Funky Seventies

Het leven van vandaag wordt steeds sneller en waar je ook bent, je bent bereikbaar. Dat was vroeger heel anders en online gokken biedt je nu de mogelijkheid om terug te gaan naar de swingende jaren 70. Lekker swingen op de dansvloer met je disco schoenen en wijde pijpen. Dit is allemaal mogelijk op de Funky Seventies! Zoals de naam al doet vermoeden is deze online video slot gebaseerd op de swingende jaren 70 en mede dankzij de grote prijzen en dit thema is de Funky Seventies een droom om op te spelen. Dit komt omdat de Funky Seventies vijf rollen heeft en maar liefst 40 winlijnen! Als dat geen swingen wordt?!

Funky Seventies via Youtube

Funky Seventies layout

We zeiden het al in de introductie dat de naam van deze online video slot gelijk verraadt wat het thema is; de jaren 70. Dit is goed terug te zien in alles wat aanwezig is op het scherm. Je ziet stoere Amerikaanse auto’s, disco ballen, cassette bandjes en alles past precies in het plaatje van de sfeer van de Funky Seventies! Precies in het midden van al dit moois zie je de vijf rollen waarop je speelt. Deze rollen hebben aan beide zijkanten een onwijs aantal cijfertjes. Dat komt doordat de Funky Seventies 40 winlijnen heeft en deze cijfertjes vertegenwoordigen die winlijnen. De Funky Seventies lijkt hierdoor heel veel op zijn broer, de Super Eighties, die ook 40 winlijnen heeft.

Dankzij deze winlijnen zijn natuurlijk de win kansen ook heel groot en de Funky Seventies heeft daarom niet voor niets een theoretische uitbetaling van 96,5%. We hadden al een aantal symbolen verklapt, zoals de discoballen, die helemaal bij de jaren 70 horen. Maar de achtergrond muziek is ook helemaal uitgezocht op het thema en zelfs het geluidje dat je hoort wanneer je een prijs wint klopt als een bus. Als we helemaal naar de onderkant van de Funky Seventies kijken, dan zien we daar de verschillende knoppen van het control panel. In dit control panel kan je de verschillende instellingen veranderen en er zo voor zorgen dat je precies speelt zoals jij wilt. Omdat elke verandering in een instelling ervoor kan zorgen dat je win kansen veranderen, zullen we eerst dit control panel gaan uitleggen.

Funky Seventies speelwijze

Het is natuurlijk altijd leuk om weer terug te gaan in de tijd en lekker te swingen op de Funky Seventies. Maar wanneer je ineens blut bent, is het niet meer zo leuk. Om die reden zullen we ook uitleggen hoe de Funky Seventies werkt en hoe de verschillende instellingen werken. De instellingen van de Funky Seventies kan je veranderen in het control panel aan de onderkant van het scherm. Dit control panel ziet er hetzelfde uit als bij andere video slots, zoals de Ghost Pirates. De instellingen die je kan veranderen zijn: het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. We beginnen met de winlijnen. De Funky Seventies heeft 40 (!) winlijnen en deze zorgen ervoor dat je mooie prijzen kan winnen. Het is namelijk zo dat je alleen winnende combinaties kan maken op een actieve winlijn, dus hoe meer actieve winlijnen hoe groter de kans is op grote prijzen.

Maar aan deze winlijnen zit natuurlijk wel een prijs. Je zet namelijk op de Funky Seventies minimaal 1 munt per winlijn in. Kies je voor alle winlijnen, dan zet je per draai 40 munten in. Maar ondanks dat dit een hoge inzet lijkt, is de kans op nog hogere prijzen heel groot. Wil je nog hogere prijzen winnen? Dan moet je het inzetnveau verhogen. Standaard staat dit niveau op 1 en dat houdt in dat je 1 munt per winlijn inzet en dat elke prijs die je wint 1x uitgekeerd wordt. Dit niveau kan je verhogen tot niveau 5. Vanaf dat moment speel je voor vijf munten per winlijn en (het mooiste) betaalt de Funky Seventies elke prijs 5 keer uit. Op die manier wordt een prijs op niveau 1 van 100 munten ineens 500 munten op niveau 5. Als laatste instelling is er nog de muntwaarde. Door deze goed in te stellen, kan je leuk geld verdienen. De laagste muntwaarde die je kan kiezen is 0,01 cent en de hoogste muntwaarde is 0,50 cent. Hiertussen zitten ook nog andere opties en deze muntwaarde geldt voor elke munt op de Funky Seventies.

Uitleg muntwaarde op de Funky Seventies video slot

Dat betekent dat de muntwaarde geldt voor elke munt die je inzet en elke munt die je wint. Daarom moet er goed nagedacht worden over de muntwaarde. Er valt in ieder geval genoeg te winnen op de Funky Seventies. De verschillende prijzen lijken misschien wat aan de lage kant, maar doordat je enorm veel winlijnen hebt win je deze prijzen veel vaker. Maar wees niet bang……de prijzen van de Funky Seventies nemen al snel vormen aan van ongeveer 400 munten en wanneer er vijf keer een Wild symbool op een winlijn verschijnt win je 1.000 munten! Natuurlijk werken de Wild symbolen ook op de Funky Seventies als jokers en helpen je zo om nog meer winnende combinaties te maken. Krijg je drie Scatter symbolen, dan win je ook nog eens gratis spins waarbij je prijzen ook nog eens vermenigvuldigd worden en je maximaal €200.000 winnen!

Online gokken brengt de swingende jaren 70 weer tot leven met deze prachtige ideal video slot; de Funky Seventies!! Yeah, baby, yeah!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren