Jokerizer


  • Speel gratis met € 11.000 oefengeld
  • Minimale inzet: € 1
  • Maximale inzet: € 20
  • 10 winlijnen
  • 5 rollen
  • Winlijnen tellen van links naar rechts en andersom
  • Belangrijkste symbool: Joker

Yggdrasil, een van de mooiste casino spellenmaker op het internet heeft een korte tijd geleden de Jokerizer gokkast uitgebracht. Deze gokkast, of eigenlijk moeten we hem video slot noemen, heeft een aantal enorm leuke opties die je in de gaten moet blijven houden. En 1 van die opties is de Mystery Win die je in de Jokerizer mode kunt verkrijgen. Hier kun je maar liefst tot 6.000 munten winnen! Dat wil dus zeggen dat als je voor een muntwaarde van 2 euro per draai speelt, je in 1 klap 12.000 euro kan verdienen.

Beginscherm

Hoe speel je de Jokerizer
De Jokerizer kan er heel erg moeilijk uitzien maar in feite is hij heel erg gemakkelijk. Je hebt om precies te zijn 10 winlijnen op 5 verschillende rollen. 5 Die van links naar rechts vallen en 5 die van rechts naar links vallen. Het belangrijkste symbool is de joker. Daar hebben we het zometeen wel over, want dat verdient een aparte alinea. De andere symbolen zijn de:

Uitbetalingstabel

De ster
Ster SymboolHet best betalende symbool op deze slot is (op de joker na) de ster. Deze paarse ster met een gouden rand betaald bij 5 symbolen op een rij maar liefst 400 munten uit. Heb je de muntwaarde op € 2 staan dan krijg je € 800 bijgeschreven op je speelaccount. Bij 3 sterren op 1 van de 10 winlijnen ontvang je 60 munten. Bij dezelfde muntwaarde (de € 2) is het dan € 120, dat is maar liefst 60x je bet!

De 7
7 SymboolDe 7, die af en toe voorbij schiet op je scherm is het 2e best uitbetalende symbool op deze gokkast. Bij een combinatie van 5 krijg je maar liefst 240 munten uitbetaald. Dat moet je vermenigvuldigen met je muntwaarde, dan weet je de werkelijke waarde wat je gewonnen hebt. De minst uitbetalende combinatie van de 7 zijn er 3 op een rij. Dat zijn dan 40 munten.

Gouden Bel
Bel SymboolEigenlijk is iedere combinatie op de Jokerizer goed, maar een van de beste is toch wel de gouden bel. Hierbij krijg je bij een combinatie van 5 op een rij er 160 munten voor terug, toch wel het gokje waard zou je zeggen. De minimale uitbetaling van de gouden bellen, dus als je er 3 op een rij hebt, zijn het 40.

Druiven
Druif SymboolDe druiven herken je wellicht nog van de oude gokkasten die in de friettenten en Chinezen stonden of zelfs tegenwoordig nog staan. Het hoogste wat je hiermee kunt winnen is 120 munten bij een combinatie van 5 op een rij over 1 van de 10 winlijnen. Bij een muntwaarde van € 2 is dat nog € 240, hartstikke veel dus. De minste is 20, maar dat is bij een gelijke muntwaarde alsnog € 40.

Citroenen
Citroen SymboolEen van de medium symbolen die je wil hebben, en het liefst nog vaak zijn de citroenen. Deze geven als maximale betaling 100 munten bij een combinatie van 5 op 1 winlijn. De minste winst behaal je door er 3 op een rij te krijgen. Daar krijg je dan 20 munten voor, dat staat, bij een muntwaarde van € 2 gelijk aan € 20. Dat is alsnog een uitbetaling van 20x je inzet (oftewel je bet).

Kersen
Kers SymboolOok de kersen doen je wellicht weer denken aan de goeie oude tijd waarbij je blij was als je er 3 op een rij zag. Maar tijden veranderen want hier kun je er 5 op een rij krijgen. Dat staat gelijk aan een uitbetaling van 100 munten. Bij 4 op een rij krijg je 40 punten en bij 3 op een rij 20.

Mystery Win
Een van de leukste opties of winsten om te krijgen is de Mystery Win. Hierbij krijg je dus gegarandeerd een prijs. Wanneer gebeurt dit? Als je 3 jokers krijgt, willekeurig op de rollen 2, 3 en 4 krijg je dus een prijs. Deze is altijd tussen de 1.000 en 6.000 munten waard. Dat moet je dan vermenigvuldigen met je muntwaarde, als je dat hebt gedaan weet je dus wat je gewonnen hebt.

Mystery Win 3 Random

Maar het wordt nog mooier, want als je 3 jokers op een rij hebt dan krijg je altijd en gegarandeerd 6.000 munten. Deze kunnen horizontaal of diagonaal zijn.

Mystery Win 3 op een rij

Jokerizer mode

Jokerizer Mode image

Zoals je wellicht bovenin hebt kunnen lezen heeft de Jokerizer 5 rollen. Op de rollen 2, 3 en 4 vallen de jokers. De Jokerizer Mode is de manier om veel geld te verdienen in een veel kortere tijd. Het theoretisch uitbetalingspercentage zit dan op maar liefst 106,1%. (Het is theoretisch dus voor hetzelfde geldt is er een andere speler die hartstikke veel wint terwijl jij aan het spelen bent). Je moet er dus op tijd bij zijn en meer en vaker speler dan een andere speler. Maar het houdt wel in dat je in de Jokerizer modus veel meer en veel vaker wint dan in het normale spel. En het leukste van alles is dat je veel sneller een prijs wint met de joker dan normaal, want deze wordt direct geactiveerd bij 2 jokers. Een nadeel daarvan is dat de Jokerizer Mode stopt wanneer je de Mystery Prijs ontvangen hebt. Deze ligt in deze modus tussen de 20 en 6.000 munten, nog altijd bijzonder hoog.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren