Super Lucky Frog

Voor mensen die bekend zijn met het sprookje Folklore, komt de Super Lucky Frog bekend voor. Deze prachtige video slot is namelijk afgeleid van dit sprookje, alleen heeft de Super Lucky Frog wel een kleine update gehad. Deze topper telt niet minder dan 25 winlijnen die je gebruikt om op vijf rollen veel munten te verdienen. Uiteraard mogen de Wild- en Scatter symbolen niet missen en is een jackpot ook van de partij. Allemaal om jou aan geld te helpen!

Super Lucky Frog op Youtube

Super Lucky Frog Layout

Zoals we al zeiden is de Super Lucky Frog gebaseerd op een sprookje. Om die reden is deze video slot ook geplaatst in een sprookjesbos. Op de achtergrond zie je allerlei bomen, wilde dieren en planten en daardoor waan je jezelf echt in dat sprookje. Wat ook een sprookje lijkt, maar niet is……zijn de drie jackpots die je bovenaan het scherm ziet. Deze jackpots kan je winnen in het bonusspel van de Super Lucky Frog en zijn progressief. Dit betekent simpelweg dat de jackpots oplopen naarmate er mensen op spelen. Dus elke keer dat iemand op de wereld speelt op de Super Lucky Frog, gaan de jackpots omhoog. Je snapt daarom ook wel waarom ze zo snel oplopen!

Onder deze fantastische jackpots zijn de vijf rollen van het basisspel te zien. Doordat je altijd met vijf rollen speelt, heb je grote kansen op mooie prijzen! Dat wordt nog eens versterkt door de 25 winlijnen van de Super Lucky Frog. Deze winlijnen lopen kris kras over het scherm en er kunnen alleen maar prijzen gewonnen worden als je een winnende combinatie maakt op een geactiveerde winlijn. Hoe je deze activeert, leggen we later uit. Aan beide zijkanten van de vijf rollen zie je de verschillende cijfers van deze winlijnen en kan je ook zien hoe ze lopen. Hiervoor hoef je alleen maar met je muis over een cijfer heen te gaan en je ziet gelijk hoe deze loopt. Als we ons verplaatsen naar de onderkant van de video slot, dan zien we daar het control panel van de Super Lucky Frog. Deze bestaat uit verschillende knoppen waarmee je de verschillende instellingen kan veranderen.

Super Lucky Frog basisspel

De instellingen die je kan veranderen in het control panel van de Super Lucky Frog, zijn van groot belang voor het verloop van het spel. Elke afzonderlijke verandering speelt door in de andere instellingen. De instellingen die je kan veranderen op de Super Lucky Frog zijn de muntwaarde, het inzetniveau en het aantal winlijnen. Om te beginnen de winlijnen. Deze zijn heel belangrijk, omdat je alleen hierop prijzen kan winnen. Je kan met de knop ‘inzetlijnen’ het aantal bepalen. Hoe meer winlijnen, hoe groter de kans op prijzen. Maar wanneer je meer winlijnen selecteert, dan wordt je inzet ook hoger. Je zet namelijk voor elke winlijn 1 munt in. De Super Lucky Frog heeft 25 winlijnen in totaal, dus dat betekent dan 25 munten inzet per draai. Dit is de minimale inzet en die kan je niet verlagen, maar wel verhogen. Dit doe je met het inzetniveau. Op niveau 1 zet je elke keer 1 munt per winlijn in en wordt elke gewonnen prijs op de Super Lucky Frog 1x uitbetaald. Je kan dit niveau verhogen tot niveau 4. Op dat moment zet je 4 munten per winlijn in, maar worden al je prijzen ook 4x uitbetaald. Zeker de moeite waard dus. Dan komen we als laatste bij de muntwaarde.

Hiermee bepaal je hoeveel elke munt op de Super Lucky Frog waard is. Je kan kiezen uit verschillende waardes tussen de 0,01 cent en de 0,50 cent. Deze muntwaarde geldt zowel voor je inzet als je winsten. Op deze manieren kan je dus ervoor zorgen dat je leuke prijzen wint op de Super Lucky Frog. De symbolen waarmee je de winnende combinaties gaat maken, zijn ook vormgegeven in het sprookjesthema. Want je hebt elfen, eenhoorns en nog meer sprookjesfiguren. Door de vijf rollen en 25 winlijnen heb je ook veel kans op winnende combinaties en doordat sommige symbolen vaker voorkomen, liggen de prijzen lager. De laagste prijs die je kan winnen is 2 munten. Die krijg je voor 3 vlinders of slakken. Deze komen echter veel voor en wanneer je meer dan 3 symbolen op een winlijn krijgt, dan lopen de prijzen ook alweer op. De eenhoorn is natuurlijk een wat minder vaak voorkomend symbool, zoals je misschien wel had verwacht. Om die reden keert de Super Lucky Frog ook meer munten uit, namelijk 500 munten voor vijf eenhoorns! De Wild symbolen van de Super Lucky Frog helpen je hierbij en ze zijn zelf ook nog eens munten waard, vijf Wild symbolen leveren je namelijk niet minder dan 7.500 munten op! Waar de Scatter symbolen je ook nog eens gratis spins geven, heeft de Super Lucky Frog ook nog een bonusspel.

Super Lucky Frog bonusspel

Het bonusspel van de Lucky Frog begint als je drie of meer bonussymbolen op een winlijn krijgt. Het bonusspel van de Super Lucky Frog wordt niet gespeeld op de vijf rollen, maar in een ander venster. Je ziet centraal een groot rad en hier staan verschillende symbolen op. Zo heb je verschillende munt symbolen en wanneer het rad hierop stopt, dan win je een x aantal munten. Daarbij geldt de regel; hoe hoger de inzet, hoe meer munten de Super Lucky Frog uitbetaald. De andere symbolen bestaan uit 1 Super symbool, 3 Lucky symbolen en 4 Froggy symbolen. Deze symbolen behoren toe aan de jackpots van de Super Lucky Frog. Stopt het rad op één van deze symbolen, dan win je de jackpot die hierbij hoort. En dan moet het mooiste nog komen…….want het bonusspel stopt pas als het rad op één van de jackpot symbolen stopt! Je hebt dus altijd prijs in het bonusspel van de Super Lucky Frog.

We kunnen wel zeggen dat de Super Lucky Frog een leuke video slot is die ook nog eens zeer winstgevend is. Ga de uitdaging aan en win mooie prijzen!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren