Ghost Pirates

Online gokken heeft nu een nieuwe video slot die afwijkt van de normale manier van spelen, genaamd de Ghost Pirates. Doordat de Ghost Pirates anders is dan andere video slots, heeft deze online video slot 243 winstmanieren! Toch heeft ook deze video slot overeenkomsten en heeft, net zoals de Tiki Wonders, vijf rollen waarop gespeeld wordt.

Ghost Pirates op Youtube

Ghost Pirates vormgeving en spel

Zo op het eerste gezicht ziet de Ghost Pirates er niet heel anders uit als andere ideal video slots. Zoals we al zeiden wordt het spel gespeeld op vijf rollen en deze rollen zijn centraal geplaatst. Normaal gesproken zie je dan aan beide kanten van deze rollenallerlei cijfertjes die toebehoren aan de winlijnen, maar bij de Ghost Pirates is dit niet zo. De Ghost Pirates heeft zelfs helemaal geen winlijnen. Dat komt doordat er gewerkt wordt met winstmanieren in plaats van winlijnen. Hoe deze manier van spelen werkt, leggen we later duidelijk uit. Eerst gaan we bekijken hoe de Ghost Pirates er verder uitziet. Want deze video slot verdiend alle aandacht hiervoor. De sfeer die opgeroepen wordt, doet het meeste denken aan de film Pirates of the Caribbean.

De centraal gelegen rollen zijn omringt met een gouden lijst die aan de onderkant helemaal onder de mos zit. Helemaal bovenaan deze gouden lijst, is het logo van de Ghost Pirates te zien. In dit logo is de naam verwerkt samen met een aantal zwaarden en een piraten doodshoofd. Dit alles wordt goed belicht door een aantal fakkels en door deze fakkels kan je ook goed zien met hoeveel winstmanieren je speelt. De Ghost Pirates geeft ook duidelijk aan met hoeveel winstmanieren je speelt en daardoor weet je altijd waar je aan toe bent. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er ook dode piraten aanwezig in het spel. Zo zijn er op de achtergrond verschillende geesten van dode piraten te zien, die toekijken hoe jij mooie prijzen wint! Om de instellingen te veranderen moet je in het welbekende control panel zijn en deze is terug te vinden aan de onderkant van de video slot.

Ghost Pirates werking

Wanneer je op de grote ronde knop drukt in het midden van het control panel, dan begint het spel van de Ghost Pirates. Dit werkt hetzelfde als bij andere video slots, alleen vallen de prijzen nu niet op winlijnen. De Ghost Pirates heeft winstmanieren en wel 243 in totaal. Je kan helemaal zelf bepalen met hoeveel winstmanieren je wilt spelen. Dit doe je in het control panel en je hebt verschillende keuzes, van 3 tot 243 manieren. Je kansen op grote prijzen wordt (logisch) groter als je meer winstmanieren kiest, hetzelfde geldt voor de mooie Alien Robots video slot. Kies je voor de laagste instelling van 3 winstmanieren, dan zet je 1 munt in en bij alle 243 manieren zet je 25 munten in. Uiteraard heeft de Ghost Pirates ook nog meerdere keuzes. Zo kan je kiezen om met 9 winstmanieren te spelen (voor 3 munten), 27 manieren (voor 8 munten), en 81 manieren (15 munten). Maar naast het feit dat je meer manieren krijgt, zullen het aantal actieve rollen ook groter worden naarmate je meer manieren kiest. Een actieve rol is een rol die in zijn geheel mee speelt. Een rol op de Ghost Pirates heeft 3 blokken en bij een kan je zo winnende combinaties maken.

Bij een inactieve rol draait de rol wel, maar telt alleen het middelste blok voor winnende combinaties. Het is dus zo dat je veel minder kans hebt op prijzen als je een rol hebt die niet actief is. Je hebt alle vijf de rollen actief, als je 243 winstmanieren selecteert. Kies je voor maar 3 winstmanieren dan heb je één actieve rol. Omdatje bij andere video slots, zoals de Wild Witches, winlijnen hebt en bij de Ghost Pirates niet, werkt het maken van winnende combinaties ook anders. Normaal gesproken maak je een winnende combinatie over 1 van de winlijnen, maar bij de Ghost Pirates hoef je alleen maar symbolen te krijgen op de opeenvolgende (actieve) rollen. Dus krijg je hetzelfde symbool op rond 1, 2 en 3…..dan win je een prijs en maakt het niet uit waar ze staan! Tot zover de uitleg over de winstmanieren, nu verder met de volgende instelling; het inzetniveau. Dit niveau staat standaard op 1, maar kan je verhogen tot maximaal niveau 5.

Niveau’s op de Ghost Pirates

Door het niveau te verhogen zullen je prijzen die je wint ook verhogen, maar dat geldt ook voor je inzet. Het niveau vermenigvuldigt namelijk je inzet en je winsten met het gekozen niveau. Om te bepalen hoeveel je wilt winnen in echt geld, kan je de muntwaarde veranderen. Deze muntwaarde varieert van 0,01 cent tot 0,50 cent en geldt dan voor elke munt die je inzet en wint. Kies een passende muntwaarde, want er valt genoeg te winnen op de Ghost Pirates. De symbolen waarmee je speelt zijn ook allemaal piraat-achtig vormgegeven. Zo heb je kanonnen, schatkaarten, ankers en vier piraten figuren. Voor de verschillende figuren zijn de hoogste prijzen te verdienen en de figuren zijn: aapje Mad Monkey, papegaai Polly, piraat Peggy Rotten en piraat One-Eyed Ed. De meeste munten win je met Peggy Rotten symbolen en deze prijs kan oplopen tot wel 1.500 munten. Om het nog aantrekkelijker te maken heeft de Ghost Pirates ook Wild symbolen en Scatter symbolen voor graits spins.

Online gokken biedt met de Ghost Pirates een unieke (243 winstmanieren) en lucratieve (uitbetalingspercentage van 96,8%) manier om online video slots te spelen.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren