Devil’s Delight

Online gokken heeft een nieuwe, duivelse video slot genaamd de Devils Delight. Zoals de naam al doet vermoeden staat deze video slot helemaal in het thema van de duivel en de hel. Ondanks dat de Devils Delight een eng thema heeft, is de online video slot wel voor iedereen toegankelijk. Er zijn vijf rollen beschikbaar met daarop maar liefst 20 winlijnen. Naast al deze winlijnen heeft de Devils Delight ook nog eens een prachtig bonusspel, net zoals de Champion of the Track.

Devil’s Delight Youtube Video

Devils Delight layout

In de inleiding kwam al naar voren dat het thema van de Devils Delight “de duivel en de hel” is. Dit is heel goed te zien en te voelen als je de Devils Delight gaat spelen. Je ziet overal vlammen om je heen en in het midden van al deze vuurrode vlammen zijn de vijf rollen terug te vinden. Op deze rollen wordt ook het basisspel gespeeld van de Devils Delight. Om de vijf rollen is een frame te zien waar allemaal vlammen uit de hel op te zien zijn. Hierdoor wordt het hel thema goed doorgevoerd en zelfs bij de verschillende symbolen is dit thema terug te zien. Je hebt grafstenen, duivelse hartjes en de dood zelve is ook aanwezig op deze video slot van online gokken. In de vlammen die in het frame om de vijf rollen zijn verwerkt, zijn ook nog verschillende cijfers te zien. Deze cijfers staan voor de verschillende winlijnen op de Devils Delight. In totaal zijn er 20 winlijnen te vinden en valt er dus genoeg te winnen! Maar hier gaan we later dieper op in, nu eerst nog de sfeer van de Devils Delight. Deze is zo goed doorgevoerd, dat het lijkt dat je ergens in de hel terecht gekomen bent. Aan de onderkant van het scherm kan je de hel even vergeten, want hier zit het control panel van de Devils Delight. Hier kan je alle instellingen veranderen en helemaal spelen zoals jij dat wilt.

Devils Delight basisspel

Net zoals bij andere online video slots, zoals de Egyptian Heroes, kan je in het control panel ervoor zorgen dat je precies zo speelt als jij wilt. Je kan hier aangeven hoeveel winlijnen je wilt activeren, hoe hoog het inzetniveau moet zijn en wat de waarde van de munten zijn. We beginnen met de eerste optie: de winlijnen van de Devils Delight. Zoals we al gezegd hadden, heeft deze ideal video slot in totaal 20 winlijnen. Het is echter helemaal aan jou om te bepalen hoeveel van deze winlijnen je wilt gebruiken. We moeten er wel bij zeggen dat je meer kans hebt op prijzen als je meer winlijnen activeert. Uiteraard moet daar wel iets tegenover staan en bij de Devils Delight is dit “iets” een minimale inzet van 1 munt per winlijn. Hierdoor speel je bij 20 winlijnen voor minimaal 20 munten. Wil je de inzet verhogen dan is dat mogelijk door het inzetniveau te verhogen. Wanneer je begint met spelen op de Devils Delight, dan staat dit niveau op 1 en zet je 1 munt in per winlijn. Daarnaast wordt ook elke prijs maar 1x uitbetaald. Gebruik je een hoger niveau dan wordt je inzet verhoogd maar ook je winsten. Het werkt dus eigenlijk als een vermenigvuldiger.

Het maximale niveau dat je kan kiezen is niveau 10. Vanaf dat moment zet je 10 munten per winlijn in, maar – veel belangrijker – wordt elke winst 10x uitbetaald! Zo kan je hele leuke prijzen winnen op de Devils Delight. De winsten en inzetten worden uitgedrukt in munten en deze munten kan je helemaal zelf een waarde geven. Deze waardes variëren van 0,01 cent tot 0,50 cent. Dankzij de vele verschillende mogelijkheden van deze video slot is deze zeer toegankelijk voor het brede publiek. Daar helpen natuurlijk de mooie prijzen ook bij en je wint dan al snel prijzen die kunnen oplopen tot 4.000 munten. Uiteraard win je deze prijzen door de duivelse symbolen te verzamelen op één van de 20 winlijnen. Deze topper van online gokken heeft ook nog eens Wild symbolen die werken als joker. En doordat deze een hele rol overnemen, is de kans op prijzen wel heel groot. Ook de Scatter symbolen zijn van de partij en de Devils Delight heeft ook nog eens de speciale Sin Spins. Hoe dit werkt vertellen we later, want we gaan het nu eerst hebben over het prachtige bonusspel.

Devils Delight bonusspel

Wat is nou leuker dan spelen voor de dood. Dat jij de macht hebt over de (fictieve) levens van anderen. Dit is mogelijk in het bonusspel van de Devils Delight. Dit bonusspel begint als je drie magere hein symbolen op een winlijn krijgt. Het bonusspel wordt geopend in een ander scherm en op dit scherm zie je aan de linkerkant verschillende zondes. In het midden zie je verschillende personages en het is aan jou om de juiste zondes bij de juiste personages te kiezen. Lukt dit, dan neem je de desbetreffende personage mee naar de hel en komt deze uiteraard op een gepaste wijze aan zijn of haar einde. Zo kan er een piano op het hoofd van een personage vallen en nog vele andere manieren. Voor elke juiste zonde/personage combinatie krijg je een aantal munten en wanneer je alle zondes hebt weggespeeld dan stopt het bonusspel. Kies je een verkeerde zonde bij een personage, dan ben je de zonde die echt bij die persoon hoorde kwijt en hierdoor maak je minder kans op munten. De Devils Delight beloont je niet alleen met munten, want voor elke dode krijg je ook nog eens een ziel. En via deze weg komen we bij nog een ander spelelement van de Devils Delight, de Sin Spins. Voor elke 15 zielen krijg je 10 gratis Sin Spins. De inzet bij deze Sin Spins is het gemiddelde van de inzet gedurende het hele spel en daardoor is het extra belangrijk om tijdens het basisspel een goede inzet te kiezen. Je kan namelijk tot wel 100.000 euro winnen tijdens deze Sin Spins!

Uit alles blijkt dat online gokken een duivels spelletje te pakken heeft met de Devils Delight. Dankzij de vele verschillende manieren om te spelen en de vele winstmanieren, is het voor iedereen mogelijk om een pact met de duivel te sluiten!

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren