Spellcast

De Spellcast is een betoverende goede video slot die je nu kan spelen op online gokken. Op deze video slot kan je prachtige prijzen winnen en dat komt doordat er 20 winlijnen beschikbaar zijn over vijf rollen. Mede hierdoor is de Spellcast één van de favorieten op online gokken.

Spellcast Youtube Video

Spellcast layout

Eigenlijk verklapt de naam van deze online video slot al een beetje het thema. In het Engels betekent Spell namelijk spreuk en dat de video slot over spreuken gaat is gelijk duidelijk. Je ziet namelijk gelijk op de achtergrond van de Spellcast de verschillende heksen en tovenaars die druk bezig zijn om allerlei spreuken naar elkaar uit te spreken. Doordat ze zo druk aan het toveren zijn naar elkaar, kleurt de hemel ook helemaal blauw/paars en zie je overal felle bliksemschichten. Tussen al dat getover en geheks door, zie je de vijf rollen van de Spellcast. Deze rollen zijn zoals bij zoveel video slots, zoals bijvoorbeeld de Tales of Krakow in het midden van het scherm terug te vinden. Op deze vijf rollen wordt het spel van de Spellcast gespeeld en ga je proberen om winnende combinaties te maken. Dit doe je op de 20 winlijnen die de Spellcast heeft. Je ziet dan ook aan beide zijkanten van de vijf rollen verschillende cijfers die bij deze winlijnen horen.

In totaal zijn dit er dus ook 20 en wanneer je met je muis op één van deze cijfers gaat staan, dan zie je gelijk hoe deze loopt. Deze lijnen lopen kris kras over de vijf rollen heen en zodoende maak je ook veel meer kans op prijzen dan wanneer ze alleen maar horizontaal zouden lopen. Maar je moet natuurlijk wel een combinatie maken met de symbolen op deze winlijnen. De symbolen waarmee je dat gaat doen zijn ook weer prachtig vormgegeven. Er zijn verschillende tovenaars, heksen, toverstafjes en zelfs glazen bollen. Naast deze mooie symbolen zijn er ook de bekende en veel voorkomende symbolen. Dit zijn de letters en het cijfer 10. Onder de vijf rollen is eerst het mooie logo van de Spellcast te zien en daarna zie je het control panel. In dit control panel kan je de verschillende instellingen van de Spellcast veranderen en spelen op de door jouw gewenste manier.

Spellcast spel

Doordat de Spellcast een control panel heeft, kan je zelf bepalen hoeveel je in wilt zetten en hoe andere eigenschappen van de Spellcast zich gedragen. Dit is bij normale gokkasten vaak niet mogelijk en dit is dan ook een groot voordeel van online video slots. Doordat je het spel van de Spellcast helemaal naar wens kan instellen, is het spelen op deze video slot ook veel comfortabeler omdat je niet bang hoeft te zijn dat je in één keer een heleboel geld kwijt bent. In het control panel kan je drie verschillende instellingen veranderen. Als eerste kan je het aantal winlijnen kiezen. De Spellcast heeft, net zoals de Wild Witches, 20 winlijnen in totaal. Het is helemaal aan jou om te bepalen hoeveel je er wilt gebruiken. We kunnen wel verklappen dat het slim is om zoveel mogelijk winlijnen te activeren.

Doordat je alleen prijzen kan winnen op geactiveerde winlijnen is de kans op prijzen ook veel hoger als je meer winlijnen aan hebt staan. Je kan het aantal winlijnen veranderen door op het knopje “inzetlijnen” te klikken. Maar de Spellcast geeft je de prijzen niet helemaal voor niets. Er is namelijk een minimale inzet van 1 munt per winlijn en daardoor wordt je inzet dus hoger als je meer winlijnen kiest. Heb je alle winlijnen aanstaan, maar wil je toch nog meer winnen……dan is dat zeker mogelijk. Wat je dan moet doen is het inzetniveau verhogen. Normaal staat dit niveau op 1 en dat houdt in dat je 1 munt per winlijn inzet en dat elke prijs die je wint 1x uitbetaald wordt. Dit niveau kan je ophogen tot niveau 4. Op dat niveau ga je spelen voor vier munten per winlijn en het leukste is dat elke prijs dan vier keer uitgekeerd wordt. Op die manier lopen de munten natuurlijk binnen! Maar aan alleen munten heb je nog niks, want deze moet je ook nog een waarde geven. Je kan verschillende muntwaardes instellen op de Spellcast. De laagste muntwaarde is 0,01 cent en de hoogste muntwaarde is 0,50 cent. Bedenk wel dat de muntwaarde geld voor elke munt.

Dus niet alleen de munten die je inzet, maar ook de munten die je wint. Het is daarom raadzaam een niet al te lage muntwaarde te kiezen als je leuk geld wilt winnen. Want er valt genoeg te winnen op de Spellcast. Voor de veelvoorkomende symbolen krijg je namelijk al snel 200 munten en krijg je bijvoorbeeld vijf vliegende heksen op 1 winlijn, dan win je maar liefst 750 munten! Uiteraard mogen de Wild symbolen niet missen op de Spellcast en deze zorgen er dan ook voor dat je vaker winnende combinaties kan maken. Als extraatje kan je ook nog eens 10.000 munten winnen als je vijf Wild symbolen op een winlijn krijgt en als je gratis spins hebt verdient met de Scatter symbolen, dan keert de Spellcast elke prijs 3 keer uit!

De Spellcast betoverd je en laat je niet meer los. Doordat het spel leuk is om te spelen en je vaak prijzen wint, is dit ook een veel gespeelde video slot op online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren