Fishy Fortune

Houd je van vissen en vind je het ook niet erg om een zak vol met geld te hebben? Dan is de Fishy Fortune de video slot voor jou! Je gaat namelijk vissen naar geld in deze spannende video slot en daar hoef je geen speciale visvergunning voor te hebben. Je speelt op vijf rollen en 10 winlijnen en hebt naast de gewone symbolen, ook nog Wild symbolen en Scatter symbolen.

Fishy Fortune op ons Youtube kanaal

Fishy Fortune layout

Het is echter wel een wonder dat je geen visvergunning nodig hebt, wan vissen is zo’n mooi koraalrif doe je niet vaak. De Fishy Fortune heeft een prachtige geanimeerde achtergrond, met zelfs luchtbellen die omhoog gaan. Zelfs de geluiden klinken alsof ze van diep uit de zee komen. Hierdoor krijg je het gevoel dat Netent veel tijd in de Fishy Fortune besteed heeft en dat is ook zeker waar. Alles ziet er perfect uit en het spel is ook nog eens enorm leuk. De vijf rollen in het midden van je scherm zal je gaan gebruiken tijdens het spel van de Fishy Fortune. Doordat ze in het midden van je scherm staan, zie je ze meteen.

Wat je niet gelijk ziet, zijn de winlijnen. Dat komt doordat er meerdere winlijnen zijn die alleen tevoorschijn komen als er een winnende combinatie opvalt. Wil je toch weten hoe de winlijnen van de Fishy Fortune lopen, dan moet je met je muis over één van de cijfers aan de zijkanten van de vijf rollen gaan. Dan zie je ook gelijk dat de winlijnen kris kras over het scherm lopen. Hierdoor maak je extra veel kans, omdat de symbolen niet horizontaal naast elkaar hoeven te staan. De combinaties worden wel van links naar rechts afgelezen en moeten aaneengesloten naast elkaar staan. Als we helemaal naar de bovenkant van de Fishy Fortune kijken, dan zien we de Rapid Fire Jackpot. Dit is een progressieve jackpot die net zo werkt als op sommige andere ideal video slots. Elke keer als iemand op de Fishy Fortune speelt, dan loopt de jackpot op.

Fishy Fortune spel

Het spel van de Fishy Fortune wordt gespeeld op de vijf rollen in het midden van je scherm. Je krijgt hier de beschikking over 10 winlijnen om zo winnende combinaties te maken. Is het zo dat je bij andere online video slots vaak zelf de inzet kan bepalen, bij de Super Lucky Frog speel je voor een vast bedrag en altijd met 10 winlijnen. Dit bedrag is standaard 10 cent per winlijn, wat betekent dat je elke 1 euro inzet per draai. Dit kan voor sommige een drempel zijn om op de Fishy Fortune te gaan spelen, omdat ze het teveel geld vinden. Anderen vinden het weer fijn, omdat ze voor een hoger bedrag willen spelen en niet elke keer met de instellingen willen rommelen. Weet je niet helemaal zeker of de Fishy Fortune iets voor jou is……dan kan je deze video slot ook eerst gratis uit proberen.

In de meeste gevallen is een kwartiertje genoeg om de video slot te snappen en om te weten of je het ook leuk vindt. Weet je na die tijd nog steeds niet of je de Fishy Fortune leuk vindt, dan is het misschien een goed idee om een andere video slot uit het assortiment te proberen. Denk je de Fishy Fortune te kunnen temmen, dan kan je leuke prijzen winnen! Als je precies wilt weten wat de verschillende prijzen zijn op de Fishy Fortune, dan kan je deze terugvinden in de paytable aan de linkeronderkant van je scherm. We zullen hier een korte uitleg geven. Op de Fishy Fortune heb je een aantal symbolen die vaker voorkomen. Dit zijn de verschillende houten letters en het cijfer 10. Hiervoor krijg je dan ook minder munten, maar toch win je voor vijf van deze symbolen al 100 munten. En doordat deze vaak voorkomen op de Fishy Fortune, is de kans dat je deze prijs wint ook enorm groot! De prijzen op deze topper lopen bij de andere symbolen alleen maar op. Dit zijn de echte onderwater symbolen zoals de krab en de clownvis en hievoor krijg je ook meer munten! Want krijg je op 1 van de 10 winlijnen van de Fishy Fortune vijf krabben, dan win je niet minder dan 1.000 munten!

Natuurlijk zijn de Wild en Scatter symbolen ook aanwezig. De Scatter symbolen zorgen ervoor dat je gratis spins kan verdienen en zo je inzet meer dan verdubbelen kan! Je herkent deze symbolen aan de oester met een parel. Een ander symbool om in de gaten te houden is het schatkist symbool. Dit is namelijk het Wild symbool van de Fishy Fortune. Deze helpt je bij het maken van winnende combinaties, omdat het Wild symbool de vorm van elk ander symbool kan aannemen. Hij werkt als het ware als een joker, maar heeft nog meer in petto. Want wanneer je vijf Wild symbolen verzameld….dan win je 10.000 munten! En daar laat de Fishy Fortune het niet bij. Nee, want er zijn ook nog de Jackpot symbolen. Dit is een nogal boos kijkende, paarse inktvis en boos kijken doet hij niet voor niets. Deze inktvis bewaakt de jackpot die jij graag wilt winnen! Het enige wat jij moet doen is vijf inktvis symbolen op een winlijn krijgen en de jackpot is voor jou! Dus zoek je visgerij op en gooi je lijntje uit op deze prachtige video slot.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren