollen waarop je speelt zijn centraal gepositioneerd en op de achtergrond zie je mooie palmbomen en een heerlijke blauwe zee en lucht. En om het rustgevende gevoel te geven, hoor je op de achtergrond de zeer rustig kabbelen en de golven zachtjes stranden. De vogels fluiten er vrolijk op los terwijl jij prijzen probeert te winnen op de Tiki Wonders. In het midden van de vijf rollen is het logo van de Tiki Wonders te vinden. De naam is weergegeven op een karakteristiek houten bord. Zo’n bord dat je altijd op die bounty eilanden tegenkomt. Als we naar de rollen kijken, dan zien we ook dat het thema goed is doorgevoerd in de symbolen. Zo heeft de Tiki Wonders allerlei exotische dieren en heerlijke cocktails als symbolen.

Aan beide zijkanten van de vijf rollen zijn verschillende cijfers geplaatst. Via deze cijfers kan je precies zien hoe de winlijnen van de Tiki Wonders lopen. Je hoeft alleen met je muis over een cijfer te gaan en je ziet hoe deze loopt. In totaal heeft de Tiki Wonders 30 winlijnen. In het introductie stukje hadden we het over de twee progressieve jackpots. Deze zijn aan de rechter en de linkerbovenkant te zien. Wanneer je hier naar kijkt, dan zie je dat de jackpots steeds oplopen. Elke seconde komt er wel weer wat geld bovenop. Dit komt doordat ze progressief zijn en dat betekent dat ze oplopen wanneer iemand op een Wonders video slot speelt. Je leest het goed, ook wanneer ze op de andere Wonders online video slots spelen, vliegen de jackpots omhoog en kan je al snel tienduizenden euro’s winnen! Gaan we van de bovenkant naar de onderkant van het scherm, dan zien we hier verschillende knoppen. Door middel van deze knoppen kan je de Tiki Wonders helemaal naar jouw wens instellen en hoef je geen onnodige verliezen te lijden.

Video Slot Tiki Wonders spel

De knoppen die we zojuist kort besproken, behoren toe aan het control panel van de Tiki Wonders. Dit fenomeen zie je terug bij elke online video slot van Netent en dat is niet zonder reden. Hier kan je namelijk alle instellingen wijzigen. Zoals bijvoorbeeld de winlijnen. De Tiki Wonders heeft er in totaal 30. Als je meer kans wilt maken op prijzen, dan is het raadzaam om ze alle 30 te gebruiken. Je kan namelijk alleen prijzen winnen op geactiveerde winlijnen. Maar het kost ook iets meer, want je zet minimaal 1 munt per winlijn in. Deze minimale inzet wordt bepaald door het inzetniveau, een andere instelling die je kan wijzigen. Op niveau 1 zet je per winlijn 1 munt in en wordt elke prijs die je wint 1x uitgekeerd. Dit is het laagste niveau. Maar dit niveau kan je ook verhogen op de Tiki Wonders.

Het hoogste niveau is niveau 4 en eigenlijk is dit een soort vermenigvuldiger. De inzet wordt namelijk vermenigvuldigd met 4 en je winsten ook. Om die reden is het ook zeer rendabel om het inzetniveau te verhogen, omdat de Tiki Wonders elke prijs die je wint vermenigvuldigt met het gekozen niveau! Als laatste optie is er nog de muntwaarde. De Tiki Wonders gebruikt, zoals alle andere ideal video slots, zogenaamde munten. Deze munten worden gebruikt om in te zetten en ook om winsten uit te keren. De Tiki Wonders geeft jou de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel deze muntwaarde moet zijn. Je kan kiezen uit een aantal opties tusssen de 0,01 cent en 0,20 cent. Op deze manier kan je helemaal zelf bepalen hoeveel je in wilt zetten en hoeveel er eventueel gewonnen wordt. Is het je allemaal nog niet helemaal duidelijk of wil je het gewoon eerst even uitproberen? Dan biedt de Tiki Wonders je de mogelijkheid om de video slot eerst even gratis uit te proberen. Op die manier leer je de video slot goed kennen en kan je gelijk leuke prijzen winnen als je voor echt geld gaat spelen. Het is namelijk zo dat de Tiki Wonders leuke prijzen heeft.

Ten eerste heeft de Tiki Wonders niet minder dan 12 symbolen en daarom een uitgebreid scala aan win mogelijkheden. De meest voorkomende symbolen zijn de symbolen met de verschillende cocktails erop. Doordat deze vaak voorkomen liggen de prijzen ook iets lager. Toch kan je voor deze cocktails al snel 75 munten winnen en doordat ze vaak voorkomen is de kans dat je deze prijs wint ook veel groter. De tropische dieren van de Tiki Wonders zijn wel winstgevender. Je wint namelijk al 1.000 munten als je vijf vrolijke dolfijnen op één winlijn krijgt. Om je een handje te helpen heeft de Tiki Wonders ook nog Wild symbolen en Scatter symbolen. De Wild symbolen helpen je om winnende combinaties te maken, doordat ze voor elk ander symbool door kunnen gaan. Daarbij zijn ze ook nog eens zeer winstgevend. De Tiki Wonders geeft je namelijk 10.000 munten als je vijf Wild symbolen krijgt.

Tiki Wonders Jackpot

Voor degenen die bekend zijn met de andere Wonders online video slots, zal dit verhaal bekend voorkomen. De twee jackpots van de Tiki Wonders werken namelijk hetzelfde als bij de andere Wonders video slots. Sterker nog, het zijn dezelfde! Hierdoor kunnen deze jackpots oplopen tot wel tienduizenden euro’s. Dit komt door het progressieve karakter. Elke keer als iemand op de Tiki Wonders of een andere Wonders kast speelt, neemt de jackpot toe. Krijg je vier of vijf jackpot symbolen, dan win je één van deze jackpots!

Dus leun achterover op die heerlijke strandstoel, neem een slok van je cocktail en geniet van deze heerlijke video slot, de Tiki Wonders.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren