The Groovy Sixties

Onlinegokken.nl heeft weer een prachtige video slot aan het assortiment toegevoegd, de Groovy Sixties. Net zoals de Super Eigthies staat ook bij de Groovy Sixties een bepaalde periode centraal in deze video slot. Em moet zomaar een periode, maar de jaren 60! Je wordt teruggenomen naar de jaren van de flower power. Lekker retro spelen op een prachtige video slot. Dit doe je op de Groovy Sixties met vijf rollen en maar liefst 40 winlijnen! Hierdoor bestaat de kans op prijzen van wel €200.000!

Groovy Sixties video op Youtube

Groovy Sixties layout

Het is alsof je in een tijdmachine bent gestapt en uitgekomen bent in de jaren 60. Deze vrolijke jaren worden helemaal herleefd door deze kleurrijke video slot. Op de achtergrond van de Groovy Sixties zie je een mooie oranje kleur met in het midden de vijf rollen waarop je het spel gaat spelen. Er vallen ook leuke prijzen te winnen met op de Groovy Sixties en die prijzen win je door winnende combinaties te maken met de mooie symbolen die je vindt op deze mooie online video slot. Deze symbolen zijn natuurlijk helemaal in de jaren 60 stijl weergegeven. De Volkswagen Kever, de lava lamp en verschillende andere felgekleurde symbolen mogen natuurlijk niet missen op de Groovy Sixties. Als we naar de zijkanten kijken van de vijf rollen kijken dan zien we daar allemaal verschillende, gekleurde cijfertjes.

Dit zijn een hele hoop cijfertjes en dat komt doordat de cijfertjes staan voor de winlijnen van de Groovy Sixties. En dit zijn er niet zomaar een paar. Net zoals grote broer de Funky Seventies heeft ook de Groovy Sixties 40 winlijnen! Doordat er zoveel winlijnen zijn, is de kans op prijzen natuurlijk enorm groot. En het is helemaal leuk om prijzen te winnen in een jaren 60 sfeer. Je hoort namelijk op de achtergrond een vrolijk liedje horen en alles wat je ziet is helemaal jaren 60 en retro vormgegeven. Linksonder is het mooie logo van de Groovy Sixties te zien en helemaal aan de onderkant van het scherm zie je de verschillende knoppen die toebehoren aan het control panel van de Groovy Sixties. In dit control panel kan je alles naar wens instellen. Hoe dit precies in zijn werk gaat zullen we in het komende stuk vertellen.

Groovy Sixties spel

Het is swingen geblazen tijdens het spel van de Groovy Sixties. Dit komt natuurlijk doordat de sfeer zo goed is neergezet dat je vanzelf mee gaat bewegen. Een ander element waardoor je de Groovy Sixties zo leuk gaat vinden, zijn de prijzen die je kunt winnen. Deze liegen er niet om, maar dan moet je uiteraard wel weten hoe de video slot werkt. Om die reden gaan we het nu eerst hebben over het control panel. Hier kan je namelijk de Groovy Sixties helemaal naar wens instellen en elke verandering die je hier doet, beïnvloedt de winkansen. We beginnen met het instellen van de winlijnen op de Groovy Sixties. We hadden al verteld dat er een ongekend aantal van 40 winlijnen aanwezig zijn en jij kan zelf bepalen of je ze wilt gebruiken. Dit doe je door in het control panel op het knopje “inzetlijnen” te klikken, totdat je bij het gewenste aantal winlijnen gekomen bent. Je kan natuurlijk met heel weinig winlijnen gaan spelen, maar dan zijn je winkansen ook niet groot. De kans op prijzen is namelijk vele malen groter als je meer winlijnen hebt gekozen.

Dit kost natuurlijk wel iets, maar dat is niets vergeleken met de winkansen. Op de Groovy Sixties heb je een minimale inzet van 1 munt per winlijn. Deze minimale inzet kan ook nog verhoogt worden. Dat gebeurt door het inzetniveau te verhogen. De minimale inzet van 1 munt per winlijn gebeurt op niveau 1. Op dat niveau worden alle prijzen die je wint ook maar 1 keer uitgekeerd. Het inzetniveau van de Groovy Sixties kan je verhogen tot niveau 5. Op dat moment ga je vijf munten inzetten per winlijn, maar zal elke prijs die je wint ook vermenigvuldigd worden met 5! De munten die je dan wint kunnen wel heel hoog uitpakken! Uiteraard moet je de munten nog wel een waarde toekennen. Dit doe je bij de muntwaarde. De Groovy Sixties heeft een muntwaarde van 0,01 cent tot 0,50 cent. Als al deze instellingen een beetje lastig te begrijpen zijn, dan kan je altijd eerst gratis de Groovy Sixties uitprobreren. Zo weet je of de video slot bij je past en of je misschien een andere video slot op online gokken moet proberen. Wanneer je klaar bent voor het echte werk, kan er pas echt prijzen gewonnen worden! Zoals je wel eens vaker ziet op ideal video slots, zijn er een aantal symbolen die vaak voorkomen.

Hierdoor liggen de prijzen die je hiervoor krijgt ook lager. Deze symbolen zien er op de Groovy Sixties uit als gekleurde ballen met een letter. Maar ondanks dat deze symbolen heel vaak voorkomen, kan je voor een winnende combinatie toch al snel 100 munten verdienen. Het meest iconische symbool van de jaren 60 is natuurlijk de VW Kever. Om die reden kan je ook de meeste munten winnen voor dit symbool, namelijk 400 munten! De Groovy Sixties helpt je een klein handje met de Wild symbolen en de Scatter symbolen. Hiermee kan je nog meer munten winnen en dat is uiteindelijk waar je het voor doet!

De Groovy Sixties is een buitengewone leuke video slot om op te spelen en daarnaast ook nog eens enorm winstgevend. Dit is te zien in de theoretische uitbetaling van 96,5%!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren