Icy Wonders

De Icy Wonders behoort toe aan de bekende “Wonders” familie van Netent. Deze online video slots staan bekend om hun gedeelde, progressieve jackpot systeem. Om het spel te spelen maak je gebuik van de vijf rollen en 30 winlijnen van de Icy Wonders. Daarbij bescikt de Icy Wonders ook nog eens over een leuk en interactief bonusspel!

Icy Wonders video op Youtube

Icy Wonders layout

De Icy Wonders is daadwerkelijk een ijskoud spel, want wanneer je om je heen kijkt op het scherm zie je niets anders dan ijs. Je zou bijna een muts opzetten en een sjaal omdoen bij de aanblik van al dit kouds, maar gelukkig zit je lekker wam binnen. Dat kan niet gezegd worden van de vrolijke pinguïns, husky honden en ijsberen. Deze moeten de kou van de Icy Wonders trotseren, maar zien er gelukkig vrolijk uit. Het spel van de Icy Wonders wordt gespeeld op de middelste vijf rollen welke gesitueerd zijn in een ijsberg. Aan beide zijkanten van deze vijf rollen zijn allemaal nummers af te lezen. Deze staan kris kras door elkaar heen en vertegenwoordigen de 30 winlijnen die op de Icy Wonders beschikbaar zijn. Net als de cijfers lopen deze winlijnen kris kras over de vijf rollen heen en zorgen er zo voor dat je kansen op prijzen zeer groot zijn.

We hadden al door laten schemeren dat de Icy Wonders zijn jackpots deelt met de andere Wonders video slots en deze jackpots zie je linksboven in het scherm. Helemaal links zie je de Mega Wonder Jackpot en rechts daarvan de Wonder Jackpot. Wat deze jackpots zo uniek maakt en waardoor ook de Icy Wonders (en andere Wonders ideal video slots) zich onderscheidt van andere online video slots, is dat de jackpots progressief zijn. Elke keer dat iemand op één van de Wonders video slots speelt, gaat de jackpot omhoog. Helemaal beneden aan je scherm zie je verschillende knoppen. Dit is het control panel van de Icy Wonders en hier kan je de video slot helemaal naar wens instellen.

Icy Wonders video slot basisspel

De Icy Wonders is een zeer lucratieve video slot. Dat komt natuurlijk door de jackpots, maar ook doordat er ook nog een bonusspel is. Hier gaan we het later nog wel over hebben, nu eerst het basisspel. Dit speelt zich af op de middelste vijf rollen en in het control panel kan je de verschillende instellingen voor dit spel veranderen. We beginnen met het aantal winlijnen. De Icy Wonders heeft 30 winlijnen in totaal en jij kan bepalen hoeveel je er wilt gebruiken. Het is namelijk zo dat je meer kans maakt op prijzen als je meer winlijnen hebt geactiveerd. Daar staat wel tegenover dat je inzet ook hoger wordt. De minimale inzet is namelijk 1 munt per winlijn, dus je zet 30 munten in als je alle winlijnen gebruikt. Dit lijkt veel, maar doordat je zoveel winlijnen hebt is de kans op prijzen ook veel groter.

Prijzen vallen namelijk alleen op geactiveerde winlijnen. Vind je de inzet niet te hoog en wil je kans maken op nog hogere prijzen, dan kan je het inzetniveau van de Icy Wonders aanpassen. Dit niveau staat standaard op 1 en kan verhoogd worden tot niveau 4. Simpel gezegd werkt het inzetniveau als een vermenigvuldiger van je inzet en je winsten. Op niveau 1 zet je 1 munt per winlijn in en worden al je winsten 1x uitbetaald. Op niveau 4 zet je 4 munten per winlijn in, maar worden al je winsten ook uitgekeerd x4. Zo kunnen de prijzen op de Icy Wonders leuk oplopen natuurlijk. Als laatste kan je de muntwaarde bepalen. Hiermee bepaal je hoeveel elke ingezette en elke gewonnen munt waard is. Je kan kiezen tussen een aantal waardes tussen de 1 cent en de 50 cent. Uiteraard kan je de muntwaarde tussen de spellen door veranderen en zit je niet vast aan één gekozen muntwaarde. Want hoe hoger je muntwaarde, hoe meer geld je kan winnen.

Dat blijkt ook wel wanneer we kijken welke prijzen er gewonnen kunnen worden. Krijg je voor symbolen die het vaakst voorkomen niet heel veel munten, voor de andere symbolen loopt dat heel snel op. Want voor drie keer de letter ‘J’ krijg je maar 3 munten, maar voor 5 keer het Wild symbool krijg je 7.500 munten! Het Wild symbool herken je aan de haai en heeft ook nog een andere functie. Deze kan namelijk de vorm van elk ander symbool aannemen en er zo voor zorgen dat je nog sneller leuke prijzen wint. De Icy Wonders heeft natuurlijk ook de Scatter symbolen waarmee je gratis spins kan winnen. Maar de leukste symbolen zijn natuurlijk de Jackpot- en Bonussymbolen.

Icy Wonders Jackpot

De jackpots van de Icy Wonders lopen heel snel op. Dit komt natuurlijk doordat deze progressief zijn en, belangrijker, dat ze gedeeld worden met nog 2 andere video slots. Je ziet de prijzen oplopen terwijl je er naar kijkt en dat maakt het ook zo leuk. Maar hoe win je deze jackpots nou eigenlijk? Heel simpel. Vier of vijf jackpot symbolen zorgen ervoor dat je één van de jackpots wint. Om meer kans te maken op deze prijzen is het verstandig om alle winlijnen te activeren. Voor vier jackpot symbolen win je de Wonder Jackpot en voor vijf jackpot symbolen win je de Mega Wonder Jackpot van de Icy Wonders. En door het progressieve karakter kan je wel tienduizenden euro’s winnen1

Icy Wonders bonusspel

Alsof de Icy Wonders nog niet genoeg manieren heeft om veel prijzen te winnen, is er ook nog een interactief bonusspel waar nog meer munten te winnen zijn! Je komt in het bonusspel wanneer je drie of meerdere pinguïn symbolen op 1 winlijn krijgt. Op dat moment neemt de Icy Wonders je mee naar een ander scherm. Hier zie je 12 pinguïns op ijsschotsen staan en aan jou om de juiste pinguïns te kiezen. Want ondanks dat het spel er fantastisch uitziet en leuk is om te spelen, blijft het een kwestie van geluk. Je moet namelijk in het bonusspel van de Icy Wonders een pinguïn kiezen, waarna deze iets achter zijn rug vandaan haalt. Dit kan een hele vis zijn of alleen een visgraat. Wordt er een vis achter de rug vandaan gehaald dan win je een prijs die kan oplopen tot wel 200 munten. Het bonusspel van de Icy Wonders is afgelopen als er een visgraad achter de rug vandaan gehaald wordt.

Net als het bekende drankje is de Icy Wonders het lekkerst als ie, ijs en ijskoud is!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren