Geisha Wonders

Netent staat bekend om zijn makkelijk spelende online video slots en de Geisha Wonders is geen uitzondering daarop. Deze mooie video slot heeft een Japans thema en het spel wordt gespeeld op 5 rollen. Daarbij heeft de Geisha Wonders maar liefst 30 winlijnen, waardoor je heel veel kans hebt op prijzen! Als laatste moeten we nog even vermelden dat de Geisha Wonders familie is van de andere “Wonder” video slots. Dit wilt zeggen dat de Geisha Wonders een progressieve jackpot heeft en deze deelt met de andere “Wonder” video slots. Hierdoor kan deze jacpot oplopen tot wel tienduizenden euro’s, omdat je deze deelt met meerdere online video slots.

Geisha Wonders op Youtube

Geisha Wonders Layout

Je kan goed zien dat de makers van de Geisha Wonders hun inspiratie uit Japan hebben gehaald, want de Japanse sfeer is duidelijk aanwezig. Je ziet op de achtergrond een prachtige Japanse tuin die vol staat met mooie bloemen. Dit gevoel wordt nog extra versterkt door een rustig riedeltje op de achtergrond. In het midden zijn de vijf rollen te zien met daarop allemaal Japanse tekens als symbolen. Dankzij de 30 winlijnen kan je veel prijzen winnen op de Geisha Wonders. Zoals we net al zeiden, speel je altijd op de vijf rollen. Het maakt daarbij niet uit hoeveel je inzet. Helemaal aan de linkerkant en helemaal aan de rechterkant zie je allemaal cijfers die op willekeurige volgorde door elkaar heen staan. Deze cijfers vertegenwoordigen de winlijnen op de Geisha Wonders en dit zijn er in totaal 30.

Je kan zelf weten hoeveel van deze winlijnen je wilt gebruiken, maar dat leggen we later verder uit. De winlijnen lopen niet horinzontaal, maar kris kras door elkaar heen. Gelukkig hoef je alleen de winlijnen aan te zetten, de rest doet de Geisha Wonders helemaal zelf. De prijzen op de winlijnen worden wel, zoals bij andere ideal video slots, horizontaal van links en rechts afgelezen. Als we naar de linkerbovenkant kijken, dan zien we daar de Mega Wonder Jackpot en aan de rechterkant hiervan de Wonder Jackpot. Je kan gelijk zien dat de Mega Wonder Jackpot veel groter is dan de Wonder Jackpot. Waardoor dit komt leggen we nog uit in het verloop van deze review. Als je naar de onderkant van de Geisha Wonders kijkt, dan zie je daar heel veel verschillende knoppen. Hier kan je alles instellen wat met het spel te maken heeft. Op deze manier kan jij bepalen hoe het spel gaat verlopen!

Geisha Wonders spel

Het leuke spel van de Geisha Wonders kent veel verschillende opties. Zo kan je de muntwaarde, het aantal winlijnen en het inzetniveau veranderen. Door dit te doen, kan je de video slot helemaal naar je eigen wens instellen. We beginnen met de winlijnen. In totaal heeft de Geisha Wonders 30 winlijnen, maar je kan zelf beslissen hoeveel je er wilt activeren. Het is echter wel zo dat de kans op prijzen groter wordt als je meer winlijnen activeert. Maar je inzet wordt dan ook groter, want je minimale inzet per winlijn is 1 munt. Speel je met alle 30 winlijnen, dan is je inzet dus ook 30 munten. Dit kan je nog meer verhogen door het inzetniveau te verhogen. Dit staat standaard op het eerste niveau en dan zet je 1 munt per winlijn in en worden je prijzen ook 1x uitgekeerd. Dit niveau kan je ophogen tot niveau 4.

Op dit hoogste niveau speel je dan voor vier munten per winlijnen en je winsten worden x4 uitbetaald. Je kan dus eigenlijk zeggen dat het inzetniveau werkt als een vermenigvuldiger van je inzet en je winsten. Als laatste kan je ook nog de muntwaarde op de Geisha Wonders inzetten. Deze varieert van 0,01 cent tot 50 cent en op deze manier kan je helemaal zelf bepalen hoeveel je inzet. De muntwaarde geldt voor je inzet en je winsten dus hoe meer je inzet hoe hoger de prijzen! Want je kan leuke prijzen winnen op de Geisha Wonders. De symbolen die het meeste voorkomen zijn de lampionnen en hiervoor krijg je dan ook minder munten. Maar toch kunnen deze prijzen ook alweer oplopen tot 75 munten en doordat je met 30 winlijnen speelt, kan deze prijs vaak vallen! De mooiste prijs win je door vijf katten te verzamelen op één winlijn. Je wint dan namelijk 1.000 credits! Je wordt hierbij geholpen door de Wild symbolen.

Deze werken als een joker en kunnen de vorm van elk ander symbool aannemen. Hierdoor krijg je nog sneller winnende combinaties op de Geisha Wonders. Je kan dit symbool herkennen aan het Boeddha beeld. Er kunnen ook nog gratis spins gewonnen worden, door de Scatter symbolen te krijgen. Hierdoor kan je gratis spelen en kost het je helemaal niks. Het leukste bewaren we uiteraard tot het einde, namelijk de Jackpot symbolen. De Jackpot symbolen hebben een toepasselijk uiterlijk, namelijk een ster. En doordat er twee jackpots te winnen zijn, moet je goed op deze Jackpot symbolen letten…..ze zijn goed geld waard!

Geisha Wonders Jackpot spel

We hadden het al gezegd in de introductie, maar de Geisha Wonders heeft twee progressieve jackpots. Dat betekent dat deze twee jackpots oplopen als er iemand op speelt. En doordat de Geisha Wonders deze twee geldbronnen ook nog eens deelt met andere ideal video slots, kunnen de prijzen heel snel oplopen. Het is aan jou om de jackpot symbolen te verzamelen op 1 van de 30 winlijnen. Bij vier van deze symbolen win je de Wonder Jackpot, maar krijg je op de Geisha Wonders vijf jackpot symbolen, dan win je de Mega Wonder Jackpot!

De Geisha Wonders is simpelweg een prachtig en winstgevende video slot, wat ook wel blijkt uit de theoretische uitbetaling van 93,1%!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren