Secrets of Horus

Online gokken heeft nu een nieuwe en fantastische video slot toegevoegd aan het assortiment. Deze video slot heeft de naam: Secrets of Horus en heeft zijn inspiratie gehaald uit het oude Egypte. Er zijn op dit spel vijf winlijnen aanwezig en daarop krijg je de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen, dankzij de 20 winlijnen van de Secrets of Horus.

Secrets of Horus Youtube Video

Secrets of Horus slot layout en vormgeving

De Secrets of Horus is een unieke video slot die er fantastisch uitziet en ook fantastisch speelt. Hoe deze topper van online gokken speelt bespreken we later. We gaan nu eerst kijken hoe de Secrets of Horus eruit ziet, waarna we het spel gaan uitleggen. We lieten al doorschemeren dat de Secrets of Horus is afgeleid van het oude Egypte en dat is goed terug te zien aan de layout van deze ideal video slot. De sfeer is tot in de puntjes goed doorgevoerd. Als we naar de Secrets of Horus kijken, dan zien we dat de video slot is de sfeer uitademt van een Egyptische tempel. Het lijkt alsof je binnen in deze tempel zit en dat ademt een unieke sfeer uit. Het lijkt een beetje op de Indiana Jones films met al die schatten om je heen. Als we naar de bovenkant van het scherm kijken, dan zien we daar het logo van de Secrets of Horus. Hier zie je de naam in prachtige letters geschreven met daaromheen allemaal Egyptische muurtekeningen.

Onder dit prachtige logo van de Secrets of Horus zie je de rollen van het spel. Net als bij andere video slots, zoals de Super Lucky Frog, zijn het er hier ook vijf. Deze vijf rollen zijn centraal opgesteld om zo de beste speel ervaring te bieden. Aan de linker en de rechterkant van deze rollen zijn verschillende nummers te lezen. Dit zijn de nummers van de winlijnen die aanwezig zijn op de Secrets of Horus. Er zijn in totaal 20 winlijnen en dus ook 20 nummertjes. Je kan zien hoe een bepaalde winlijn over de vijf rollen loopt door met je muis op het desbetreffende nummer te gaan staan. Zo zie je hoe de winlijnen lopen en hoe je dus mooie prijzen kan winnen. De symbolen waarmee je deze prijzen moet zien te winnen, zijn ook allemaal in de geest van het oude Egypte vormgegeven. Je hebt natuurlijk de beroemde muurtekeningen die de sfeer van de Secrets of Horus helemaal af maken. Aan de onderkant van de video slot zie je het control panel. In dit control panel vind je verschillende knoppen waarmee je de verschillende instellingen kunt veranderen. Hierdoor kan je precies zo spelen als jij wilt.

Secrets of Horus slot spel

Het control panel van de Secrets of Horus is de plek om de instellingen te veranderen. Op die manier kan je de video slot helemaal naar wens instellen, waar dat bij normale gokkasten op online gokken niet kan. De verschillende instellingen op de Secrets of Horus zijn: het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. We beginnen met de winlijnen van de Secrets of Horus. Een winlijn is een lijn die over de vijf rollen loopt en alleen op deze lijn kan je winnende combinaties van symbolen maken, af te lezen van links naar rechts. De Secrets of Horus heeft maar liefst 20 winlijnen, net zoals de Wild Witches. Je kan helemaal zelf bepalen hoeveel winlijnen je inzet, maar het zal wel duidelijk zijn dat je meer kans maakt op prijzen bij meerdere winlijnen. Hier moet natuurlijk wel iets tegenover staan.

Het is namelijk zo dat je minimaal 1 munt per winlijn inzet. De inzet neemt dus toe als je meer winlijnen activeert en bij alle 20 winlijnen, heb je een minimale inzet van 20 munten. Maar daar staat natuurlijk tegenover dat je enorm veel kans hebt op mooie prijzen! Deze minimale inzet kan je ook nog verhogen en op die manier komen we bij de volgende optie; het inzetniveau. Het inzetniveau werkt eigenlijk als een vermenigvuldiger, omdat deze je inzet én je winsten op de Secret of Horus vermenigvuldigd. Het zit namelijk zo: op niveau 1 zet je 1 munt per winlijn in en heb je een relatief lage inzet. Maar elke munt die je wint, wordt ook maar 1x uitbetaald. Wanneer je het niveau verhoogd, dan wordt je inzet hoger maar je prijzen ook. Het hoogste niveau is niveau 4 en op dat moment zet je 4 munten per winlijn in en wordt je inzet vier keer zo hoog. Maar elke munt die je dán wint, wordt ook vier keer uitbetaald en daardoor lopen prijzen op de Secrets of Horus heel hoog op.

Als laatste hebben we nog de muntwaarde. Hiermee bepaal je hoeveel elke munt in het spel van de Secrets of Horus waard is. Je kan kiezen uit een aantal muntwaardes tussen de 0,02 cent en 0,50 cent en er is dus voor iedereen wel een geschikte muntwaarde. Het is goed om te weten dat deze muntwaarde geldt voor elke munt die je inzet en elke munt die je wint. Er zijn namelijk grote prijzen te winnen en dan wil je natuurlijk ook een goede muntwaarde. Je kan namelijk liefst 750 munten winnen als je vijf keer het symbool met het blauwe oog op een winlijn krijgt. Uiteraard beschikt de Secrets of Horus ook over Wild symbolen die niet alleen als joker werken, maar ook mooie prijzen kunnen opleveren. Voor vijf Wild symbolen op een actieve winlijn levert niet minder dan 10.000 munten op!!

Er kan wel geconcludeerd worden dat de Secrets of Horus een fantastische video slot is om op te spelen en een welkome aanvulling op het assortiment van online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren