Jack Hammer

Soms kom je langs video slots die leuk is om te spelen, maar bijna hetzelfde lijkt als andere video slots. Dit is zeker niet van toepassing op de volgende online video slot op online gokken; de Jack Hammer. De Jack Hammer heeft een unieke look & feel en is daarbij ook nog eens zeer lucratief. Deze video slot is geheel in cartoon stijl vormgegeven en heeft als extra dat winnende combinaties een ronde lang blijven staan om je zo nog meer kans op grote prijzen te geven.

Jack Hammer op Youtube

Jack Hammer layout en verschijning

We zeiden het zojuist al, de Jack Hammer is een unieke video slot. Dat komt niet alleen door zijn vormgeving, want er zijn meerdere mooie video slots zoals de Crusade of Fortune, maar mede door zijn winstgevende opties! Als je voor het eerst de Jack Hammer opstart, dan lijkt het alsof je in een spannend stripverhaal beland bent, maar je bent toch echt via online gokken een video slot aan het spelen. Dit blijkt natuurlijk uit de vijf rollen die centraal gepositioneerd zijn. Op de achtergrond van deze vijf rollen zie je een getekende skyline, midden in de nacht. De Jack Hammer heeft 25 winlijnen die altijd gebruikt worden. Je kan ook niet kiezen of je met minder wilt spelen, maar waarom zou je ook? Uiteraard kan je de ideal video slot wel op andere manieren aan jouw eigen eisen instellen. Aan beide zijkanten van de vijf rollen zie je de verschillende cijfers van de 25 winlijnen.

Door met je muis over een cijfer heen te gaan, zie je precies hoe de desbetreffende winlijn loopt. De Jack Hammer is naast een video slot, ook een klein stripverhaal. Helemaal bovenaan staat het logo, of de titel, van de video slot. Hier is af te lezen: Jack Hammer vs. Evil Dr. Wüten. Het verhaal achter deze titel is dat er een drankje gemaakt is door de slechte professor en dat deze hiermee de hele stad bedreigd. Jack Hammer is ingehuurd om dit alles te voorkomen (en jij helpt hem natuurlijk daarbij). Aan de onderkant van de video slot zie je het control panel van de Jack Hammer. Deze ziet er eigenlijk net zo uit als bij andere video slots. Zo heeft bijvoorbeeld de Icy Wonders dezelfde knoppen, alleen kan je bij de Jack Hammer niet het aantal winlijnen bepalen. Toch kan je genoeg aanpassen om de ideal video slot aan jouw wensen te laten voldoen.

Jack Hammer spel

Het control panel is al vaak uitgelegd, maar toch blijft het een belangrijk punt. Want wanneer je hier een instelling verandert, heeft dat direct invloed op je winkansen! Je hoeft je in ieder geval niet druk te maken over de winlijnen, je speelt namelijk altijd met alle 25 winlijnen. Maar dan kan je nog wel het inzetniveau en de muntwaarde aanpassen. We beginnen met het inzetniveau. Dit niveau staat standaard op 1 en dat betekent dat je 1 munt per winlijn inzet. Hierdoor is je inzet altijd minimaal 25 munten en wordt elke prijs die je wint 1x uitgekeerd. Dat laatste is belangrijk, want dat is de reden waarom je dit niveau zal verhogen. Het niveau kan je verhogen tot maximaal niveau 10. Je inzet wordt dan verhoogd naar 10 munten per winlijn en een totale inzet van 250 munten. Dat is een hele hoop munten die je inzet, dus waarom zou je dat doen?

Dat heeft alles te maken met de uitbetaling van de prijzen. Zoals we al aangaven, krijg je op het laagste niveau elke prijs 1x uitgekeerd. Maar speel je op een hoger niveau dan wordt elke prijs vermenigvuldigd met het gekozen niveau. Dus op niveau 10 zal elke prijs 10x uitbetaald worden! Op deze manier wordt de inzet snel goedgemaakt, want een prijs van 150 munten wordt dan ineens 1.500 munten waard! Maar hoeveel geld zijn die munten dan waard? Het mooie is, dat je dat helemaal zelf kan bepalen. Dit is namelijk aan te passen door de muntwaarde te veranderen op de Jack Hammer. Dit kan van 0,01 cent tot 1 euro per munt. Let wel op, de muntwaarde geldt voor je gewonnen munten, maar ook voor de ingezette munten! Maar de prijzen zijn dusdanig hoog, dat een hoge muntwaarde zeker aan te raden is. Krijg je voor de meest voorkomende symbolen op de Jack Hammer lagere prijzen, de andere symbolen maken dat meer dan goed. De laagste prijs die je kan winnen is 5 munten, maar de hoogste prijs is 1.000 munten!

Dat is natuurlijk enorm leuk, maar de Jack Hammer heeft een speciale manier om deze prijs nog hoger te laten worden. Namelijk de Jack Hammer Sticky Win. Dit houdt simpel gezegd in dat elke winnende combinatie die je maakt één of meerdere rondes blijft staan. De winnende combinatie blijft staan en de overige rollen gaan weer draaien en daardoor kan je de winnende combinatie uitbreiden. Deze Sticky Win houdt op als je geen winnende combinaties meer maakt. De symbolen waarmee je dit allemaal doet, zijn geheel in stripverhaal stijl vormgegeven. Je hebt natuurlijk de verstrooide professor en Jack Hammer (de held). Om het je nog wat makkelijker te maken heeft de Jack Hammer ook nog Wild symbolen en hierdoor maak je nog meer kans op prijzen. Dat blijkt ook wel uit het uitbetalingspercentage van 97%!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren