Flowers

Heb je zin om een lekker vrolijk gevoel te krijgen en lekker te gokken op een online video slot? Dan heeft online gokken de perfecte video slot voor je; de Flowers! Deze vrolijk uitziende video slot maakt je niet alleen vrolijk door zijn uiterlijk, maar doordat je er wel 75.000 munten op kan winnen! Dit alles wordt gedaan op vijf rollen en 30 winlijnen waarop je winnende combinaties moet maken. De Wild en Scatter symbolen helpen je hierbij een handje op de Flowers.

Flowers video slot op Youtube

Flowers layout

De naam Flowers doet vermoeden dat de layout van deze video slot enorm bloemerig is. Helaas is dit niet het geval en daardoor valt de Flowers in eerste instantie tegen. Echter is dit puur gebaseerd op de naam in combinatie met het uiterlijk, want de leuke kleurtjes maken de Flowers toch zeker wel tot een vrolijke video slot. Daarnaast tellen voor de meeste videoslot spelers de prijzen ook mee op hun gesteldheid. En van de prijzen gaan ze zeker vrolijk worden, maar hierover later meer. Met zijn felle kleuren lijkt de Flowers wel een beetje op de Fruit Case. Deze video slot op online gokken ziet er ook zo vrolijk uit! In het midden van de Flowers zie je de vijf rollen die geplaatst zijn in een houten frame.

Op de achtergrond hoor je de krekels en vogels, wat wel weer de sfeer goed weergeeft. Bovenop het houten frame is het logo van de Flowers te zien en deze is zeer vrolijk en kleurvol vormgegeven. Als we weer naar de vijf rollen kijken, dan zien we dat er aan beide zijkanten cijfers zijn geplaatst. Dit zijn de cijfertjes van de 30 winlijnen die de Flowers rijk is. Deze cijfers zijn ook weer heel toepasselijk vormgegeven. De cijfers zijn namelijk weergegeven in kleine emmertjes die hangen aan kleine ijzeren haakjes. Dit alles zorgt ervoor dat de sfeer van de Flowers lekker vrolijk en ongedwongen overkomt. Als we naar de onderkant van het scherm kijken, dan zien we daar de verschillende knoppen die toebehoren aan het control panel. Net zoals bij andere video slots op online gokken, kan je hier de instellingen veranderen en op deze manier spelen op een manier die jij wilt.

Flowers spel

In het vorige gedeelte zijn we gestopt met de introductie van het control panel. We zullen nu uitleggen hoe deze werkt. In principe werkt deze hetzelfde als bij andere video slots, maar niet iedereen is bekend met deze video slots en daarom leggen we het nogmaals een keer uit. Je kan in het control panel de volgende instellingen veranderen: het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde. We zullen beginnen met de winlijnen. De Flowers heeft in totaal 30 winlijnen, net zoals de Champions of the Track. Maar je kan natuurlijk zelf bepalen met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Door op de knop “winlijnen” te drukken, kan je bepalen hoeveel je er wilt activeren. We moeten wel vermelden dat de kans op prijzen groter wordt als je meer winlijnen aan hebt staan.

Maar hier zit ook een “maar” aan, je inzet wordt ook hoger als je meer winlijnen gebruikt. Dit komt doordat je minimaal 1 munt per winlijn inzet en dat betekent dus, hoe meer winlijnen hoe hoger de inzet. Als we naar de volgende optie kijken, het inzetniveau, dan zien we dat ook deze inzet verhoogd kan worden. De minimale inzet is dan wel 1 munt, maar omdat wij vinden dat de gebruiker alles aan moet kunnen passen, kan ook de inzet verhoogd worden. Dit wordt gedaan middels niveaus. Het hoogste niveau is 5 en op dat moment zet je vijf munten per winlijn in. Hierdoor wordt je inzet een stuk hoger, maar prijzen die je dan wint worden ook hoger. Dit komt doordat het niveau werkt als een vermenigvuldiger. Speel je op de Flowers met niveau 5, dan wordt elke prijs die je dan wint 5x vermenigvuldigd!

Op die manier kunnen de prijzen wel heel interessant worden. Dan moet je alleen nog de muntwaarde toekennen. Deze waarde is in te stellen van 0,01 cent tot 0,50 cent. Deze waarde geldt voor elke munt die je inzet, maar ook voor elke munt die je wint Het is dus belangrijk om een goede muntwaarde te kiezen die bij je past. Er zijn namelijk leuke prijzen te winnen met de grappige bloemensymbolen van de Flowers. Voor deze symbolen krijg je de meeste munten en de Flowers heeft verschillende bloemen symbolen. Het leuke van deze symbolen is dat ze een gezicht hebben en een eigen persoonlijkheid. Zo heb je vrolijke, boze en domme bloemen. Om je te helpen heeft de Flowers natuurlijk ook de Wild symbolen die je helpen om winnende combinaties te maken en de Scatter symbolen om je gratis spins te geven. Maar alsof dit nog niet genoeg is, heeft de Flowers ook nog een andere speciale functie/symbool. We hebben het dan over de “Double” functie. Er zijn symbolen op deze video slot waarbij er twee bloemen op één symbool staat. Deze wordt dan geteld als twee losse symbolen en op die manier heb je nog meer kansen op prijzen die wel kunnen oplopen tot 2.000 munten!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren