Secret Code

De Secret Code is een speciale video slot die je kan spelen op online gokken. Probeer het mysterie te ontrafelen met dit spannende spel en win grote prijzen! De vijf rollen van de Secret Code helpen je hierbij tezamen met de 20 winlijnen. En net zoals de Boom Brothers heeft de Secret Code ook nog een mooi bonusspel om nog meer prijzen te winnen!

Secret Code op Youtube

Vormgeving van de Secret Code

De uitstraling van de Secret Code is zeer mystiek en mede daardoor grijpt het meteen je aandacht. Want de achtergrond ziet er prachtig en spannend uit en op de achtergrond hoor je ook een spannend muziekje. Hierdoor krijg je gelijk zin om te gaan spelen op de Secret Code en de code te breken. Deze video slot heeft zeer waarschijnlijk zijn inspiratie gehaald uit de film en/of het boek over de Da Vinci Code, want op de achtergrond zie je een duistere kerk en de symbolen zien er ook allemaal zeer kerkelijk en mystiek uit. Wanneer je de rollen activeert en ze laat draaien, maken ze een geluid dat past bij de sfeer die de Secret Code wilt uitstralen.

Op dat moment hoor je namelijk een kerkkoor en het blijkt wel hoe erg Netent op de details heeft gelet, want alles klopt! Nadat je jezelf hebt zitten vergapen aan al dat moois, zie je dat de vijf rollen in het midden zijn geplaatst. Links van de eerste rol en rechts van de laatste rol zie je verschillende cijfers, 20 in totaal. Dit zijn de cijfers van de 20 winlijnen die je op de Secret Code tegenkomt. Uiteraard mag je zelf bepalen of je alle 20 winlijnen wilt gebruiken en dat kan je doen in het control panel. Deze is helemaal onderaan het scherm geplaatst en heeft verschillende instellingen die je kan veranderen op een gemakkelijke en overzichtelijke manier.

Video slot Secret Code basisspel

In de introductie van de Secret Code hadden we al verklapt dat er twee spelen zijn op deze video slot, maar we beginnen met het uitleggen van het basisspel. Het bonusspel van de Secret Code komt later aan de orde. Nu eerst het basisspel en om te beginnen kijken we naar het control panel. Hier kan je allerlei instellingen veranderen zodat de video slot helemaal naar jouw wens gespeeld kan worden. Er zijn in totaal drie opties die je kan veranderen. Eerst kijken we naar het aantal winlijnen. We hadden al verteld dat de Secret Code 20 winlijnen heeft, net zoals de Pandora’s Box, en door op het knopje “inzetlijnen” te klikken, kan je het aantal winlijnen dat je wilt gebruiken bepalen. Het is raadzaam om meerdere winlijnen te gebruiken, omdat je winkansen veel groter worden bij meerdere winlijnen. Het is echter wel zo dat je minimaal 1 munt per winlijn inzet, dus bij meer winlijnen wordt je inzet ook hoger.

Toch zal meerdere winlijnen uiteindelijk zijn prijs terug betalen, omdat je veel vaker prijzen wint. Deze minimale inzet kan je ook nog verhogen en dat doe je bij de volgende instelling: het inzetniveau. Maar waarom zal je nog meer willen inzetten? Dat is makkelijk uit te leggen. Het inzetniveau is eigenlijk een vermenigvuldiger die dit doet op de inzet maar ook op alle winsten. Dus op niveau 1 (het standaard niveau) zet je 1 munt in en wordt elke prijs 1x uitbetaald. Maar zet je dit niveau op het maximum, niveau 5, dan ga je 5 munten per winlijn inzetten en zal elke prijs ook x5 uitgekeerd worden. De prijzen kunnen op die manier heel hoog oplopen en daardoor is een hoger inzetniveau zeker de moeite waard. De laatste instelling op de Secret Code is de muntwaarde.

Hier bepaal je hoeveel elke munt waard moet zijn. De waardes variëren van 0,01 cent tot 0,50 cent en gelden voor elke munt die je inzet en voor elke munt die je wint. En winnen kan je op de Secret Code! Een prijs win je door een winnende combinatie te maken op een winlijn en dat doe je met de prachtig vormgegeven symbolen. De laagste prijs is 3 munten en de hoogste prijs is 4.000 munten. Deze prijs win je wanneer je vijf professor symbolen krijgt op 1 winlijn. Uiteraard zijn er ook nog Wild symbolen, Scatter symbolen en de Bonus symbolen om je nog meer prijzen te gunnen!

Secret Code Bonusspel

De Bonussymbolen van de Secret Code komen alleen tevoorschijn op de laatste drie rollen (3,4,en 5) en wanneer je er 3 van op 1 winlijn krijgt, dan ga je direct door naar het bonusspel. Je komt dan in de kelder van de kerk waar je vijf beelden ziet met maskers op. Ze hebben allemaal een kistje vast en jij moet de juiste sleutel zien te kiezen. Deze sleutel kies je uit een sleutelbos en wanneer het kistje geopend wordt, verdwijnt ook het masker van het beeld. De grote vraag is of het beeld een demoon of een engel is. Voor elke engel krijg je uiteraard munten, maar voor demonen krijg je niets.

Na alle kistjes geopend te hebben, krijg je de keuze om je munten te verdubbelen, terug naar het basisspel te gaan of de helft te verdubbelen. Kies je voor verdubbelen, dan zie je de beelden weer met maskers en kistjes. Alleen krijg je nu maar één sleutel en moet je het juiste beeld erbij kiezen. Een demoon betekent al je munten kwijt, maar een engel zorgt ervoor dat je munten verdubbeld wordt!

Naast deze spannende en winstgevende spellen, heeft de Secret Code ook nog een uitbetalingspercentage van 96,3% en is daarmee één van de populairste spellen van online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren