Fruit Case

De Fruitcase is net zoals de Flowers een kleurrijke, leuke video slot die je kan spelen bij online gokken. Op de Fruitcase krijg je de beschikking over vijf rollen en 20 winlijnen. Op deze vijf rollen moet je winnende combinaties zien te maken en om je daarbij te helpen heeft de Fruitcase de sticky modus toegevoegd. Hoe dit precies werkt zal later uitvoerig uitgelegd worden.

Fruit Case op Youtube

Fruit Case layout en basisspel

We zeiden net al dat de Fruitcase een vrolijke en kleurrijke layout heeft en deze layout ziet er uit als een fruitfabriek uit een tekenfilm en/of stripverhaal. Op de achtergrond zie je verschillende meters en buizen waar het fruitsap nog uitloopt. In het midden van al dit moois zijn de vijf rollen van de Fruit Case te vinden. Hier speel je het spel op en krijg je de beschikking over 20 winlijnen. Aan de zijkanten van de vijf rollen zie je daarom ook 20 cijfers staan. Deze staan door elkaar heen en vertegenwoordigen de 20 winlijnen van de Fruitcase. Wanneer je met je muis over één van deze cijfers gaat, dan zie je gelijk hoe de bijbehorende winlijn loopt. De symbolen waarmee je winnende combinaties mee moet maken zien er allemaal leuk en vrolijk uit. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende jampotten en verschillende soorten fruit met een leuk gezichtje erop. Het control panel van de Fruitcase is helemaal onderaan het scherm terug te vinden. Hier kan je verschillende opties veranderen en zo spelen op de manier die jij het prettigst vindt.

Fruitcase spel en bonusspel

Het spel dat je speelt op de Fruitcase speelt zich altijd af op de vijf rollen. Dit is heel normaal, alleen heeft de Fruit Case nog een andere “vastzittende” optie. Kan je bij andere video slots, zoals de Tiki Wonders, het aantal winlijnen kiezen. Bij de Fruitcase speel je altijd met 20 winlijnen en dit kan je niet veranderen. Zodoende heeft de Fruitcase ook 1 optie minder in het control panel. In dit control panel kan je dus de muntwaarde en het inzetniveau bepalen. We beginnen met de laatstgenoemde. Het inzetniveau staat standaard op nivaeu 1. Op dit niveau zet je 1 munt per winlijn in. De minimale inzet is daardoor 20 munten per draai, aangezien je 20 winlijnen hebt. Het inzetniveau is op te hogen tot niveau 10. Dit houdt in dat je 10 munten per winlijn inzet en dat je inzet dan dus uit 200 munten bestaat.

Dit is een hoop munten, maar je winsten worden vanaf dat moment ook 10 keer vermenigvuldigd. Een prijs van 100 munten wordt dan ineens 1.000 munten! Maar het winnen van al die munten is leuk, maar dan moeten ze wel een leuke waarde vertegenwoordigen. Dit kan je zelf bepalen door de muntwaarde te veranderen. De muntwaarde is in te stellen van 0,01 cent tot 0,50 cent. Één ding, deze muntwaarde gelden voor én je inzet én voor je winsten. Je gaat dus ook meer geld inzetten als je een hogere muntwaarde kiest. Uiteraard kan je eerst de Fruitcase gratis uitproberen om zo de trucjes onder de knie te krijgen. Wij adviseren om ongeveer 10 minuten te oefenen alvorens je voor het “echie” gaat spelen.

Als we gaan kijken naar de te winnen prijzen, dan zien we dat de verschillende fruitsoorten de hoogste prijzen uitkeren op de Fruitcase. Krijg je namelijk vijf aardbeien op één winlijn, dan win je maar liefst 2.000 munten. Uiteraard heeft ook de Fruitcase de zogenaamde Wild symbolen en deze zorgen ervoor dat je nog meer kans maakt op winnende combinaties. Hoe ze dit doen? Door de vorm van elk ander symbool aan te kunnen nemen en zo winnende combinaties te maken. Maar dit is nog niet alles. Want de Wild symbolen op de Fruitcase zijn best speciaal. Maak je een winnende combinatie met een Wild symbool, dan wordt die prijs ook nog eens vermenigvuldigd! Deze vermenigvuldiging kan oplopen tot wel 8 keer je winst! Daarnaast heeft de Fruitcase ook nog eens een andere fantastische optie, namelijk de Lawine modus.

Lawinemodus op de Fruit Case

Het is daarbij goed om te weten dat je voor deze modus helemaal niks hoeft te doen. Krijg je een winnende combinatie, dan wordt deze modus automatisch ingeschakeld. Maar wat houdt die Lawine modus nou eigenlijk in? Allereerst moet je een winnende combinatie maken om de modus in te schakelen. Dan krijg je de prijs, waarna de winnende symbolen verdwijnen en er een lawine van nieuwe symbolen. Dit kost je helemaal niks en dit blijft doorgaan totdat je geen winnende combinatie meer maakt. En alle prijzen die je wint worden vermenigvuldigt met maximaal 8! Op deze manier kan je dus fantastische prijzen winnen op de Fruitcase. Daarnaast heeft de Fruitcase ook nog eens Free Fall symbolen. Hiermee win je gratis spins en de munten die je wint tijdens die gratis spins, worden ook nog eens vermenigvuldigt met drie!

Wanneer we alles bij elkaar optellen en ook nog vermelden dat de Fruitcase een theoretische uitbetaling heeft van 96,4%, kunnen we concluderen dat je deze online video slot gespeeld moet hebben bij online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren