Tales of Krakow

Online gokken neemt je mee naar de fantasie wereld vol met draken, prinsen op paard, prinsessen en draken eieren. Deze wereld behoort toe tot de video slot Tales of Krakow. Deze prachtige video slot laat je het basisspel spel op vijf rollen met in totaal 30 winlijnen. De Tales of Krakow heeft ook nog een bonusspel waarmee je prachtige prijzen kunt winnen. Deze prijzen kunnen vormen aannemen van wel €36.000!

Tales of Krakow Youtube Video

Tales of Krakow layout

Als we gaan kijken naar de layout van de Tales of Krakow, dan kunnen we concluderen dat deze heel goed past bij het gekozen thema. Er heerst een soort fantasie/sprookjes sfeer met op de achtergrond Krakow in de nacht. In die nacht zie je aan de linkeronderkant een het dorpje en rechtsboven het kasteel. Daar tussen in zijn de vijf rollen van het basisspel gevestigd en op deze rollen zijn leuke prijzen te winnen. De Tales of Krakow heeft hiervoor prachtige symbolen en daardoor wordt het spel nog leuker. De vijf rollen van de Tales of Krakow is geplaatst in een prachtige gouden lijst. Op deze lijst zijn verschillende cijfers terug te zien. Deze cijfers staan voor de 30 winlijnen die de Tales of Krakow rijk is. Dankzij deze winlijnen heb je ook extra veel kans op mooie prijzen! Een leuk extraatje is dat elke winnende combinatie een ander geluidje heeft. Als we helemaal naar de onderkant van de video slot kijken, dan zien we hier verschillende knoppen. Deze knoppen behoren toe tot het control panel van de Tales of Krakow. Hier kan je alle instellingen voor het basisspel veranderen. Deze instellingen werken ook door in het bonusspel en daarom is het belangrijk om hier goed naar te kijken. Hoe dit precies in zijn werking gaat, gaan we nu vertellen.

Tales of Krakow basisspel

Het control panel van de Tales of Krakow is de plek om de instellingen te veranderen. Deze is, zoals we al gezegd hadden, helemaal onderaan de video slot te vinden. Het is zeer handig om te weten wat de verschillende opties doen en betekenen, want anders kan je heel snel van je geld af zijn en daarnaast ook nog eens weinig winkansen hebben. Er zijn drie verschillende instellingen. Deze zijn hetzelfde als bij andere video slots, zoals de Fortune Teller. Als eerste kan je het aantal winlijnen bepalen. In totaal heeft de Tales of Krakow 30 winlijnen en het is compleet aan jou om te bepalen hoeveel je er wilt inzetten. We kunnen wel verklappen dat het bewezen is dat de kans op prijzen groter wordt naarmate je meer winlijnen activeert. Maar wanneer je meer winlijnen activeert, wordt je inzet ook hoger.

Dit komt door het inzetniveau. Dit niveau staat standaard op 1 en daardoor zet je minimaal 1 munt per winlijn in. Dit betekent dat je bij alle 30 winlijnen een inzet hebt van 30 munten. Een ander aspect van het inzetniveau is dat het zich ook bemoeit met je winsten. Zo worden alle prijzen op de Tales of Krakow op niveau 1 ook maar 1x uitbetaald. Dit inzetniveau kan je verhogen tot maximaal niveau 4. Op dat niveau zal je voor elke winlijn vier munten moeten inzetten. Hierdoor wordt je inzet een stuk hoger, maar het mooie is dat elke prijs dan ook vier keer uitbetaald wordt. Op die manier worden de prijzen op de Tales of Krakow wel heel erg leuk. De prijzen op deze online video slot worden uitbetaald in munten en het is aan jou om hier een waarde aan te geven. De muntwaarde is in te stellen van 0,01 cent tot 0,50 cent en deze waarde geldt dan voor elke munt die je inzet en elke munt die je wint, ook in het bonusspel. Maar nu eerst nog het basisspel, want daar valt ook genoeg te winnen.

Op de Tales of Krakow zijn er een aantal symbolen die vaak voorkomen. Dit zijn de verschillende letters en het cijfer 10. Maar ondanks het feit dat deze veelvuldig voorkomen, kan je hier toch nog prijzen mee verdienen die oplopen tot wel 125 munten. Voor de overige symbolen krijg je veel meer munten en zodoende krijg je voor 5 omroepmannen 500 munten. Om je een handje te helpen zijn er ook Wild en Scatter symbolen. De Wild symbolen werken als joker en kan je herkennen aan het duiveltje. Maar krijg je vijf van deze Wild symbolen op 1 winlijn, dan win je 7.500 munten. Alsof dat nog niet alles was worden je winsten tijdens free spins 3x uitbetaald en is er nog een bonusspel.

Tales of Krakow bonusspel

Een bonusspel op een ideal video slot is altijd leuk en vaak ook zeer winstgevend, zoals op de Crusade of Fortune. Dit geldt ook voor het bonusspel van de Tales of Krakow. Maar voordat je in het bonusspel terecht komt, moet je eerst drie of meer bonussymbolen (draken) zien te verzamelen op 1 winlijn. Omdat de bonussymbolen draken zijn, is het bonusspel ook gebaseerd op draken. Het bonusspel van de Tales of Krakow speelt zich af in de grot van de draak en hier zie je allemaal gouden munten en andere schatten. Aan de andere kant van de grot zie je draak liggen. In het midden van de grot zie je drie verdiepingen waarover verschillende eieren verspreid zijn. Op de 1e verdieping vindt je 5 eieren, op de 2e verdieping 4 eieren en op de 3e verdieping 2 eieren. Het spel gaat dan als volgt. Je begint op de onderste verdieping en kiest daar een ei uit. Als daar een prijs in zit ga je door naar de volgende verdieping en daar wordt het ritueel herhaald. Het spel gaat door totdat je een ei kiest waar geen prijs inzit of alle prijzen gehaald hebt. Deze prijzen liegen er trouwens niet om. Je wint al snel een prijs ter waarde van 2.000 munten!

Dankzij de mooie grafische weergave en de leuke en winstgevende spellen, is de Tales of Krakow een topper en een aanrader op online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren