Super Eighties

De Super Eighties is een prachtig vormgegeven video slot die je mee terug neemt naar de jaren 80. Lekker relaxen en de stress van het het hedendaagse leven ontsnappen. Dat kan nu bij online gokken op de Super Eighties, die geheel in het teken staat van de jaren 80. En daarbij valt er natuurlijk genoeg te winnen op deze online video slot, want ook de Super Eighties heeft 5 rollen en genoeg winlijnen. Waar de Fortune Teller al 30 winlijnen heeft…….gaat de Super Eighties er overheen en heeft maar liefst 40 winlijnen! Naast dit enorme aantal winlijnen heeft deze ideal video slot van Netent nog genoeg andere manieren om prijzen te winnen tot wel €200.000!!

Super Eighties video slot

Super Eighties layout en vormgeving

Je wordt meteen terug genomen naar de jaren 80 als je begint met spelen op de Super Eighties. Net zoals bij de Funky Seventies klopt de sfeer van de Super Eighties tot in de puntjes. Echt alle elementen uit die periode zijn terug te vinden in deze topper. Soms zie je een video slot langs komen met een fantastische naam, maar wanneer je deze opstart dan zie je van die naam helemaal niks meer terug. Dit is zeker niet het geval bij de Super Eighties. De centraal gepositioneerde rollen zijn omgeven met felle neon lichten. In totaal zijn er vijf rollen en aan de zijkanten van deze rollen zie je allerlei verschillende cijfertjes. Deze cijfertjes vertegenwoordigen de 40 winlijnen van de Super Eighties. Op deze winlijnen ga je proberen om winnende combinaties te maken met de verschillende symbolen.

Deze symbolen zijn ook helemaal weergegeven in de stijl van de Super Eighties. De verschillende letters en cijfers zijn allemaal vormgegeven met neon letters en dit geld ook voor de Wild symbolen. De andere symbolen zijn allemaal iconische objecten uit de jaren 80. Zo heb je de walkman, de eerste spelcomputers, de eerste mobiele telefoon, skateboards en nog veel meer. Hierdoor krijg je dat heerlijke jaren 80 gevoel weer terug en dat wordt nog eens extra versterkt door de muziek die je op de achtergrond hoort. Aan de linker onderkant van het scherm is het logo van de Super Eighties te zien. Hierin is de naam van de video slot verwerkt en deze is ook weer geschreven in sierlijke paarse neon letters. Aan de rechterkant van dit logo zie je de knoppen van het control panel van de Super Eighties. Op deze plek kan je de verschillende instellingen aanpassen en ervoor zorgen dat je precies zo speelt als jij wilt.

Het uitgebreide Super Eighties spel

Helemaal in het begin tijdens de introductie verklapten we al dat er genoeg te winnen is op de Super Eighties, maar dan moet je wel weten hoe deze video slot werkt. Daarom zullen we dat ook duidelijk uitleggen en beginnen we met het control panel. Dit control panel isn te zien aan de onderkant van de ideal video slot en bevat verschillende knoppen. Via deze knoppen kan je de instellingen van de Super Eighties veranderen en het spel in werking zetten. Maar je kan het beste eerst even de verschillende instellingen doornemen, want elke verandering die je hier maakt zal de kans op prijzen veranderen. Je kan het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde veranderen. De Super Eighties heeft heel veel winlijnen (40) en het is aan jou om ze te gebruiken.

Wil je met minder spelen, dan kan dat ook. Je zet wel minimaal 1 munt per winlijn in en daardoor zal je inzet ook toenemen als je meer winlijnen activeert. Bij veertig winlijnen bedraagt dan ook je inzet 40 munten. Maar doordat je meer winlijnen inzet, maak je ook veel meer kans op mooie prijzen! Deze prijzen kunnen nog leuker worden als je het inzetniveau verhoogd. Standaard staat dit niveau op 1 (en dan zet je 1 munt per winlijn in) en dit is op te hogen tot niveau 5. Op dit niveau zet je vijf munten per winlijn in en zal je inzet hoger worden. Maar doordat elke prijs ook vijf keer uitbetaald wordt, kan het zeker rendabel zijn. Als laatste kan je nog de muntwaarde bepalen. De muntwaarde is in te stellen van 0,01 cent tot 0,50 cent en geld voor elke munt in het spel van de Super Eighties. Dat betekent dat je goed moet nadenken welke muntwaarde je wilt gaan gebruiken, aangezien deze voor elke munt die je inzet geldt én voor elke munt die je wint.

Winlijnen op de Super Eighties video slot

Er zijn genoeg winlijnen aanwezig op de Super Eighties en daardoor heb je ook heel veel kans op mooie prijzen. Dit is ook wel te zien aan de theoretische uitbetaling op deze online video slot van 96,5%. De meest voorkomende symbolen zijn de verschillende neon letters en hierdoor zijn de prijzen die je wint ook lager. Maar ondanks het vele voorkomen van deze symbolen, zijn de prijzen niet verkeerd. Deze kunnen namelijk oplopen tot wel 100 munten en de hoogste prijs die je kan winnen op de Super Eighties is 400. Er zijn ook Wild symbolen aanwezig op de Super Eighties en hierdoor maak je meer kans op winnende combinaties en daardoor veel munten. Maar krijg je vijf van deze Wild symbolen op een winlijn, dan win je ook nog eens 1.000 munten. Een ander symbool op de Super Eighties is het Scatter symbool. Hiermee kan je gratis spins verdienen en tijdens deze spins worden alle prijzen verdubbeld.

Met deze swingende video slot heeft online gokken een winnaar in zijn assortiment. Er zijn zoveel verschillende manieren om prijzen te winnen, dat de Super Eighties tot één van de favorieten behoort van online video slot spelers.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren