Relic Raiders

Online gokken komt nu met een compleet nieuwe video slot van Netent; de Relic Raiders! Deze video slot is speciaal voor diegene die opzoek zijn naar een beetje spanning, avontuur en sensatie! Je gaat samen met de Relic Raiders opzoek naar de verschillende schatten en dat doe je middels een basisspel en een prachtig bonusspel. Dat er genoeg schatten te vinden zijn blijkt wel aan het waanzinnige aantal win lijnen. De Relic Raiders heeft er namelijk maar liefst 50! Daarbij zijn er ook de speciale Mystery winsten en een prachtig bonusspel.

Relic Raiders Youtube video

Relic Raiders layout

Het is goed te zien waar de Relic Raiders zijn inspiratie vandaan gehaald heeft. Alles wat je ziet aan de Relic Raiders doet sterk denken aan de Indiana Jones films. Het logo van de Relic Raiders zie je linksboven op het scherm en is in dezelfde letters vormgegeven als de Indiana Jones films. Uiteraard mag dan een prachtige jungle niet missen en deze zie je dan ook (compleet met lianen e.d.) op de achtergrond van de vijf rollen. De vijf rollen zijn terug te zien tussen deze lianen in het midden van scherm. Hier speel je het basisspel van de Relic Raiders en de symbolen waarmee je dat spel speelt zijn ook allemaal vormgegeven in hetzelfde thema. Er zijn verschillende diamanten en robijnen, maar natuurlijk ook schatkaarten, vliegtuigen en enge slangen. Al deze aspecten zorgen ervoor dat je niet kan wachten om te gaan spelen op de Relic Raiders.

Als je naar de beide zijkanten van de vijf rollen kijkt, dan zie je daar verschillende cijfertjes. Deze cijfertjes staan voor de verschillende winlijnen op de Relic Raiders. Je ziet vaak video slots met veel winlijnen, zoals de 20 winlijnen op de Excalibur, maar de Relic Raiders heeft er niet minder dan 50! Hierdoor maak je natuurlijk heel veel kans op mooie prijzen. Als we naar de onderkant van de video slot kijken dan zien we natuurlijk helemaal onderaan het control panel, maar we kijken eerst naar de linkerkant. Hier zie je namelijk de tekst “vier relics mystery win” met vier gaten. Hier kan je nog meer prijzen winnen op een speciale manier. Hoe dit werkt leggen we uiteraard later helemaal uit. Nu eerst terug naar de layout. Zoals we al zeiden is het control panel onderaan het scherm terug te vinden. Dit is de plek waar je de verschillende instellingen kan veranderen.

Relic Raiders basisspel

Zoals je wel zal begrijpen is de kans op mooie prijzen heel groot dankzij de 50 winlijnen op de Relic Raiders. Tel daarbij de Mystery wins en het bonusspel op en het feest is helemaal niet meer te stoppen! Maar nu eerst het basisspel van de Relic Raiders. Om het spel goed te kunnen spelen is het belangrijk dat je weet hoe je het spel kan instellen. Daarom kijken we nu eerst naar het control panel van de Relic Raiders. Hier kan je verschillende instellingen veranderen zoals het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. De Relic Raiders heeft 50 winlijnen en het is slim om zoveel mogelijk winlijnen te gebruiken aangezien de kans op prijzen dan veel groter is. Maar het is helemaal aan jou om dit aantal te kiezen. Dit doe je door op het knopje “inzetlijnen” te klikken of op het cijfer van het gewenste aantal winlijnen aan de zijkanten van de rollen. Het is wel zo dat je meer gaat inzetten als je meer winlijnen kiest. Er is namelijk een minimale inzet van 1 munt per winlijn. Deze inzet geldt bij inzetniveau 1 en op dat niveau wordt ook elke prijs 1x uitbetaald. Dit niveau kan je natuurlijk ook verhogen, tot maximaal niveau 4.

Het inzetniveau kan het makkelijkste gezien worden als een vermenigvuldiger, aangezien de inzet en de prijzen vermenigvuldigd worden met het gekozen niveau. Op niveau vier geldt daarom dan ook een inzet van 4 munten per winlijn, maar elke prijs die je dan wint op de Relic Raiders wordt ook vier keer uitbetaald. Al deze munten moeten natuurlijk ook een waarde hebben en deze waarde kan je ook weer zelf bepalen. Je kan kiezen tussen een muntwaarde van 0,01 cent en 0,50 cent. Op die manier zet je nooit te weinig of teveel geld in en speel je altijd op de manier die jij het prettigst vindt. Wat altijd prettig is zijn de prijzen die te winnen zijn. Voor de verschillende robijnen en diamanten win je al snel 100 munten en voor vijf schatkaarten win je maar liefst 400 munten. De Wild symbolen helpen je om deze combinaties te maken en zorgen ervoor dat je nog meer prijzen kan winnen. Het is namelijk zo dat je voor vijf Wild symbolen op één winlijn 10.000 munten kan winnen! Om het allemaal nog leuker te maken heeft de Relic Raiders ook nog een prachtig en interactief bonusspel, net zoals de Devils Delight.

Relic Raiders Bonusspel

Bonusspellen zijn altijd leuk, maar het bonusspel van de Relic Raiders is extra leuk omdat deze ook nog eens interactief is. Je kan helemaal zelf bepalen hoe het spel zich ontvouwt. Om bij het bonusspel te komen moet je drie of meerdere bonussymbolen op een winlijn zien te krijgen. De kans dat je in het bonusspel komt is aardig groot dankzij de 50 winlijnen. Eenmaal in het bonusspel kan je zelf je bestemming bepalen. Je kan kiezen uit vier verschillende plaatsen met allemaal tempels en schatten. Wanneer je een bestemming gekozen hebt, kom je in de desbetreffende tempel en is het de bedoeling dat je de urnen die je ziet, kapot maakt. In de urnen zijn verschillende symbolen te vinden. Je hebt robijnen, relikwieën en spinnen. Wanneer je een robijn of een relikwie vindt in een kapot geslagen urn, dan win je een bepaald aantal munten. Komt de spin tevoorschijn, dan is het bonusspel afgelopen. Vindt je een relikwie, dan krijg je hier niet alleen maar munten voor.

De relikwie komt namelijk in 1 van de vier gaten van het mystery spel in het basisspel. Het is de bedoeling om op elke bestemming een relikwie te vinden en zo elk gat te vullen. Als je dit is gelukt, dan wordt er nog een extra bonusspel gestart. Je krijgt vier gouden beeldjes te zien en jij moet er één uitkiezen. Je krijg dan een aantal munten (een mystery win) en de relikwieën verdwijnen weer. Het is dan weer de bedoeling om vier nieuwe relikwieën te vinden. Gelukkig heeft de Relic Raiders een goed geheugen en bewaard de gevonden relikwieën 36 uur voor je. Op die manier kan je even een pauze inlassen zonder dat je vorderingen verdwenen zijn.

De Relic Raiders is een video slot die je niet snel zal vergeten en dankzij alle winstmogelijkheden één van de toppers van online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren