Dragon Island

De Dragon Island is een vreemde bijt in de eend, want deze online video slot van Netent werkt niet zoals alle andere ideal video slots. De Dragon Island heeft namelijk een unieke future, “Win both ways” genaamd. Dit betekent dat er winnende combinaties gemaakt kunnen worden vanuit links en vanuit rechts. Op deze manier heb je natuurlijk onwijs veel winkansen en daardoor behoort deze ook tot één van de leukste spellen van online gokken! Hoe het precies werkt leggen we nog uit, maar het geeft alvast aan hoe speciaal de Dragon Island is. Het spel wordt gespeeld op vijf rollen waar je 15 winlijnen aantreft. Dankzij de “win both ways” future en de Wild en Golden Wild symbolen, valt er genoeg te winnen op de Dragon Island!

Dragon Island Video op Youtube

Werking en de Dragon Island slot layout

Een tropisch eiland is bijna altijd mooier in je fantasieën dan in het echt. Dit gegeven is zeker van toepassing op de Dragon Island, want op dit eiland wordt je achtervolgt door een vuurspuwende draak! Dat zal je je ergste vijand nog niet toewensen! De zee, de palmbomen, de prachtige bergen……het ziet er allemaal paradijselijk uit. Maar de symbolen waarmee je speelt zijn vuurspuwende draken en dat zorgt gelijk voor een hele andere sfeer. De sfeer die je proeft klopt helemaal en is zeer spannend, net zoals bijvoorbeeld op de Voodoo Vibes. Met de zojuist genoemde draken en een paar letters en het cijfer ’10’ moet je zien te proberen om mooie prijzen te winnen op de Dragon Island. De laatst genoemde symbolen komen het meeste voor op de Dragon Island en daardoor zijn de prijzen die je hiervoor krijgt ook iets lager. In het midden van de video slot zie je de vijf rollen waarop al deze symbolen voorkomen. Daar middenin is het logo van de Dragon Island te zien in vuurrode letters. Kijken we naar de linker en de rechterkant van de vijf rollen, dan zien we daar 15 verschillende cijfers staan. Dit zijn de cijfers van de 15 winlijnen van de Dragon Island. Deze zorgen ervoor dat je prijzen kan winnen, want je kan alleen prijzen winnen op geactiveerde winlijnen. Helemaal onderaan het scherm van de Dragon Island vind je het control panel. Hier kan je verschillende instellingen veranderen.

Het Dragon Island basisspel

Elk spel dat je speelt wordt op de vijf rollen in het midden van je scherm gespeeld. Het maakt daarbij helemaal niet uit hoeveel je inzet, de vijf rollen staan altijd voor je klaar. Maar voordat we het over het spel hebben, moet je eerst weten hoe je dit spel kan instellen. Dat gebeurt in het control panel onderaan je scherm, hier kan je het aantal winlijnen dat je wilt gebruiken veranderen, het inzetniveau bepalen en de muntwaarde instellen. We beginnen met de winlijnen. In totaal zijn er 15 winlijnen aanwezig op de Dragon Island, net zoals op de Piggy Riches, en het is geheel aan jou om te bepalen hoeveel je er wilt gebruiken. Voor elke winlijn die je activeert, moet je minimaal 1 munt inzetten. Dus bij 15 winlijnen heb je een minimale inzet van 15 munten. Daartegenover staat natuurlijk wel dat je met 15 winlijnen veel meer kans hebt op de prijzen van de Dragon Island. Zoals we al zeiden is de minimale inzet 1 munt per winlijn. Dit kan je ook hoger zetten door het inzetniveau van de Dragon Island te verhogen. Standaard staat dit niveau op 1, maar dit is op te hogen tot maximaal niveau 10! Het cijfer van het niveau laat zien hoeveel munten je per winlijn inzet en hoe vaak een winst wordt uitgekeerd.

Op niveau 10 bedraagt dan ook je inzet 10 munten per winlijn en wordt elke winst die je behaald 10 keer uitgekeerd. Maar al die munten die je wint moeten natuurlijk ook een waarde hebben en die bepaal je bij de muntwaarde. De muntwaarde die je instelt geldt voor elke ingezette en voor elke gewonnen munt. Zet je de muntwaarde heel laag, dan zal het je niet veel geld kosten maar zal je ook niet veel winnen. Je kan de muntwaarde op de Dragon Island instellen van 0,01 cent tot 0,50 cent. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Dragon Island nog een optie. Een optie die je bij andere online video slots niet tegenkomt. Namelijk de “win both ways” optie. Wanneer je deze optie aanzet, dan kan je van beide kanten winnende combinaties maken. Normaal gesproken win je alleen een prijs als je een winnende combinatie maakt op een winlijn die afgelezen wordt van links naar rechts. Maar met “win both ways” ingeschakeld kan je ook van rechts naar links prijzen winnen! Zo heb je dubbel zoveel kans op mooie prijzen op de Dragon Island. Hier moet natuurlijk ook wat tegenover staan. Je betaald namelijk op dat moment 2 munten per winlijn, omdat je kansen op prijzen ook verdubbeld zijn. Er zijn genoeg instellingen op de Dragon Island om je een tijdje zoet te houden. De Dragon Island heeft, net zoals veel andere online video slots, een aantal symbolen die vaak voorkomen.

De te winnen prijzen op de Dragon Island video slot

De prijzen die je wint liggen dan ook wat lager, bijvoorbeeld 10 munten voor 3 keer het symbool “J”. Maar bij vijf keer ditzelfde symbool is de prijs alweer 80 munten en door de 15 winlijnen en de “win both ways” optie is de kans op zulke prijzen natuurlijk enorm groot. De grootste prijs die te winnen is, is 2.500 munten voor vijf gouden draken. De Dragon Island maakt het je nog wat makkelijker door Wild symbolen te gebruiken. Dit symbool kan de vorm van elk ander symbool aannemen en zo ervoor zorgen dat je winnende combinaties maakt. Maar naast het gewone Wild symbool, heeft de Dragon Island ook nog een Golden Wild symbool! In principe werkt deze hetzelfde als de gewone Wild symbolen, maar dan met één groot verschil. Elke prijs die je maakt door middel van dit Golden Wild symbool, wordt vermenigvuldigd met maximaal 8! We kunnen dus met recht zeggen dat de Dragon Island zich onderscheidt van de andere online video slots en door zijn vele verschillende manieren om te winnen behoort tot één van de groten op online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren