Frankenstein

Netent overtreft zichzelf weer met deze prachtige video slot, Frankenstein genaamd. Daarom is ook deze video slot toegevoegd aan het assortiment van online gokken. Je speelt op deze prachtige video slot met vijf rollen en hebt daarbij niet minder dan 20 winlijnen tot je beschikking. Met deze video slot komt de legende van Frankenstein weer helemaal tot leven! Om dit te bewerkstelligen heb je (naast de gewone symbolen) ook Wild- en Scatter symbolen om zo nog meer munten te verdienen!

Frankenstein video slot op Youtube

Frankenstein Layout

Wanneer je deze video slot opstart, dan wordt er eerst een prachtig geanimeerd filmpje afgespeeld. Je ziet daar ook gelijk dat de Frankenstein een officieel gelicenseerd product is. De Frankenstein is namelijk gemaakt met hulp en samenwerking met Universal! Hierdoor ziet het intro filmpje er ook geweldig uit en roept ook gelijk de juiste sfeer bij je op. Deze spannende sfeer wordt alleen nog maar erger als het filmpje afgelopen is en het spel start. Dit spel is namelijk gesitueerd in een donkere kamer, waar je allerlei enge apparatuur ziet staan. Dit is de apparatuur waarmee Frankenstein tot leven is gewekt en door het griezelige muziekje op de achtergrond, klopt de sfeer tot in de details! In het midden van de kamer zijn de vijf rollen van de Frankenstein te zien. Hierop speel je het spel en daarbij maakt het niet uit hoeveel je inzet, je hebt altijd vijf rollen om mee te spelen.

Als we kijken aan de beide zijkanten van deze vijf rollen, dan zien we daar allerlei verschillende cijfers. Deze cijfers staan voor de 20 winlijnen die de Frankenstein heeft. Dit zijn er aardig veel, aangezien een andere topper van online gokken, de Dragon Island Video Slot, er “maar” 15 heeft. Je hebt niet vanzelfsprekend de 20 winlijnen tot je beschikking, maar kan dit wel zelf bepalen in het control panel. Hierover later meer. Deze winlijnen lopen vaak kris kras over de vijf rollen heen. Hierdoor heb je natuurlijk meer kans op prijzen dan wanneer ze allemaal horizontaal lopen. Wil je weten hoe een bepaalde winlijn op de Frankenstein loopt? Dan hoef je alleen maar met je muis op het betreffende cijfer te gaan staan en je ziet gelijk hoe deze winlijn loopt. Net onder de vijf rollen zit het control panel van de Frankenstein. Dit is een hele belangrijke plek, want hier kan je de Frankenstein helemaal naar wens instellen. Je hoeft dus nooit meer voor te veel of te weinig geld te spelen!

Frankenstein spel

Het control panel van de Frankenstein bestaat uit een aantal knoppen. Precies in het midden hiervan zit de knop om het spel in beweging te zetten. Bij elke keer dat je het spel laat draaien, geeft de Frankenstein een ijzingwekkend spannend geluidje. Maar gelukkig hoef je niet bang te zijn, want je speelt op de manier dat jij wilt en zo bepaal jijzelf hoeveel je kan winnen of verliezen. Want de verschillende instellingen die je kan veranderen bestaan uit; het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. Dit werkt hetzelfde als bij andere online video slots, maar we zullen het toch nog een keer uitleggen. We beginnen met het aantal winlijnen. Zoals we al gezegd hadden, heeft de Frankenstein in totaal 20 winlijnen. Je kan zelf bepalen of je ze allemaal wilt gebruiken. Het is echter wel zo dat je inzet hoger naarmate je meer winlijnen activeert. Maar je hebt daardoor natuurlijk ook veel meer kans op mooie prijzen. De inzet wordt hoger omdat je minimaal 1 munt per winlijn inzet. Kies je voor 20 winlijnen, dan speel je voor 20 munten.

Maar door deze 20 winlijnen heb je natuurlijk veel kans op prijzen op de Frankenstein. Deze minimale inzet kan je ook nog verder ophogen en daardoor maak je weer kans op hogere prijzen. Bij het starten van de Frankenstein staat het niveau, net zoals bij andere ideal video slots, op niveau 1. Hierbij zet je dus 1 munt per winlijn in en je wint ook maar 1 keer de prijs. Verhoog je het niveau, dan win je ook meer doordat het niveau werkt als een vermenigvuldiger. Dit niveau kan je ophogen tot niveau 10 en op dat moment zet je 10 munten per winlijn in, maar wordt elke prijs die je wint ook vermenigvuldigd met 10! Hierdoor kunnen prijzen heel hoog uitpakken! Als laatste kan je de muntwaarde bepalen. Dit doe je om aan te geven hoeveel elke munt die je inzet en elke gewonnen munt waard is. Het is dus aan te raden om een redelijke hoge muntwaarde te kiezen, omdat dan de gewonnen prijzen veel meer waard zijn. De muntwaarde op de Frankenstein kan je instellen variërend van 0,01 cent tot 0,50 cent. Hierdoor is er voor iedereen wel een waarde die bij hem of haar past en kan hierdoor spelen op de Frankenstein. Het is dus zeker niet nodig om een doorgewinterde gokker te zijn om op de Frankenstein te spelen.

Autoplay en andere functies op de Frankstein video slot

Er is zelfs een autoplay functie aanwezig waardoor je alleen maar op je luie stoel hoeft te zitten en het geld binnen ziet stromen. Want er zijn prachtige prijzen te winnen op de Frankenstein. Zo win je al prijzen van 150 munten voor symbolen die heel vaak voorkomen, zoals de negens. Doordat deze veel voorkomen op de Frankenstein, is de prijs iets lager. Maar door de 20 winlijnen en vijf rollen heb je wel enorm veel kans op deze prijzen. De hoogste prijs is uiteraard te winnen door het monster van Frankenstein te verzamelen. Krijg je namelijk vijf Frankenstein symbolen, dan win je niet minder dan 1.500 munten! Om je hierbij te helpen heeft de Frankenstein de zogenaamde Wild symbolen die als een joker werken en de Scatter symbolen die gratis spins op kunnen leveren! Samen met het uitbetalingspercentage van 96,6% maakt dat de Frankenstein tot één van de meest geliefde online video slots die gebaseerd is op een film thema, net zoals de Robin Hood Video Slot.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren