Fortune Teller

Sommige mensen willen precies weten hoe hun toekomst eruit ziet en online gokken geeft je de mogelijkheid om deze toekomst te zien op de Fortune Teller. Wie weet heeft de toekomst wel heel veel geld voor je in petto, maar om dit te weten hoef je niet een stoffige tent binnen te gaan en te kijken in een nog stoffigere glazen bol. Nee. Het enige wat je hoeft te doen is te spelen op de Fortune Teller want met vijf rollen en 30 winlijnen valt er veel te winnen. Er is zelfs een bonusspel aanwezig om jouw wensen uit te laten komen!

Fortune Teller op Youtube

De Fortune Teller layout

Zoals we al zeiden in de inleiding, hoef je niet naar een stoffige waarzegster te gaan maar gewoon de Fortune Teller te spelen. Maar om de Fortune Teller goed te kunnen spelen, moet je wel weten waar alle knoppen en opties zitten. Daarom gaan we eerst iets vertellen over de layout van de Fortune Teller. Het thema is waarzegsters (zoals je waarschijnlijk al doorhad), maar dan wel de ouderwetse soort waarzegsters. Het is een oud zigeunerwagentje waarin de Fortune Teller is gevestigd en in het midden zie je, zoals bij zoveel video slots, de vijf rollen. Doordat deze centraal gepositioneerd zijn speelt de Fortune Teller gemakkelijk en overzichtelijk. Helemaal bovenaan het scherm zie je het logo van de Fortune Teller. Deze ziet er prachtig uit en de naam is ook in prachtige sierlijke letters geschreven en de “o” van Fortune heeft plaats moeten maken voor een glazen bol.

De waarzegster uit het zigeuner kamp kan natuurlijk niet wegblijven en ook deze is terug te vinden in het logo. Hierdoor ademt de Fortune Teller helemaal de goede sfeer uit en ziet het er ook allemaal prachtig uit. Als we naar de rollen kijken dan zien we dat er aan beide zijkanten allemaal cijfers te lezen zijn. En dit zijn er niet zomaar een paar. Waar andere video slots, zoals de Secrets of Horus “maar” 20 winlijnen heeft, zijn er op de Fortune Teller maar liefst 30 winlijnen te vinden. Als je met je muis op een cijfertje gaat staan, dan zie je precies hoe de desbetreffende winlijn loopt. Als we naar de onderkant van het scherm kijken dan zien we daar allerlei knoppen. Deze knoppen behoren toe aan het control panel van de Fortune Teller. Hier kan je allerlei informatie aflezen, maar ook de video slot helemaal naar wens instellen.

Fortune Teller basisspel

Het mooie aan het control panel is dat je precies kan spelen op de manier die jij wilt. Niet iedereen heeft een dikke portemonnee en daarom is een control panel de beste manier om de Fortune Teller voor iedereen toegankelijk te maken. De opties die je kan veranderen, verschillen niet van veel andere video slots van Netent. Zo kan het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde bepalen. We gaan eerst kijken naar het aantal winlijnen. We hadden al laten zien dat de Fortune Teller een enorm aantal winlijnen heeft, namelijk 30. Maar je hoeft ze niet allemaal te gebruiken en dat kan je bepalen door de inzetlijnen te veranderen. De inzet is minimaal 1 munt per winlijn, dus bij alle 30 winlijnen heb je een inzet van 30 munten per draai.

Dit lijkt veel, maar we kunnen garanderen dat je meer kans maakt op prijzen als je meer winlijnen activeert. Om deze prijzen nog leuker te maken, kan je ook nog het inzetniveau veranderen. Dit niveau kan je instellen van 1 tot 4. Wanneer je begint met spelen staat het niveau automatisch op 1 en zet je dus 1 munt per winlijn in. Op niveau 4 is dat vier munten per winlijn. Je kan dus zien dat het niveau werkt als een vermenigvuldiger. Maar dit geldt ook voor elke prijs die je wint. Op niveau 1 wordt elke prijs 1x uitbetaald en op niveau 4 is dat 4 keer. Zo kunnen de prijzen natuurlijk enorm hoog oplopen. Als laatste kijken we naar de muntwaarde van de Fortune Teller. De muntwaarde is in te stellen van 0,01 cent tot 0,50 cent. Zoals we al zeiden kan iedereen op de Fortune Teller spelen en hoef je niet rijk te zijn. Je kan wel rijk worden, want de prijzen op de Fortune Teller liegen er niet om. Je hebt namelijk al snel een prijs van 500 munten te pakken en deze prijzen kunnen oplopen tot 7.500 munten

Het Fortune Teller bonusspel

Alsof je in het basisspel nog niet genoeg kan winnen, heeft de Fortune Teller ook nog een bonusspel. Je komt in dit bonusspel als je 3 of meerdere bonussymbolen op een winlijn krijgt. Voor het verdere bonusspel maakt het niet uit of je meer dan drie symbolen hebt. Net zoals bij de Diamond Dogs is het de bedoeling om de juiste keuzes te maken in het bonusspel. Je krijg namelijk 11 tarot kaarten te zien en het is aan jou om een goede kaart uit te kiezen. Voor elke goed gekozen kaart verdien je een aantal munten. Dit gaat net zolang door totdat je de dood-kaart trekt. Dan is het bonusspel afgelopen en ga je terug naar het basisspel, zeer waarschijnlijk met een hoop munten!

Je hoeft dus niet meer na te denken over je toekomst, dat doet de Fortune Teller wel voor je. En waarschijnlijk zal deze toekomst er rooskleurig uitzien met al het geld dat je kan winnen op deze fantastische video slot.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren