Mystery at the Mansion

Wie kent het spel Cluedo niet? Eigenlijk iedereen kent dit fascinerende spel en mede daardoor komt online gokken en Netent nu met deze nieuwe video slot; de Mystery at the Mansion. Zoals je waarschijnlijk al had verwacht, is het spel van de Mystery at the Mansion gebaseerd op Cluedo en is daardoor ook een unieke video slot. Naast het basisspel, waar je speelt met vijf rollen en 25 winlijnen, heeft de Mystery at the Mansion ook nog een prachtig bonusspel compleet in Cluedo stijl.

Mystery at the Mansion Youtube video

Mystery at the Mansion layout

Dat de Mystery at the Mansion gebaseerd is op Cluedo is meteen terug te zien in de layout van deze ideal video slot. Het basisspel is gesitueerd in een luxe zitkamer met open haard in een luxe landhuis. In al dit moois zijn ook de vijf rollen van de Mystery at the Mansion te zien. Aan beide zijkanten van deze vijf rollen zie je verschillende kleurige balletjes. In elk balletje zit een cijfer en deze is weer gerelateerd aan een winlijn. Om die reden zijn er ook 25 balletjes met cijfers te zien, aangezien de Mystery at the Mansion 25 winlijnen heeft. Het is de bedoeling dat je winnende combinaties van symbolen gaat maken op deze winlijnen en het is daarbij belangrijk om zoveel mogelijk winlijnen te gebruiken. De symbolen waarmee je het moet doen zijn ook allemaal vormgegeven in de zogenaamde Cluedo stijl.

Er zijn verschillende letters te zien die met een vergrootglas bekeken worden en alle verschillende mogelijke moordwapens. Doordat je op de achtergrond een spannend muziekje hoort, wordt het spel nog spannender dan het al is. Zoals bij alle video slots is het de bedoeling om munten te winnen, maar bij de Mystery at the Mansion moet je ook nog eens de moordenaar zien te ontmaskeren. Hoe dit werkt vertellen we later. Dit heeft namelijk betrekking op het bonusspel van de Mystery at the Mansion. We gaan het zo eerst hebben over het basisspel, maar voordat we daar aankomen kijken we eerst naar de onderkant van het scherm. Hier zie je de verschillende knoppen van het control panel en kan je ervoor zorgen dat je het spel net zo speelt als jij wilt.

Mystery at the Mansion basisspel

Ondanks dat de Mystery at the Mansion ook een bonusspel heeft, is het basisspel ook zeer winstgevend. Dit komt natuurlijk doordat er 25 winlijnen beschikbaar zijn, net zoals bij de Diamond Dogs. We hadden verklapt dat het zeker de moeite waard is om ze allemaal te gebruiken, maar de keuze is natuurlijk geheel aan jou. Als je het aantal winlijnen wilt veranderen, dan kan je dat doen in het control panel. Dit doe je door op het knopje “inzetlijnen” te klikken, net zolang het gewenste aantal winlijnen in beeld is. Weet wel dat de kans op prijzen veel groter is bij meer winlijnen. Een prijs kan namelijk alleen vallen op een geactiveerde winlijn. Uiteraard moet er tegen al die kansen wel een prijs tegenover staan. Het is namelijk zo dat je voor elke winlijn 1 munt moet inzetten. Kies je voor alle 25 winlijnen, dan zal je inzet ook 25 munten bedragen. Dan gaan we nu door naar de volgende instelling op de Mystery at the Mansion, het inzetniveau.

Dit niveau werkt als een vermenigvuldiger van je inzet én je winsten. Op niveau 1 bedraagt je inzet 1 munt per winlijn, maar worden je prijzen ook maar 1x uitbetaald. Dit niveau kan je verhogen tot maximaal niveau 4. Je speelt dan voor vier munten per winlijn en elke prijs die je dan wint zal vier keer uitbetaald worden door de Mystery at the Mansion. De munten die je dan wint moeten dan wel een waarde hebben. Je kan deze zelf kiezen en de waardes variëren tussen de 0,01 cent en 0,50 cent. Een goede muntwaarde is belangrijk aangezien deze geldt voor elke munt die je inzet en wint. En er valt genoeg te winnen op de Mystery at the Mansion. Voor de meest voorkomende symbolen (de letters) win je al snel 100 munten en voor de verschillende moordwapens valt tot wel 500 munten te winnen. Er is ook een detective aanwezig om je te helpen bij het maken van winnende combinatie. Dit is het Wild symbool en krijg je er hier vijf van op 1 winlijn dan win je maar liefst 7.500 munten. Dan rest ons alleen nog maar het bonusspel van de Mystery at the Mansion.

Mystery at the Mansion bonusspel

Net zoals de Crusade of Fortune heeft ook de Mystery at the Mansion een zeer uniek bonusspel. Het is namelijk de bedoeling dat de moord gaat oplossen en dit alles gebeurt helemaal in de stijl van Cluedo. Om in het bonusspel te geraken moet je drie of meerdere bonussymbolen op een winlijn zien te krijgen. Als het bonusspel begint, krijg je alle verschillende personages te zien. De butler, de diva, de dokter, de tuinman en het dienstmeisje komen in een rij voor je staan. Jij moet kiezen wie de moordenaar is en wie je ook kiest, je hebt altijd een prijs. Daarna ga je een moordwapen kiezen. De moordwapens van de Mystery at the Mansion zijn een mes, een kandelaar, gif of een revolver. Hierbij geldt ook dat elke keuze een aantal munten oplevert. Dan moet je alleen nog het motief voor de moord vaststellen. Was het een moord voor het geld of een crime passionele? Als je al je keuzes gemaakt hebt, komt er een overzicht tevoorschijn met al jouw antwoorden en de juiste antwoorden. Had je een antwoord juist, dan wordt die prijs nog een keer verdubbeld!

Er valt dus genoeg te winnen op de Mystery at the Mansion en dankzij het unieke bonusspel onderscheidt deze online video slot zich gemakkelijk van de anderen.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren