Thrill Spin

De Thrill Spin is een prachtige video slot op online gokken die helemaal in het thema staat van pretparken. Zeker wanneer je dol bent op pretparken, is dit een video slot die je moet spelen! Maar ook als je niet zo heel veel hebt met deze pretparken, is de Thrill Spin een video slot die het spelen waard is. Je speelt namelijk op vijf rollen en hebt met 15 winlijnen genoeg kansen om mooie prijzen te winnen!

Thrill Spin op Youtube

Layout van de Thrill Spin

Net zoals de Fruit Case ziet de Thrill Spin er ook vrolijk uit en dit komt vooral door de verschillende lampjes en felle kleuren. Je kan goed zien dat de Thrill Spin gebaseerd is op pretparken, want op de achtergrond zie je een achtbaan die door de nacht vliegt. Precies in het midden zie je de vijf rollen en hier wordt ook het spel op gespeeld. Het mooie van deze video slots op online gokken is, dat je (bijna) altijd de beschikking krijgt over deze vijf rollen en dat het helemaal niet uit hoeveel je inzet. Dit is bij de Thrill Spin ook van toepassing.

Aan beide zijkanten van de vijf rollen zie je een kermis kraam met hele felle neonlichten. Deze kraampjes hebben aan de zijkanten weer allemaal ballonnetjes bevestigd en hierop zijn allemaal cijfers af te lezen. Deze cijfers vertegenwoordigen de 15 winlijnen van de Thrill Spin. Op die manier weet je precies hoe een bepaalde winlijn loopt en weet je waar je aan toe bent. Onder de vijf rollen is een stuk achtbaan te zien, waarop de naam van de Thrill Spin en een wagentje te zien zijn. Onder het logo zie je het control panel. Hier kan je de verschillende instellingen veranderen en het spel van de Thrill Spin zo spelen als jij wilt.

Thrill Spin spelmogelijkheid

Als je naar de layout, het logo en de naam kijkt……dan heb je al door dat het een spannende rit beloofd te worden. De Thrill Spin maakt dat zeker waar, maar je kan gelukkig zelf bepalen hoe spannend je het wilt maken. Dat komt doordat je in het control panel van de Thrill Spin alles helemaal naar wens in kan stellen. De instellingen die je kan veranderen zijn: het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. Om te beginnen heeft de Thrill Spin 15 winlijnen, net zoals de Piggy Riches. Je kan helemaal zelf bepalen met hoeveel winlijnen je wilt spelen. We verklappen wel dat je meer kans maakt op prijzen als je meer winlijnen activeert. Maar daar staat wel wat tegenover natuurlijk. Want elke keer dat je meer winlijnen selecteert, gaat je inzet ook omhoog. Dit komt doordat je minimaal 1 munt per winlijn inzet. Kies je alle 15 winlijnen van de Thrill Spin, dan zet je dus 15 munten in. Maar wil je nog meer inzetten, dan kan dat door het inzetniveau te verhogen.

Standaard staat het niveau op 1 en zet je voor elke winlijn 1 munt in. Dit niveau is op te hogen tot niveau 5 en op dat moment zet je 5 munten per winlijn in. Je inzet bij 15 winlijnen is dan ineens 75 munten en dat lijkt een hoop. Maar het inzetniveau verhoogt niet alleen je inzet, maar ook de winsten. Elke prijs die je wint wordt vermenigvuldigd met het gekozen niveau. Dus kies je voor niveau 5, dan wordt elke prijs 5x uitbetaald en op die manier kan je natuurlijk hele mooie prijzen winnen op de Thrill Spin. Maar hoewel de gewonnen munten heel hoog op kunnen lopen, betekent dat niet automatisch dat je heel veel geld wint. De munten hebben namelijk een bepaalde waarde en die mag jij zelf weer bepalen. De waardes variëren van 0,02 cent tot 0,50 cent en op deze manier is er voor iedereen wel een manier om te spelen op de Thrill Spin. De symbolen waarmee je de winnende combinaties gaat maken, zijn ook allemaal vormgegeven in het pretparken thema. Je hebt namelijk de toegangskaartjes voor de attracties en natuurlijk ook de verschillende attracties zelf.

Prijzen op de Thrill Spin

Deze laatste symbolen (de attracties) zorgen er voor dat je de hoogste prijzen wint op de Thrill Spin. De attracties die aanwezig zijn op deze online video slot zijn: het draaimolen, het reuzenrad en het spookhuis. Het loont om de spookhuis symbolen op een winlijn te krijgen, aangezien je daar de meeste munten mee kan verdienen. Verzamel namelijk vijf van deze symbolen op een winlijn en je wint maar liefst 1.000 munten. De Thrill Spin heeft, om je een handje te helpen, de bekende Wild symbolen aanwezig en zo win je nog sneller mooie prijzen. Deze kunnen de vorm van elk ander symbool aannemen en maak je een winnende combinatie met een Wild symbool, dan wordt de gewonnen prijs 2x uitbetaald! Maar dat was nog niet alles….want krijg je vijf Wild symbolen dan win je de super prijs van 10.000 munten!

Deze topper op online gokken bezorgt je een spannend ritje op de achtbaan van je leven; de Thrill Spin!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren