Pacific Attack

Gedurende de 2e Wereldoorlog zijn er vele gevechten geweest in de lucht en op zee. Dit is ook het thema van deze video slot op online gokken; de Pacific Attack. Bij deze online video slot speel je een gevechtspiloot die moet proberen zoveel mogelijk schepen tot zinken te brengen. Die wordt gedaan door zoveel mogelijk munten te winnen in het basisspel. Dit is niet zo heel lastig, aangezien je vijf rollen en 15 winlijnen tot je beschikking hebt. De Pacific Attack heeft daarnaast ook nog eens een super leuk bonusspel dat gebaseerd is op het bekende spel “Zeeslag”.

Youtube video Pacific Attack

Pacific Attack layout

De Pacific Attack heeft zonder meer genoeg mogelijkheden op mooie prijzen, maar daar gaan we het later uitgebreid over hebben. Nu gaan we eerst kijken naar de layout van deze prachtige ideal video slot. De spanning die de gevechtspiloten gevoeld moeten hebben wordt ook geprobeerd over te brengen bij het spelen van de Pacific Attack. In het midden zijn de vijf rollen geplaatst en om deze rollen is een metalen frame te zien. Op dit frame zie je verschillende metertjes en radio’s terug. Als je goed luistert, dan hoor je zo nu en dan zelfs iemand over de radio wat zeggen. Op de achtergrond van deze vijf rollen zie je de blauwe lucht en zee en de donkere rookwolken van eerdere aanvallen. Om het allemaal af te maken zijn ook de symbolen prachtig vormgegeven. Je hebt parachutisten, medailles, onderwatermijnen en vallende bommen. Je kan naast de vijf rollen allerlei verschillende cijfertjes aflezen. Deze cijfertjes staan voor de 15 winlijnen die de Pacific Attack rijk is. Aan de onderkant van het scherm zie je de verschillende knoppen van het control panel. Net zoals bij andere online video slots, zoals de Hot City, kan je hier de video slot helemaal naar wens instellen.

Pacific Attack basisspel

Er valt genoeg te winnen tijdens het basisspel van de Pacific Attack en daarbij kan je ook nog eens via dit spel in het bonusspel komen. Maar om het spel echt leuk te maken, moet je wel weten hoe je deze moet instellen. Dat kan je doen in het control panel dat aan de onderkant van het scherm terug te vinden is. In het control panel van de Pacific Attack kan je drie verschillende instellingen veranderen. Deze instellingen zijn: het aantal winlijnen, de muntwaarde en het inzetniveau. We gaan beginnen met de winlijnen op de Pacific Attack. Er zijn in totaal 15 winlijnen aanwezig en jij mag helemaal zelf bepalen hoeveel je er wilt gebruiken. Hoe daar wel rekening met het feit dat je meer kans op prijzen hebt bij meerdere winlijnen. Wil je meer winlijnen gebruiken (en dus meer kans maken op prijzen) dan moet je natuurlijk wel meer munten inzetten. Op de Pacific Attack geldt namelijk een minimale inzet van 1 munt per winlijn. Wanneer je begint met spelen dan speel je altijd voor 1 munt per winlijn en dit is dan ook inzetniveau 1. Dit niveau heeft niet alleen betrekking op je inzet, maar ook op je winsten. Bij niveau 1 wordt namelijk elke winst 1x uitbetaald. Kies je voor een hoger inzetniveau, dan zullen je prijzen ook hoger worden. Kort gezegd werkt het inzetniveau als een vermenigvuldiger. Het inzetniveau kan je verhogen tot maximaal niveau 20.

Op dat moment wordt je inzet en je winst vermenigvuldigt met 20! De prijzen die je dan wint, zijn dan in één keer wel heel veel munten waard! Maar deze munten moeten zelf natuurlijk ook een waarde hebben. Deze waarde kan je zelf bepalen bij de muntwaarde. De muntwaardes op de Pacific Attack variëren van 0,01 cent tot 0,20 cent. Dat is niet bij alle video slots zo, bijvoorbeeld bij de Alien Robots kun je doorgaan tot een muntwaarde van 0,50. De muntwaarde geldt voor elke munt en zodoende dus voor elke munt die je inzet en wint. En er vallen genoeg munten te winnen, tot wel 5.000 munten. Er zijn verschillende symbolen en sommige daarvan komen vaker voor, zoals de medailles. Hierdoor liggen de prijzen wat lager, maar toch kan dit al oplopen tot 100 munten. Krijg je vijf mijnen op 1 winlijn dan win je alweer 500 munten. De hoofdprijs van 5.000 munten win je als je vijf Wild symbolen op een winlijn krijgt. Naast het feit dat je met deze Wild symbolen zoveel munten kunt winnen, werken ze ook nog eens als joker en kunnen ze op die manier winnende combinaties maken met elk ander symbool van de Pacific Attack. Als laatste zijn er de bonussymbolen waarmee je in het mooie bonusspel van de Pacific Attack komt.

Pacific Attack bonusspel

Om in het bonusspel van de Pacific Attack te komen, moet je 3 of meerdere bonussymbolen op één van de 15 winlijnen krijgen, net als bij andere video slots zoals de Blood Suckers. Op die manier kom je in het bonusspel waar je prijzen kunt winnen van wel 250.000 munten. Het bonusspel van de Pacific Attack is gebaseerd op het spel “Zeeslag” en dat zie je ook terug in de layout. Als je in het bonusspel komt, dan vliegen er eerst een aantal vliegtuigen over die bommen loslaten. Op die manier heb je al een klein beetje een idee waar de boten liggen, omdat een aantal bommen raak zullen zijn. Hierna krijg je de mogelijk om te kiezen tussen een aantal vliegtuigen. De vliegtuigen hebben allemaal een verschillend aantal bommen (8 bommen, maar ook 2 bommen). Kies je voor vliegtuig met weinig bommen, dan krijg je meer munten als je een bom raakt gooit. Het spel werkt precies hetzelfde als Zeeslag. Je kiest een plek om je bom op te gooien en als je een boot raakt, krijg je munten. Lukt het je om een boot tot zinken te brengen, dan krijg je extra munten. Het bonusspel is afgelopen als al je bommen op zijn en dan keer je weer terug naar het basisspel van de Pacific Attack.

Dankzij de Pacific Attack worden de spannende gevechten op zee en in de lucht herleeft en mede dankzij de vele winstmogelijkheden is de Pacific Attack één van de favorieten op online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren