Gonzo’s Quest

Zo nu en dan komt er een video slot langs die je niet snel vergeet. Online gokken heeft er nu weer eentje bij: Gonzo’s Quest. Deze nieuwe video slot draait op de nieuwe game engine Avalanche en het spel draait om 1 persoon: Gonzalo Pizzaro. Deze man is een ontdekkingsreiziger die op zoek is naar een verloren stad met bijbehorende schatten. Deze schatten kan je winnen door te spelen op vijf rollen en de 20 winlijnen helpen je hierbij een handje. De Avalanche engine houdt in dat er telkens lawines plaatsvinden en daarmee kan je de winsten wel 5x vermenigvuldigen!

Gonzo’s Quest Youtube Video

Gonzo’s Quest layout van de video slot

Dat de Gonzo’s Quest een speciale video slot is op online gokken, merk je gelijk wanneer je hem opstart! Net als bij de Boom Brothers zie je op de Gonzo’s Quest ook eerst een prachtig animatie filmpje. In dit filmpje zie je Gonzalo het grote schip verlaten om in zijn eentje op zoek te gaan naar de verborgen stad. Na lang zoeken vind hij uiteindelijk deze verborgen stad, maar nu moet hij nog de schatten zien te vinden. En daar heeft hij jouw hulp bij nodig. Uiteraard zit er dan voor jou ook prijzen in, want de Gonzo’s Quest heeft genoeg prijzen in de aanbieding. Omdat de verborgen stad diep in de jungle ligt, zie je dit ook terug in de layout van de Gonzo’s Quest. De vijf rollen zijn te zien in het midden van het scherm en op de achtergrond zie je de prachtige jungle.

Naast de eerste rol (de meest linkse) staat Gonzo zelf. Hij bekijkt hoe de vijf rollen draaien en staat te juichen en te springen als de Gonzo’s Quest een prijs geeft. Daartussendoor zitten nog andere animaties, zoals Gonzo die op zijn schatkaart aan het zoeken is als je te lang wacht met draaien. Net als de rest van de ideal video slot, zijn ook de symbolen prachtig vormgegeven. Ze zien er uit als enge maskers die iets weg hebben van mensen en dieren. Hierdoor krijgen ze een mysterieuze uitstraling. Als we rechtsboven de rollen kijken, dan zien we daar verschillende vermenigvuldigers. Dit zijn de vermenigvuldigers van de Avalanche functie, waarover we later meer vertellen. De Gonzo’s Quest heeft 20 winlijnen en deze lopen kris kras over de vijf rollen heen. Om te zien hoe een winlijn loopt, ga je met je muis op één van de cijfertjes staan die links en rechts van de vijf rollen zichtbaar zijn. Helemaal onderaan het scherm zie je verschillende knoppen. Dit is het control panel en hier kan je de online video slot helemaal naar jouw wensen instellen.

Gonzo’s Quest spel spelen en regels

De Gonzo’s Quest heeft, net zoals de Spellcast, 20 winlijnen met als verschil dat de winlijnen op de Gonzo’s Quest “vast staan”. Dit betekent dat je altijd met de 20 winlijnen speelt. Hierdoor heb je ook één optie minder in het control panel om te veranderen. Dit lijkt een minpunt maar is het zeker niet. Want je hoeft je weer minder druk te maken over één instelling en je hebt met 20 winlijnen een enorme grote kans op mooie prijzen. De instellingen die overblijven op de Gonzo’s Quest zijn: het inzetniveau en de muntwaarde. Omdat ook op deze ideal video slot de minimale inzet 1 munt per winlijn is, zal de totale minimale inzet altijd 20 munten zijn. Deze inzet is de standaard inzet en daarom is dit ook inzetniveau 1. Dit niveau kan je ophogen tot niveau 5 en wanneer je dat doet, dan zet je vijf munten per winlijn in. Dat betekent dus dat je inzet op dat moment 100 munten is. Dat zijn een hele hoop munten natuurlijk, maar het leuke is dat elke prijs dan ook vermenigvuldigd wordt met 5.

Dat zullen dan hele mooie prijzen worden, helemaal als je een goede muntwaarde hebt bepaald. De muntwaarde geeft, simpel gezegd, aan hoeveel een munt waard is. Dit kan 0,01 cent tot 0,50 cent zijn en deze muntwaarde geldt dan voor elke munt die je inzet en wint. En munten winnen kan je op de Gonzo’s Quest. De Gonzo’s Quest heeft, net als andere video slots op online gokken, een aantal symbolen die heel vaak voorkomen. Om die reden liggen die prijzen iets lager, maar komen ook vaker voor. Toch kunnen zelfs die “lage” prijzen oplopen tot wel 200 munten. Uiteindelijk kan je prijzen winnen tot wel 2.500 munten en helpen de Wild symbolen en Free Spins symbolen je een handje om nog meer geld te winnen. Maar dan hebben we nog niet alles gehad, want er is nog de Avalanche functie. De Nederlandse vertaling voor avalanche is lawine en dat klopt helemaal. Want deze functie zorgt ervoor dat wanneer je een prijs wint, je de munten uiteraard krijgt maar dan verdwijnen de rollen met winnende symbolen en krijg je hier weer nieuwe symbolen voor. Hierdoor maak je nog meer kans op prijzen en door de lawine functie worden deze prijzen nog hoger! Want bij de eerste lawine wordt de prijs verdubbeld, daarna 3x uitbetaald en uiteindelijk zelfs 5x uitbetaald.

Het is dus zeker raadzaam om Gonzo te helpen met zijn zoektocht naar de schatten, want de prijzen op de Gonzo’s Quest kunnen oplopen tot wel €112.500!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren