Diamond Dogs

Elke Hollywood ster (en dan vooral de vrouwelijke) heeft er wel eentje. Sommige zelfs meerdere en nee…..we hebben het niet over implantaten! Nee, we hebben het over een hondje dat steeds meer een mode artikel is geworden. En toch hebben deze hondjes het helemaal niet slecht. Ze leven vaak een luxere leven dan de normale mens. En om die reden presenteert online gokken de Diamond Dogs! Deze video slot staat helemaal in het teken van deze hondjes en biedt met zijn vijf rollen en 25 winlijnen genoeg manieren om geld te winnen. Daarnaast heeft de Diamond Dogs ook nog eens een prachtig bonusspel, net zoals de Fortune Teller.

Diamond Dogs Video op Youtube

Vormgeving van de slot Diamond Dogs

Je ziet gelijk waarom de makers (Netent) de naam Diamond Dogs zo goed vonden passen bij deze online video slot. Overal waar je kijkt zie je Bling Bling en dure versiersels. In het midden van het scherm staan de vijf rollen en deze zijn omgeven met gouden versiersels en gouden kronen. Al dit moois is ook nog versierd met prachtige diamanten en op die manier doet de layout al zijn eer aan. Precies in het midden van al dit moois, zie je het logo van de Diamond Dogs en deze is ook weer volgestopt met diamanten. Op de achtergrond hoor je een lekker deuntje, wat nog het meeste doet denken aan de tune van de Gooische Vrouwen.

Dit alles zorgt ervoor dat alles op de Diamond Dogs klopt en dat de video slot lekker speelt. Als we terugkeren naar de centrale vijf rollen, dan zien we dat er aan beide zijkanten allerlei verschillende cijfers zijn geplaatst. Dit zijn de cijfers van de winlijnen en de Diamond Dogs heeft er 25 in totaal. Op die manier kan je natuurlijk prachtige prijzen winnen en zeker omdat de 25 winlijnen kris kras over de vijf rollen lopen. Om te zien hoe een bepaalde winlijn van de Diamond Dogs loopt, hoef je alleen maar met je muis op een cijfer te gaan staan. Je ziet dan gelijk hoe deze loopt. De winlijnen worden van links naar rechts afgelezen en je wint een prijs als je op één van de 25 winlijnen een winnende combinatie maakt met de symbolen. Het is wel van belang dat je de winlijnen activeert, want anders win je nog steeds niks. Hoe dit en andere instellingen werken, lees je in het komende stuk waar we het ook over het control panel gaan hebben.

Diamond Dogs basisspel

Zoals we hadden gezegd, zullen we het nu onder andere over het control panel van de Diamond Dogs gaan hebben. Deze is te vinden helemaal onderaan je scherm en heeft betrekking op het basisspel van de Diamond Dogs. Het doel van dit control panel is om jou de mogelijkheid te geven instellingen te veranderen en te spelen op de manier die jij wilt. In dit control panel kan je het aantal winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde bepalen. We beginnen met de 25 winlijnen van de Diamond Dogs. Ondanks dat deze ideal video slot zoveel winlijnen heeft, hoef je ze niet allemaal te gebruiken. Door op het knopje “inzetlijnen” te klikken, kan je het aantal bepalen. We moeten er wel bij zeggen dat de kans op prijzen veel groter wordt, als je meer winlijnen activeert. Maar daarnaast wordt je inzet ook hoger bij meer winlijnen. Dat komt doordat je minimaal 1 munt per winlijn inzet en dat betekent bij het maximaal aantal winlijnen een inzet van 25 munten.

Dit lijkt een hoop, maar met 25 winlijnen is de kans op prijzen heel hoog. Bij de volgende instelling, het inzetniveau, kan je deze inzet zelfs nog verhogen. De Diamond Dogs heeft, net als de Jungle Games, 4 niveaus. Standaard staat dit niveau op 1 en dan zet je 1 munt per winlijn in. Op dit niveau wordt ook elke prijs 1x uitbetaald. Verhoog je dit niveau naar het hoogste niveau, dan zet je vier munten per winlijn in. Bij 25 winlijnen betekent dat een inzet van 100 munten. Dit is natuurlijk een heleboel munten, maar je prijzen worden vanaf dat moment ook vermenigvuldigt met 4! De prijzen lopen dan wel heel hoog op. Als laatste kan je nog de muntwaarde instellen. Deze varieert van 0,01 cent tot 0,50 cent en geldt voor elke munt die je inzet en wint. Kies dus de juiste muntwaarde.

Een lage muntwaarde betekent dan misschien wel een lage inzet, maar ook lage prijzen! Want je kan namelijk genoeg munten winnen op de Diamond Dogs van 2 tot wel 600 munten. Om je een klein handje te helpen zijn er ook nog Wild symbolen die niet alleen maar werken als joker. Krijg je namelijk vijf Wild symbolen op een winlijn, dan win je maar liefst 10.000 munten. Om het nog mooier te maken heeft de Diamond Dogs, naast de Scatter symbolen, ook nog Bonussymbolen. Krijg je er hiervan drie of meer op een winlijn, dan ga je door naar het bonusspel van de Diamond Dogs!

Diamond Dogs bonusspel

Niet veel online video slots hebben een bonusspel, maar de Diamond Dogs heeft zelfs een zeer uniek bonusspel. Je hoeft geen rollen o.i.d. te draaien, maar gaat foto’s maken als een echte paparazzi. Het is de bedoeling om foto’s te maken van 12 Diamond Dogs die allemaal op een rode loper staan. Met je muis beweeg je de fotocamera en het is de bedoeling om mooie foto’s te maken. Een foto wordt gemaakt door op de muis te klikken, maar pas op…..er zijn ook onscherpe foto’s aanwezig in het spel. Voor elke scherpe foto krijg je munten, maar een onscherpe foto betekent einde bonusspel. Gelukkig zijn er in totaal maar 4 onscherpe foto’s en is er dus genoeg kans op mooie prijzen.

De Diamond Dogs is een unieke video slot met veel winstmogelijkheden. Dankzij het uniek aspect en de theoretische uitbetaling van 96,5% is deze video slot één van de toppers van online gokken.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren