Jungle Games

Online gokken komt met een prachtig vormgegeven video slot genaamd de Jungle Games. Het is een dolle dierenboel waarmee je mooie prijzen wint op de vijf rollen en 20 winlijnen. Uiteraard zijn de Wild- en Scatter symbolen ook aanwezig op de Jungle Games.

Jungle Games op Youtube

Jungle Games vormgeving van het spel

Jungle Games is een vrolijke en leuke video slot die helemaal gebaseerd is op de vele dieren die in de jungle leven. Dat is ook goed terug te zien in de layout en de vormgeving van de Jungle Games. Deze online video slot staat compleet in het teken van de “Olympische Spelen” in de jungle. Het spel wordt gespeeld op de centraal gelegen vijf rollen en hier krijg je de beschikking over 20 winlijnen. Op de achtergrond van deze vijf rollen zie je een steppe met aan beide zijkanten twee bomen. Op deze twee bomen zie je allerlei cijfers staan en dit zijn de cijfers van de 20 winlijnen. Doordat de Jungle Games 20 winlijnen heeft, zijn er ook veel kansen om mooie prijzen te winnen! Net zoals de Flowers, hoor je ook bij de Jungle Games allerlei geluiden op de achtergrond waardoor de sfeer nog beter naar voren komt.

Je hoort namelijk de krekels piepen en allerlei andere dieren uit de Jungle. We zeiden al dat de Jungle Games de “Olympische Spelen” van de Jungle zijn en dat is heel goed terug te zien in de symbolen op de vijf rollen. Er zijn namelijk allemaal verschillende dieren die allemaal een bepaalde sport beoefenen. Er zijn giraffen die basketballen, gewichtheffende apen en nog veel meer. Alles is tot in de details uitgewerkt en ziet er prachtig uit. Mede hierdoor is de Jungle Games een heerlijke video slot om op te spelen. Als we naar de onderkant van de online video slot kijken, dan zien we daar de verschillende knoppen die toebehoren aan het control panel. Waar je bij andere video slots, zoals de Jack Hammer, groene knoppen ziet, heeft de Jungle Games ook hier een speciaal tintje. Het control panel is namelijk verwerkt in de achtergrond en de knoppen zijn drie Afrikaanse djembees. We zijn nu lekker warmgelopen voor de Jungle Games, dus de hoogste tijd om het over het spel te gaan hebben!

Jungle Games spel en handleiding

Na warm te hebben gelopen en de layout van de Jungle Games goed bekeken te hebben, gaan we nu de Olympische Spelen in. Hier moet je de prijzen zien te winnen en gelukkig is het bij de Jungle Games voor iedereen mogelijk om mooie prijzen te winnen! Dat komt doordat iedereen de video slot zo in kan stellen, dat deze voldoet aan ieders wensen. En heb je de video slot helemaal ingesteld, dan kan je ook eerst nog gratis oefenen. Zie dit als een soort trainingskamp voordat het echte werk gaat beginnen. Op deze manier leer je de kneepjes van de Jungle Games en ben je klaar om de strijd aan te gaan. Maar eerst nemen we je nog even mee naar het control panel. Hier kan je (zoals al eerder gezegd) de Jungle Games instellen. De instellingen die je kan aanpassen zijn het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde.

De Jungle Games heeft in totaal 20 winlijnen en jij kan zelf bepalen hoeveel je er wilt gebruiken. Dit doe je door op het knopje “inzetlijnen” te klikken. Hoe meer winlijnen je activeert, hoe groter de kans wordt dat je prijzen pakt. Uiteraard hangt hier wel een klein prijsje aan, want de minimale inzet is 1 munt per winlijn. Op deze manier wordt je inzet telkens verhoogd als je een extra winlijn inzet. Kies je voor alle 20 winlijnen, dan zet je minimaal 20 munten in. Op die manier komen we bij het inzetniveau, want deze inzet is niveau 1. Uiteraard kan je dit ophogen tot maximaal niveau 4. Op dat moment ga je 4 munten per winlijn inzetten. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen? Nou dat zit zo. Wanneer je op niveau 4 gaat spelen, dan wordt elke prijs die je dan wint op de Jungle Games, vermenigvuldigt met 4! Op die manier kunnen de prijzen leuk oplopen. Maar deze prijzen moeten natuurlijk ook een geld waarde hebben en daarom is er ook een optie genaamd de muntwaarde. Hier bepaal je hoeveel elke munt waard moet zijn en dat kan variëren van 0,02 cent tot 0,50 cent. Deze muntwaarde geldt voor elke munt die je inzet, maar ook voor elke munt die je wint.

Laatste tips en adviezen om te gokken op Jungle Games

Kies dus een muntwaarde die bij je past, want er zijn genoeg prijzen te winnen. In totaal zijn er namelijk 11 verschillende symbolen op de Jungle Games waarmee je prijzen kan winnen. De symbolen zonder dieren zijn de symbolen die je het meeste tegenkomt en daardoor zijn de prijzen hiervoor ook wat lager. Deze symbolen zien er uit als boks handschoenen of een scheidsrechter fluitje. Maar ondanks dat deze veel voorkomen, kan je ook hiervoor al 150 munten winnen. Maar wil je echt grote prijzen winnen, dan moet je de sportende jungle dieren verzamelen. De Jungle Games keer de grootste prijs uit als je de koning van de jungle verzameld, de boksende Leeuw. Voor vijf van deze leeuwen krijg je niet minder dan 1.000 munten. Om je een handje te helpen heeft de Jungle Games ook nog Wild symbolen die als een joker fungeren en met de Scatter symbolen kan je gratis spins winnen!

Al met al is de Jungle Games een topper van online gokken en je kan veel prijzen winnen, blijkt ook wel uit de theoretische uitbetaling van 96,6%

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren