Mega Fortune

Online gokken heeft natuurlijk ook de allernieuwste video slot van Netent in zijn collectie. Deze video slot luistert naar de naam Mega Fortune en zoals de naam al doet vermoeden gaat hier veel geld om. Je bevindt je in de jetset wereld en je kan de hoogste progressieve Jackpot ooit van Nederland winnen! Naast deze Mega Jackpot heeft de Mega Fortune ook nog eens een basisspel met 25 winlijnen en 2 andere jackpots.

Mega Fortune video op Youtube

Mega Fortune layout

Je kan goed zien dat de Mega Fortune zijn inspiratie uit de jetset wereld heeft gehaald. Overal waar je kijkt zie je luxe goederen en dure speeltjes. Het spel is gesitueerd in een jachthaven met prachtige jachten en dure feestjes. Aan de linkerbovenkant zie je het logo van de Mega Fortune met aan de rechterkant daarvan de drie jackpots. Net zoals bij de Geisha Wonders zijn ook alle drie de jackpots van de Mega Fortune progressief. Dit betekent dat de jackpots hoger worden als iemand op de Mega Fortune speelt. Je ziet echt de jackpots oplopen als je erop speelt! En dan heb je natuurlijk de Mega Jackpot.

Deze stond toen wij ernaar keken op ruim 1 miljoen euro! Hoe je deze fantastische jackpots kunt winnen, vertellen we later. We gaan nu eerst kijken naar de vijf rollen van de Mega Fortune. Deze zijn helemaal in het midden van het scherm gevestigd en daardoor is het spel lekker overzichtelijk. De symbolen waarmee je gaat proberen prijzen te winnen op de 25 winlijnen zijn ook allemaal vormgegeven in de sfeer van het luxe leventje. Zo heb je allerlei dure objecten, zegelringen en limousines. Helemaal aan de onderkant van het scherm zie je het bekende control panel van de Mega Fortune. Hier kan je alles helemaal naar wens instellen en lekker spelen zoals jij dat het fijnst vindt.

Mega Fortune basisspel

Het basisspel van de Mega Fortune wordt gespeeld op de middelste vijf rollen. Hier kan je een hoop geld winnen, zoals de naam van deze online video slot al doet vermoeden. Het is echter toch wel handig om te weten hoe het spel werkt. Daarom gaan we nu eerst kijken naar het control panel van de Mega Fortune. Deze is onderaan het scherm te vinden en hier kan je het aantal winlijnen bepalen, de muntwaarde inzetten en het inzetniveau veranderen. Doordat er maar liefst 25 winlijnen aanwezig zijn, net zoals op de Hot City, valt er genoeg te winnen. Het is daarom ook zo dat je meer kans op prijzen hebt als je meer winlijnen gebruikt. We raden iedereen dan ook aan om zoveel mogelijk winlijnen te gebruiken. Je kan het aantal winlijnen veranderen door op de knop “inzetlijnen” te klikken. Voor elke winlijn die je activeert, moet je minimaal 1 munt inzetten. Hierdoor kan je inzet snel oplopen, maar de winkansen lopen nog sneller op bij meerdere winlijnen.

Deze inzet kan je ook nog verhogen door het inzetniveau te verhogen. Op niveau 1 zet je 1 munt per winlijn in en wordt elke prijs maar 1x uitbetaald. Het inzetniveau kan je verhogen tot niveau 4 en dan ga je voor elke winlijn vier munten inzetten. Maar het mooie is dat elke prijs dan ook 4x uitbetaald wordt! De munten die je dan wint moeten nog wel een waarde hebben en deze kan je instellen bij de muntwaarde. De muntwaarde varieert van 0,01 cent tot 0,50 cent. Op deze manier is er voor iedereen een manier om te spelen en leuke prijzen te winnen. En leuke prijzen zijn te winnen op de Mega Fortune. Helemaal als je alle 25 winlijnen gebruikt. Voor de verschillende zegelringen krijg je namelijk alweer een prijs die oploopt tot 150 munten en dat zijn nog wel de laagste prijzen. Hierna lopen de prijzen op tot wel 10.000 munten. Deze prijs win je als je vijf Wild symbolen krijg op een winlijn. Naast de Wild symbolen zijn er natuurlijk ook nog de Scatter symbolen voor gratis spins en de bonussymbolen. Deze bonussymbolen herken je aan het “rad van fortuin”.

Mega Fortune bonusspel en jackpots

Wanneer je drie of meerdere bonussymbolen verzameld op één winlijn, dan ga je naar het bonusspel van de Mega Fortune. Dit bonusspel is niet zoals de gewone bonusspelen. Dat komt doordat je tijdens het bonusspel ook nog eens kans maakt op de jackpots. De drie jackpots zijn de Mega Jackpot, de Major Jackpot en de Rapid Jackpot. Alle jackpots zijn progressief en veel geld waard. De Major Jackpot is ook al snel goed voor tienduizenden euro’s en de Rapid Jackpot ligt daar weer onder. In het bonusspel van de Mega Fortune maak je dus kans op deze jackpots en ook nog op extra munten.

Het spel gaat als volgt. In het midden van het scherm zie je een groot rad met drie ringen die afzonderlijk van elkaar kunnen draaien. Als eerste ga je de buitenste ring draaien. Hier staan verschillende getallen en pijlen op. Een pijl betekent dat je doorgaat naar de volgende ring en dus nog steeds kans maakt op de jackpots. Kom je niet op een pijl maar wel op een getal, dan win je dat aantal munten en ga je terug naar het basisspel. De volgende ring heeft ook pijlen en getallen, maar als extraatje een Rapid Jackpot symbool. Kom je in de laatste en binnenste ring dan wordt het echt spannend. Hier kan je namelijk de Mega Jackpot en de Major Jackpot winnen!

De Mega Fortune is een waanzinnig spannende video slot, waar je ook nog eens kans maakt om miljonair te worden. Wat wil je nou nog meer….

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren