Reel Steal

Online gokken heeft verschillende mooie video slots van Netent en bijna al deze video slot hebben een prachtig thema. Zo ook de Reel Steal. De Reel Steal heeft een gangster thema waarin ook een vleugje van de Hollywood film “Shaft” is verwerkt. Je krijgt de beschikking over vijf rollen met in totaal 9 winlijnen. Tel hierbij op dat je een vermenigvuldiging kan krijgen van x5 door de Wild symbolen en je snapt wel dat je een dief van je eigen portemonnee bent als je geen gokje waagt op de Reel Steal.

Reel Steal Youtube Video

Reel Steal layout

We gaven in de inleiding al aan dat de Reel Steal de sfeer en het thema haalt van twee verschillende kanten. Aan de ene kant gebruikt het het gangster thema door het gebruik van de verschillende gangster symbolen. Maar aan de andere kant hoor je op de achtergrond een muziekje die duidelijk afgeleid is van de film “Shaft”. Dit doet echter helemaal geen afbreuk aan de totale sfeer van de Reel Steal, maar zorgt juist voor een sterke en unieke sfeer. Het helpt natuurlijk dat de Reel Steal er fantastisch uitziet en zeer overzichtelijk is. Alles wat je zoekt kan je makkelijk vinden en daardoor is de Reel Steal lekker te spelen. Net als bij andere video slots, zoals de Excalibur, vind je de vijf rollen in het midden van het scherm. Hierop wordt het spel van de Reel Steal gespeeld en daar ga je proberen winnende combinaties te maken met de 9 winlijnen.

De symbolen waarmee je dit doet zijn allemaal verschillende soorten gangsters, kluizen, wapens en natuurlijk de grootste baas. De vijf rollen zijn omgeven door een frame waarop je verschillende slotjes ziet. Op elk slotje zit een cijfer en dit zijn de cijfers van de negen winlijnen van de Reel Steal. Op de achtergrond zie je een gedeelte van het grote masterplan van de criminele bende. Hierop zie je wat ze van plan zijn en dergelijke. Helemaal beneden op het scherm zie je de verschillende knoppen die aan het control panel toebehoren. Hier kan je alle verschillende instellingen veranderen, zodat je precies speelt zoals jij dat het fijnste vindt.

Reel Steal spel

Om het spel van de Reel Steal goed te kunnen spelen, is het belangrijk om de video slot goed te snappen. Gelukkig heeft de Reel Steal eenzelfde control panel als veel andere video slots, zoals de Spellcast, en is daardoor simpel in te stellen. Doordat het instellen van de Reel Steal zo makkelijk en overzichtelijk gebeurt, is deze online video slot ook voor iedereen te spelen. Je kan in totaal drie verschillende instellingen veranderen; het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. We beginnen met de winlijnen op de Reel Steal. In totaal zijn er negen winlijn aanwezig en jij kan beslissen hoeveel je er hiervan wilt gebruiken. We kunnen wel verklappen dat je veel meer winkansen hebt als je alle winlijnen gebruikt. Wanneer je dit doet zal je wel meer munten gaan inzetten, want er geldt een minimale inzet van 1 munt per winlijn.

Deze minimale inzet is aanwezig op het inzetniveau 1. Je begint altijd op dit niveau als je begint met spelen op de Reel Steal. Je zet dan dus 1 munt per winlijn in en daarbij geldt ook dat elke winst 1 keer uitbetaald wordt. Wil je dit verhogen dan kan dat door het inzetniveau van de Reel Steal te verhogen. Je kan deze verhogen tot maximaal niveau 10. Je kan het inzetniveau het makkelijkst omschrijven als een vermenigvuldiger van je inzet en je winsten. Want op bijvoorbeeld niveau 10 zal je inzet 10 munten per winlijn bedragen, maar zal ook elke prijs 10 keer uitbetaald worden. Op die manier heb je natuurlijk je inzet al snel weer terugverdiend! En ondanks het hoge aantal munten in je inzet, hoeft dit je niet veel geld te kosten. Je kan namelijk zelf de muntwaarde bepalen en deze begint al bij 0,01 cent. De muntwaarde kan je uiteraard veranderen op de Reel Steal tot maximaal 0,50 cent. Hierdoor kan je helemaal zelf bepalen hoeveel geld je wilt inzetten. Bedenk wel dat de muntwaarde ook geldt voor de gewonnen munten en dit kunnen er een hoop zijn. In totaal heb je 10 verschillende symbolen om prijzen mee te winnen.

Deze zijn allemaal vormgegeven volgens het thema van de Reel Steal, zoals een kluis met goudstaven of een zak vol met geld. Symbolen zoals deze komen het meeste voor, maar kunnen toch al snel 100 munten opleveren. Het echte geld wordt uiteraard gewonnen door de verschillende gangsters te verzamelen op een van de winlijnen. In het spel van de Reel Steal zijn in totaal vijf verschillende gangsters en deze kunnen prijzen opleveren die oplopen tot maar liefst 1.500 munten. Om je een extra kans te geven op deze mooie prijzen, zijn er de zogenaamde Wild symbolen aanwezig. Deze kunnen de vorm van elk ander symbool aannemen en zo ervoor zorgen dat je mooie prijzen wint. Elke prijs die je dan wint zal vermenigvuldigd worden met maximaal x5. Tijdens de gratis spins kan deze vermenigvuldiger zelfs oplopen tot wel 25.

Zo zie je maar dat er genoeg te winnen valt op deze crimineel goede video slot op online gokken. De Reel Steal zorgt ervoor dat je prijzen kan winnen tot wel bijna 188.000 euro!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren