Piggy Riches

Zoals de naam al doet vermoeden, zit de Piggy Riches bomvol met grappige varkentjes die zichtbaar zijn op de vijf rollen van deze video slot. Zoals jullie gewend zijn van online gokken, zijn er genoeg manieren om geld te verdienen. Zo zijn er 15 winlijnen aanwezig op de Piggy Riches en straalt de ideal video slot luxe en rijkdom uit.

Piggy Riches video op Youtube

Piggy Riches layout

Wanneer je de Piggy Riches opstart dan zie je gelijk dat dit een speciale video slot is. Rijkdom, luxe en alleen het allermooiste is aanwezig op de video slot. Net zoals een andere video slot van online gokken, de Mega Fortune, heb je het gevoel om tussen de aller rijksten te zitten. Overal waar je kijkt zie je gouden versierseltjes en alleen maar de beste afwerkingen. Uiteraard zijn de rijke varkentjes ook van de partij en die zie je dan ook terug in het logo van de Piggy Riches. Deze is linksboven te zien en de naam is in chique paarse letters vormgegeven met tussen de twee woorden in, een goud varkentje.

Maar niet alleen in het logo, maar ook in het spel van de Piggy Riches kom je deze varkentjes veel tegen. Dit spel wordt gespeeld op de centrale vijf rollen en je krijgt 15 winlijnen om te gebruiken op je jacht naar geld. Aan beide zijkanten zie je allemaal geldrolletjes en deze hebben allemaal een cijfer erop. Dit zijn de cijfertjes van de 15 winlijnen en zo kan je ook gelijk zien hoe een winlijn loopt over de vijf rollen. Je hoeft daarvoor alleen maar met je muis op een cijfer te gaan staan. Het is leuk te zien hoe mooi de Piggy Riches is vormgegeven, maar je wilt natuurlijk ook mooie prijzen winnen. Dit is goed te doen op deze online video slot, maar dan moet je wel weten hoe deze werkt. En gelukkig kan je makkelijk de instellingen veranderen in het control panel dat onderaan het scherm te vinden is.

Piggy Riches spel

Iedereen wilt wel behoren tot de allerrijksten van deze aardbol en het leukste is….met de Piggy Riches kan je aardig in de buurt komen. Want de Piggy Riches is niet alleen vormgegeven en ademt de sfeer uit van de luxe en rijke leven, ook de prijzen liegen er niet om! Maar om het maximale uit de Piggy Riches te halen, moet je wel weten hoe deze werkt. Daarom heeft ook deze online video slot een control panel, net zoals de andere video slots op online gokken. Hier kan je verschillende instellingen veranderen en ervoor zorgen dat je precies zo speelt als jij wilt. Want niet iedereen heeft genoeg geld over om voor de maximale inzet van 75 euro per draai te spelen. Maar gelukkig kan je ook al spelen voor 0,01 cent, maar dan zal je ook niet veel winnen.

Instellingen en opties op de Piggy Riches video slot

De Piggy Riches heeft 3 instellingen die je kan veranderen: het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. We beginnen met het aantal winlijnen. Net zoals de Thrill Spin heeft ook de Piggy Riches maximaal 15 winlijnen. Het is daarna helemaal aan jou hoeveel winlijnen je wilt gebruiken. We kunnen wel vertellen dat je grotere kansen hebt op mooie prijzen als je meer winlijnen inschakelt. Maar je inzet zal dan ook hoger worden, aangezien je minimaal 1 munt per winlijn inzet. Dat betekent dat je bij alle 15 winlijnen, 15 munten inzet. Deze inzet kan je ook nog verhogen als je wilt, maar waarom zou je dat doen? Nou, het is namelijk zo dat je inzet wordt bepaald door het inzetniveau waarop je speelt. Op niveau 1 zet je maar 1 munt per winlijn in en is je inzet niet heel hoog. Maar elke prijs die je dan wint, wordt ook maar 1x uitbetaald. Kies je het hoogste niveau (niveau 10), dan zet je per winlijn 10 munten in en wordt je inzet ook vele malen hoger (maximaal 150 munten per draai). Maar het mooiste is, dat je winsten dan ook 10x uitgekeerd worden! Op niveau 1 is een prijs van 60 munten ook echt 60 munten.

Maar op niveau wordt deze prijs dus 600 munten! Hierdoor kunnen prijzen op de Piggy Riches heel hoog uitpakken en dat is waarvoor je het doet natuurlijk! Maar al deze munten moeten natuurlijk wel wat waard zijn. Deze waarde kan je helemaal zelf bepalen op de Piggy Riches en dat doe je door de muntwaarde te veranderen. Je kan deze muntwaarde bepalen van 0,01 cent tot 0,50 cent en daardoor is er voor iedereen wat wils en hoef je niet blut te zijn na de eerste draai! Nu de verschillende opties besproken zijn, wordt het tijd om naar de prijzen van de Piggy Riches te kijken. Zoals we al zeiden, liegen deze er niet om en dat zie je zeker terug. De laagste prijs krijg je voor de verschillende letters en het cijfer “10”. Dit komt omdat deze relatief vaak voorkomen, maar toch kan je hier ook al 125 munten voor winnen! Als je vijf keer het symbool “bergen met geld” krijgt, dan win je de hoogste prijs van 2.000 munten. Uiteraard heeft de Piggy Riches ook nog Scatter en Wild symbolen om je zo nog meer kans te geven op de mooie prijzen die aanwezig zijn op deze fantastische ideal video slot. Dus wacht niet langer en waag een gokje op deze topper op online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren