Robin Hood

Vind je het ook niet eerlijk dat de rijken steeds rijker worden? Speel dan de Robin Hood video slot en word zelf één van deze rijken! Steel het geld weg door te spelen op de vijf rollen. Daarbij geeft de Robin Hood je 20 winlijnen en Wild symbolen die je winsten kunnen vermenigvuldigen met maximaal 5x!

Robin Hood video slot op Youtube

Robin Hood layout

Start de Robin Hood op en je ziet als eerste een hoogwaardig gemaakt filmpje. Hierin zie je hoe Robin Hood een grote geldkist van de koning steelt. Vervolgens gaat hij dit geld verdelen onder de armen. Dit is natuurlijk het bekende verhaald van Robin Hood die je al vaker gezien hebt, maar hierdoor kom je wel gelijk in de juiste sfeer die Netent schept. Het spel speelt zich af in het bos. Hier hebben Robin Hood en de anderen hun schuilplaats en wonen ze. Je ziet zelf de blaadjes van de bomen bewegen, zo mooi is deze achtergrond weergegeven! Maar de achtergrond heet niet voor niets de achtergrond, want het belangrijkste is natuurlijk op de voorgrond geplaatst; de vijf rollen. De vijf rollen van de Robin Hood gebruik je altijd om op te spelen. Aan beide zijkanten van de vijf rollen zien je verschillende cijfers staan.

Deze cijfers vertegenwoordigen de 20 winlijnen die de Robin Hood rijk is. Je kan zelf bepalen hoeveel winlijnen je wilt gebruiken, maar hierover later meer. De winlijnen lopen kris kras over de rollen en door elkaar heen. Hierdoor heb je nog meer kansen om prijzen te winnen. Linksboven zie je vier verschillende cijfers en deze zijn niet onbelangrijk. Dit zijn namelijk de vermenigvuldigers van de Robin Hood en deze worden geactiveerd als je winnende combinaties maakt. Deze vermenigvuldiger kan wel oplopen tot vijf keer je winst! Helemaal onderaan zie je verschillende knoppen in een kader geplaatst. We noemen dit het control panel, omdat je hier namelijk de verschillende instellingen van de Robin Hood kan veranderen.

Robin Hood spel

Je kan natuurlijk gelijk beginnen met spelen op de vijf rollen van de Robin Hood, maar dan loop je wel wat mogelijkheden mis. Je kan namelijk de instellingen van de Robin Hood helemaal naar wens veranderen. Zo kan je het inzetniveau en de muntwaarde veranderen. Bij andere video slots kan je vaak ook nog het aantal winlijnen bepalen, maar de Robin Hood geeft je gewoon altijd te beschikking over de 20 winlijnen. De minimale inzet is, net zoals bij andere ideal video slots, 1 munt per winlijn. Dit betekent dat je altijd 20 munten per draai inzet. Deze inzet kan je ook nog verder verhogen, namelijk door het inzetniveau in het control panel te veranderen. Dit niveau staat normaal gesproken altijd op 1. Je zet dan 1 munt in en al je winsten worden 1x betaald door de Robin Hood. Maar dit niveau is flink op te hogen, helemaal tot niveau 10. Op dat niveau speel je voor 200 munten per draai (want 10 munten per winlijn), maar elke prijs die je wint wordt ook 10x uitgekeerd.

Op die manier kunnen de prijzen wel heel hoog uitpakken. Dan hebben we ook nog de muntwaarde. De muntwaarde bepaalt hoeveel elke munt waard moet zijn. Dit geldt voor elke munt die je inzet en elke munt die je wint en daarom is het ook verstandig om een goede muntwaarde te kiezen. De laagste muntwaarde is 0,01 cent en de hoogste muntwaarde is 0,50 cent. Hiertussen zitten natuurlijk ook nog een aantal andere opties. Je kan dus al voor 20 cent per draai spelen op de Robin Hood en wil je maximaal spelen dan speel je voor 100 euro per draai. Omdat niet iedereen dat zichzelf kan veroorloven, is het belangrijk om de best passende muntwaarde te bepalen. Wil je eerst even oefenen, dan kan dat natuurlijk ook. De Robin Hood biedt je namelijk de mogelijkheid om gratis te spelen en zo de kast te leren kennen. Maar de echte prijzen kan je natuurlijk pas winnen als je echt speelt. En deze prijzen liegen er niet om! In totaal heeft de Robin Hood 12 symbolen waarmee je prijzen kan winnen. De meest voorkomende symbolen keren minder uit, maar toch kan dit alweer oplopen tot 50 munten. En doordat je zoveel winlijnen hebt en op vijf rollen speelt, is de kans groot dat deze prijs valt! Robin Hood heeft verschillende handlangers en deze spelen een belangrijke rol in het spel. Want de symbolen met deze figuren erop zijn het meeste waard.

Krijg je bijvoorbeeld vijf keer het Robin Hood symbool, dan win je maar liefst 1.000 munten! Om het je iets makkelijker te maken, zijn er Wild symbolen aanwezig op de Robin Hood. Deze werken als een joker en kunnen daarom ook de vorm van elk ander symbool aannemen. Hierdoor kunnen ze combinaties winnend maken en je daardoor aan nog meer munten helpen! Natuurlijk zijn er ook nog gratis spins te verdienen en de Robin Hood heeft ook nog een andere leuke optie, namelijk de ‘Shifting Reels’. Dit betekent dat de rollen verschuiven als je een winnende combinatie maakt. Win je een prijs, dan komt er vanuit de linkerkant een nieuwe rol het spel in. Hierdoor kan je weer prijzen winnen en dit gaat door totdat je geen prijs meer wint. De winsten die je hiermee maakt worden ook nog eens vermenigvuldigt met maximaal 5x! De Robin Hood bied jou zoveel manieren om te winnen, dat je wel een gokje moet wagen op deze topper!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren