Egyptian Heroes

Netent komt met deze topper waarop je speelt met vijf rollen en daar heb je de beschikking over maar liefst 20 winlijnen. Dit is de Egyptian Heroes waarop je prachtige prijzen kan winnen en de Wild- en Scatter symbolen helpen uiteraard een handje mee! Daar bovenop heeft de Egyptian Heroes ook nog een Golden Betline, waardoor je nog meer prijzen kan winnen dan al het geval was!

Egyptian Heroes op Youtube

Egyptian Heroes layout

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Egyptian Heroes geïnspireerd op het mystieke Egypte. Je krijgt het gevoel dat je in een oude Egyptische tempel terecht gekomen bent en precies in het midden hiervan, tussen alle mooie versiersels, zie je de vijf rollen. Op deze rollen speel je het spel van de Egyptian Heroes. Het maakt daarbij niet uit hoeveel je inzet, de vijf rollen staan altijd voor je klaar. Als we naar de beide zijkanten van de vijf rollen kijken (de linker en de rechter kant) dan zie we daar verschillende cijfers staan. Dit zijn de cijfers van de verschillende winlijnen die de Egyptian Heroes heeft. En dit zijn er niet zomaar een paar, maar 20 in totaal! En deze lopen ook nog eens kris kras over de vijf rollen heen. Zo heb je grote kansen op prijzen en als je wilt zien hoe een bepaalde winlijn loopt, dan kan je dit zien door met je muis over het cijfer heen te gaan. En dan is er ook nog de eerder genoemde Golden Betline. Deze is te vinden rechtsboven in het scherm en dit is een extra winlijn die je altijd kan gebruiken. Zo heb je een extra winkans, maar de golden betline veranderd ook van vorm en plek. En daarbij heb je ook nog eens elke keer een andere vermenigvuldiger die kan oplopen tot wel vijf keer je winst! Helemaal onderaan de Egyptian Heroes zijn allemaal knoppen te zien. Door hierop te klikken, kan je de verschillende opties veranderen en spelen zoals jij dat wilt.

Egyptian Heroes spel en basisspel

De Egyptian Heroes is een prachtige online video slot die ook nog eens toegankelijk is voor elke soort speler. Dit komt doordat de Egyptian Heroes over een control panel beschikt. Hier kan je de verschillende instellingen aanpassen en er zo voor zorgen dat je precies zo speelt als jij wilt. Hier kan je bepalen met hoeveel winlijnen je speelt, op welk inzetniveau en met welke muntwaarde. Dit alles zorgt ervoor dat elke online video slots speler zijn of haar weg wel weet te vinden op de Egyptian Heroes. Dit wordt allemaal geregeld in de knoppen onderaan het scherm, ofwel in het control panel. Als eerste gaan we het hebben over de winlijnen. De Egyptian Heroes heeft er 20 in totaal en jij kan zelf bepalen met hoeveel je er wilt spelen. Je moet wel in je achterhoofd meenemen, dat de kans op prijzen vele malen groter is als je met meer winlijnen speelt. Je speelt namelijk ook op vijf rollen. Maar je inzet wordt ook hoger als je met meer winlijnen gaat spelen. De minimale inzet is namelijk 1 munt per winlijn. Dit betekent dat je, bij alle winlijnen, minimaal speelt voor 20 munten. Maar zoals we al gezegd hadden, dit is de minimale inzet en deze kan verhoogd worden door het inzetniveau te verhogen. Deze staat als je begint met spelen op niveau 1. Je inzet is dan 1 munt per winlijn en je winsten worden ook maar 1x uitbetaald.

Egyptian Heroes Bonusspel en niveau’s

Het niveau van de Egyptian Heroes gaat maximaal tot niveau 10. Er is dus genoeg keuze en op het hoogste niveau speel je voor 10 munten per winlijn. Dat is een hoop munten, maar elke prijs die je wint wordt ook 10x uitgekeerd en daarom is het zeker de moeite waard om een hoger niveau te kiezen. Als laatste kan je nog de muntwaarde van de Egyptian Heroes bepalen. Bij deze optie ga je bepalen hoeveel elke individuele munt waard is. De muntwaarde geldt daarom ook voor elke munt die je inzet en voor elke munt die je wint. De muntwaarde varieert van 0,01 cent tot 0,50 cent. Zo kan je zelf bepalen hoeveel geld je wilt winnen en hoeveel geld je wilt inzetten. En doordat de Egyptian Heroes meerdere opties heeft, zit er voor iedereen wel een muntwaarde tussen die bij diegene past! We hadden het er al eerder over, de Golden Betline. De Egyptian Heroes heeft naast de 20 winlijnen ook nog een gratis extra winlijn. Deze winlijn verandert telkens van vorm en plaats, waardoor je veel kans maakt op prijzen. Daarbij worden de prijzen die je wint op deze winlijn ook nog vermenigvuldigd met maximaal 5x.

Deze vermenigvuldiger verandert ook elke keer. Maar de symbolen blijven wel hetzefde en in totaal heb je 12 symbolen om winnende combinaties mee te maken. Het symbool wat je het vaakst langs zal zien komen, is het cijfer “10”. Omdat deze zo vaak komt zijn de prijzen die je erop wint ook lager, maar toch 2 munten voor 3x het symbool 10. De verschillende letters komen ook heel vaak voor en toch kan je hiermee best leuke prijzen winnen. Wat heet, voor 5x de letter “A” krijg je niet minder dan 125 munten! Maar de Egyptian Heroes betaalt de grootste prijzen uit als je winnende combinaties maakt met de verschillende Egyptische symbolen. Deze mythische figuren kunnen ervoor zorgen dat je prijzen kan winnen die kunnen oplopen tot wel 4.000 munten.

De Egyptian Heroes heeft ook nog scatter symbolen die ervoor zorgen dat je gratis kan draaien en dat levert natuurlijk ook weer leuke prijzen op. Want dankzij de Wild symbolen krijg je nog sneller winnende combinaties. Deze werken namelijk als joker en kunnen de vorm van elk ander symbool aannemen. Toch werken deze Wild symbolen net even iets anders dan bij andere ideal video slots. Want krijg je dit symbool op de 2e, 3e of 4e rol…..dan schuift het Wild symbool helemaal uit over de rol. De hele rol is dan een Wild symbool of Wild rol geworden en op die manier kan je nog meer winnen! De Eygptian Heroes is dan ook een video slot die je op veel verschillende manieren kans geeft op mooie prijzen!!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren