Hot City

Wanneer je rondkijkt op online gokken, dan zie je dat de meeste video slots een mannelijk thema hebben. Nu komt online gokken met Hot City, een video slot die je meeneemt naar het mooie New York met al zijn glitter en glamour. Er zit zelfs een vleugje Sex and the City in en dat zorgt er toch echt voor dat de Hot City een meer vrouwelijk video slot is, net zoals de Diamond Dogs. Maar achter dit vrouwelijke geweld zit een zeer winstgevende video slot die makkelijk door mannen gespeeld kan worden. Er zijn namelijk 25 winlijnen aanwezig op vijf rollen en ook nog eens een Hot City bonusspel!

Hot City Youtube Video

Hot City layout

Het is gelijk duidelijk dat de Hot City zich meer richt op vrouwen als mannen en dat is ook goed te zien als je de online video slot opstart. Op de achtergrond hoor je een perfect passend muziekje en alle aspecten van de Hot City zien er helemaal top uit. In het midden zie je de vijf rollen waarop het basisspel gespeeld wordt. Deze vijf rollen zijn geplaatst in een roze handtas die versierd is met allerlei robijnen en parelkettingen. De robijnen hebben, naast een kek kleurtje, ook nog een cijfer. Deze cijfers behoren toe tot de 25 winlijnen van de Hot City en daarom zijn er ook 25 robijnen. Je kan doormiddel van deze robijnen ook gelijk zien hoe de winlijnen lopen over de vijf rollen van de Hot City. Op de achtergrond van de grote roze handtas is de skyline van New York te zien en de bekende straatborden van New York.

Het logo van de Hot City is helemaal bovenaan het scherm terug te vinden en hierin is de naam verwerkt met roze en glinsterende letters! Net zoals alle aspecten op de Hot City, zijn de symbolen ook helemaal in het thema vormgegeven. Er zijn dansende glamour girls, shop-a-holics, hardwerkende carrière vrouwen, handtassen en telefoons. Om de Hot City helemaal naar wens in te stellen, moet je in het control panel zijn. Deze is terug te vinden aan de onderkant van het scherm. Normaal zie je bij andere video slots, zoals de Geisha Wonders, groene knoppen maar bij de Hot City zijn ze roze gemaakt.

Hot City basisspel

Om het Hot City basisspel te spelen, maak je gebruik van de vijf rollen in het midden van je scherm. Wanneer je het bonusspel gaat spelen, wordt je naar een nieuw scherm geleid, maar hierover laat meer. Als we gaan kijken naar het basisspel dan is het belangrijk om het control panel te benoemen. Hier kan je namelijk het spel helemaal naar wens instellen en daardoor kan iedereen op een andere manier op de Hot City spelen. Doordat je zelf kan bepalen hoe je speelt, is de Hot City ook enorm toegankelijk. Er zijn in totaal 3 verschillende instellingen die je kan veranderen. Om te beginnen kijken we naar het aantal winlijnen. De Hot City heeft maar liefst 25 winlijnen die je mag gebruiken. Je kan het aantal bepalen door op het knopje inzetlijnen in het control panel te klikken. Hoe meer winlijnen je activeert, hoe groter de kans op mooie prijzen.

Er zit wel een piepklein addertje onder het gras. Je zet namelijk 1 munt per winlijn in en bij 25 winlijnen heb je dan dus een minimale inzet van 25 munten. Dit lijkt een heleboel, maar met 25 winlijnen is de kans op prijzen ook heel groot en zal je de inzet er al weer snel uit hebben gehaald. De minimale inzet van 1 munt kan ook verhoogt worden door het inzetniveau te verhogen. Er zijn op de Hot City vier verschillende niveaus, 1 tot en met 4. Deze niveaus werken als een vermenigvuldiger. Op niveau 1 zet je 1 munt per winlijn in en elke prijs die je wint wordt 1 keer uitbetaald. Verhoog je dit niveau naar niveau 2, dan zet je twee munten in en wordt elke prijs 2 keer uitgekeerd. Dit gaat zo verder tot niveau 4 en op deze manier kunnen de prijzen nog hoger uitvallen. Als laatste is er nog de muntwaarde. Deze muntwaarde kan je instellen van 0,01 cent tot 0,50 cent. De muntwaarde die je kiest geldt vanaf dat moment voor elke munt die je inzet én wint.

Denk dus goed na over de muntwaarde en kies de beste die bij jou past. Wil je eerst oefenen? Dan kan dat! Want de Hot City biedt een gratis speel optie aan om de ideal video slot te leren kennen. Na ongeveer 10 minuten zal je de kneepjes wel onder de knie hebben en kan het echte werk beginnen. De kunst is om dezelfde symbolen te krijgen op een winlijn en dan win je een aantal munten, bijvoorbeeld 1.000 munten voor vijf feestende glamour girl symbolen. De maximale prijs op de Hot City is 10.000 munten voor vijf Wild symbolen. Deze Wild symbolen helpen je daarnaast ook nog om winnende symbool combinaties te maken, omdat deze werkt als een joker. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een prachtig bonusspel die begint als je 3 of meerdere bonussymbolen op één van de 25 winlijnen krijgt.

Hot City bonusspel

Naast alle mooie prijzen in het basisspel, biedt de Hot City ook nog eens een bonusspel aan waar je nog meer prijzen kan winnen! Een soortgelijk geval vind je op de Alien Robots video slot die ook te vinden is op onze website. Het bonusspel wordt gestart bij 3 of meer bonussymbolen (gouden cadeaus). Het bonusspel vindt plaats in een dure schoenenwinkel in New York. Hier krijg jij de leiding om de nieuwe designerschoenen uit te kiezen. In totaal staan er 12 schoenendozen voor je en jij moet de juiste dozen kiezen. Voor een doos met mooie designer schoenen krijg je een x aantal munten. Heb je een lege doos, dan is het spel afgelopen en ga je terug naar het basisspel. Het mooie is dat het bonusspel van de Hot City niet stopt totdat je een lege schoenendoos gevonden hebt.

Ondanks dat de Hot City een vrouwelijk thema heeft is deze ook goed te spelen door mannen. Dat komt vooral door de te winnen prijzen en de theoretische uitbetaling van ruim 96%.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren