Excalibur

Bij deze topper van online gokken spring je de tijdmachine in om terug te keren naar de Middeleeuwen en zo het spannende spel van de Excalibur te spelen. Deze prachtige video slot laat je versteld staan door de mooie graphics en de makkelijke manier van spelen. Doordat het spel van de Excalibur vijf rollen telt en maar liefst 20 winlijnen, zijn de winkansen ook nog eens enorm groot. Als extraatje heeft de Excalibur niet één, maar twee Wild symbolen! Hierdoor worden je winkansen wel heel erg groot.

Excalibur Youtube Video

Excalibur layout

We lieten het al even doorschemeren in de inleiding dat de Excalibur er fantastisch uitziet. De layout past ook helemaal bij de sfeer die de Excalibur wilt uitstralen. In het midden van het scherm zie je de vijf rollen welke een prachtige gouden lijst met allemaal versierseltjes heeft. Aan beide kanten van deze video slot zie je een prachtige kandelaar. Wat je ook nog vindt aan deze zijkanten zijn allemaal cijfers. Zoals bij zoveel video slots, als de Secret Code, staan deze cijfers ook bij de Excalibur voor de winlijnen. In totaal zijn er 20 winlijnen aanwezig op deze ideal video slot. Bovenaan het scherm zie je het mooie logo terug van de Excalibur. Hierin is de “i” van Excalibur veranderd in een Middeleeuws zwaard. Ook in de andere symbolen op de video slot zijn de Middeleeuwen verwerkt.

De symbolen waarmee je prijzen mee gaat winnen bestaan onder andere uit ridders, wapenschilden, prinsessen, heksen en tovenaars. Door al deze mooie eigenschappen, brengt de Excalibur het Middeleeuws thema perfect over. Doordat de achtergrond er ook fantastisch uitziet en je ook allerlei “Middeleeuwse” geluiden hoort, wordt het thema nog meer versterkt en hiermee ook de sfeer. Het control panel van de Excalibur steekt jammergenoeg nogal af van de rest van de video slot. Het is jammer dat ze het thema niet wat beter doorgevoerd hebben in het control panel, zoals bij de Jungle Games. Maar uiteindelijk zorgt het opvallende control panel er wel weer voor dat je deze makkelijk kan vinden en dat is natuurlijk wel weer een pluspunt. Uiteindelijk gaat het bij het control panel maar om één ding en dat is de instellingen van de Excalibur veranderen en spelen op jouw manier.

Excalibur spel

Voor degene die al vaker op video slots van online gokken en Netent gespeeld hebben, zal het control panel er bekend uit zien. Hierdoor kunnen veel spelers makkelijk hun weg vinden in de verschillende opties van de Excalibur. Toch gaan we nog even uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Er kunnen drie instellingen veranderd worden op de Excalibur, namelijk het inzetniveau, de muntwaarde en het aantal winlijnen. We beginnen met de laatste, het aantal winlijnen. Maar eerst willen we iedereen waarschuwen, want elke verandering die je maakt bij de verschillende instellingen hebben invloed op elkaar en je winkansen. Nu eerst de winlijnen. In totaal zijn er 20 winlijnen beschikbaar op de Excalibur. Je kan helemaal zelf bepalen met hoeveel van deze 20 winlijnen je wilt spelen, maar het is een feit dat je meer kans maakt op prijzen als je meer winlijnen geactiveerd hebt. Ofwel; hoe meer winlijnen, hoe groter de kans op prijzen.

Hier zit natuurlijk wel een prijs aan vast, want de Excalibur geeft al die prijzen natuurlijk niet voor niets weg. Je hebt namelijk een minimale inzet van 1 munt per winlijn en daardoor zal je inzet toenemen als je meer winlijnen kiest. Hier staat natuurlijk wel weer grotere winkansen tegenover. Wil je kans maken op hogere prijzen, dan kan je het inzetniveau van de Excalibur veranderen. Standaard speel je op niveau 1 en bedraagt je inzet 1 munt per winlijn. Dit is natuurlijk prima en waarom zou je dat willen veranderen? Dat komt doordat het niveau ook van toepassing is op je gewonnen prijzen. Op niveau 1 worden alle prijzen 1 keer uitbetaald. Op een hoger niveau worden ze vermenigvuldigt met het gekozen niveau (net als de inzet). Het hoogste niveau is niveau 4. Je gaat dan 4 munten per winlijn inzetten, maar daar staat tegenover dat elke prijs 4 keer uitbetaald wordt. Tezamen met de 20 winlijnen kan je dan prachtige prijzen winnen! Deze prijzen moeten natuurlijk nog wel een waarde hebben, net als de inzet. Dat doe je bij de instelling “muntwaarde”. Hier bepaal je hoeveel elke ingezette en gewonnen munt op de Excalibur waard is. De muntwaarde kan je instellen van 0,01 cent tot 1 euro. Door deze gevarieerde muntwaarde is er voor iedereen wel een gepaste manier te vinden om te spelen.

Spelen op de Excalibur video slot

En spelen is natuurlijk het leukste aspect van de Excalibur, want er valt genoeg te winnen. De verschillende wapenschilden zijn de meest voorkomende symbolen en toch kan je hiervoor al snel prijzen winnen van 150 munten. Maar krijg één van de personages op de winlijnen, dan zijn de prijzen veel hoger. Lukt het je om vijf koningen op een winlijn te krijgen, dan win je maar liefst 750 munten. De Wild symbolen zorgen ervoor dat je deze prijzen nog makkelijker wint, aangezien deze de vorm van elk ander symbool kan aannemen en zo als een joker werkt. Je herkent het Wild symbool van de Excalibur aan het zwaard en krijg je vijf Wild symbolen, dan win je de super prijs van 10.000 munten. Om je nog meer munten te laten winnen, zijn er ook nog Scatter symbolen en de Golden Wild symbolen. Deze speciale Golden Wild symbolen werken precies hetzelfde als de gewone Wild symbolen, met 1 klein verschil. Elke prijs die je met een Golden Wild symbool wint wordt namelijk 4 keer vermenigvuldigt! Dit prachtige symbool is te herkennen aan het gouden zwaard!

Online gokken heeft weer een topper te pakken met de Excalibur. De verschillende speelelementen zorgen ervoor dat er genoeg te winnen valt op deze eeuwenoude online video slot.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren