Pandora’s Box

Online gokken komt nu met een spannende video slot die helemaal geïnspireerd is op het oude Griekenland, genaamd: Pandora’s Box. Op deze prachtige video slot speel je het spel op vijf rollen en hebt 20 winlijnen beschikbaar om mooie prijzen te winnen. Dus stap de wereld van de oude Grieken in en speel op de Pandora’s Box.

Pandora’s Box op Youtube

Pandora’s Box video slot layout

Zoals we in de inleiding al gezegd hadden, speelt het spel van de Pandora’s Box zich af in het oude Griekenland en dat is ook meteen zichtbaar als je de video slot opstart op online gokken. Het lijkt alsof je eeuwen terug in de tijd bent gegaan en terecht bent gekomen in een oude Griekse tuin. De vijf rollen waarop je speelt zijn centraal op de video slot neergezet en deze zijn omgeven met klimplanten op prachtige Griekse pilaren. Zo nu en dan kom je een video slot tegen die er fantastisch uitziet, zoals de Alien Robots, en de Pandora’s Box is er ook zo eentje. Alles klopt gewoon. Door de rustgevende tuin geluiden op de achtergrond, kom je lekker tot rust en kan je jezelf lekker uitleven op deze topper!

We hadden het net al over de vijf rollen van de Pandora’s Box en als we naar beide zijkanten van deze rollen kijken, dan zien we hier allerlei cijfertjes. In totaal zijn dit er 20 en deze laten zien waar de 20 winlijnen zich bevinden en hoe deze lopen. De cijfertjes lopen op willekeurige volgorde langs de rollen en dat komt doordat de winlijnen ook door elkaar heen lopen. Als je met je muis op een cijfertje gaat staan, dan zie je precies hoe deze winlijn loopt. Het zal je gelijk opvallen dat de winlijnen kris kras door elkaar heen lopen op de vijf rollen van de Pandora’s Box. Dit lijkt wat verwarrend, maar je hebt eigenlijk helemaal niks te maken met de manier waarop de winlijnen lopen. Want het enige wat je hoeft te doen is het aantal winlijnen kiezen en spelen! De Pandora’s Box doet verder alles zelf! Helemaal aan de onderkant vind je het control panel van de ideal video slot en hier kan alles veranderen zodat het spel voldoet aan al jouw wensen.

Pandora’s Box spel

Elke speler heeft een eigen manier van spelen en omdat wij geloven dat elke speler zelf mag kiezen hoe deze speelt, kan je de Pandora’s Box helemaal zelf instellen. Dit gebeurt in het control panel, wat we zojuist genoemd hebben. In dit control panel kan je het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde instellen. Dit ziet er hetzelfde uit als bij andere video slots zoals de Relic Raiders. We beginnen met het aantal winlijnen. In totaal heeft de Pandora’s Box 20 winlijnen en jij kan zelf bepalen met hoeveel je er wilt spelen. Dit doe je door op het knopje “inzetlijnen” te drukken, net zolang je het aantal winlijnen die je wilt hebt geactiveerd.

Een andere manier om dit te doen is door op het cijfertje te klikken, langs de vijf rollen, van het gewenste aantal winlijnen. Wil je 10 winlijnen activeren, dan klik je op het cijfertje 10 naast de vijf rollen en er worden 10 winlijnen geactiveerd. De kans dat je prijzen wint wordt ook hoger naarmate je meer winlijnen inzet, maar het aantal munten wat je inzet wordt dan ook hoger. De minimale inzet is namelijk 1 munt per winlijn. Dus wanneer je alle winlijnen gebruikt, dan heb je een inzet van 20 munten. Deze inzet kan je ook nog verhogen door het inzetniveau te verhogen. Standaard staat dit niveau op 1 en zet je ook maar 1 munt per winlijn in. Dit niveau kan je ook verhogen naar maximaal niveau 4. Op dat moment ga je vier munten per winlijn inzetten en bedraagt je inzet (bij de maximale 20 winlijnen) 80 munten. Dit zijn natuurlijk een hele hoop munten, maar alle winsten worden dan ook vermenigvuldigd met 4. Een prijs van 100 munten wordt dan ineens 400 munten waard!

Verschillende niveau’s op de Pandora’s Box video slot

En dat is dan ook gelijk de reden waarom je op een hoger niveau wilt gaan spelen: al je winsten worden vanaf dat moment veel hoger! Als laatste kan je nog de muntwaarde bepalen. De muntwaarde is de waarde die je toekent aan de munten van het spel. Het is dus zo dat de muntwaarde geldt voor de munten die je inzet, maar ook voor de munten die je wint. En zoals je zojuist al gezien hebt in het voorbeeld, kunnen de gewonnen munten heel hoog oplopen! De muntwaarde kan je bepalen van 0,01 cent tot maximaal 1 euro per munt. Op die manier is er ook voor iedereen een gepaste manier te vinden om te spelen.

Maar het staat vast dat spelen op de Pandora’s Box een leuke ervaring is. Dat kan ook niet anders als je prijzen kan winnen van waanzinnige bedragen die kunnen oplopen tot wel €71.676! Je kan namelijk door vijf keer een Wild symbool te verzamelen op 1 winlijn wel 10.000 munten winnen! Dat is natuurlijk niet gek en daarnaast helpen de Wild symbolen je ook nog om winnende combinaties te maken, doordat ze de joker van het Pandora’s Box spel zijn. En net zoals de Dragon Island heeft de Pandora’s Box ook Golden Wild symbolen. Wanneer je hiermee een winnende combinatie maakt, wordt die prijs vermenigvuldigd met 3.

De Pandora’s Box is mede hierdoor een zeer gewilde video slot die veel gespeeld wordt op online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren